ekle çıkar kendine göre , al sana web sitesi oldu bitti
Alıntıları Göster
www.kayyo.com var ama ben pek memnun kalmadım. PHP destkeli 50 mb alan veriyor.
quote:
Orjinalden alıntı: B-o-o-G-e-Y-M-a-N
beyler ben nsl net sitesi kurabilirim bedawa?? help bilen varsa yazzsin pls
Kardeş ismin.unpoo.com veya ismin.bedavahostin.org olarak istersen sana 10MB yalnız HTML destekli bedava site veririm. PM at yeter veya msn adresim imzamda var.
quote:
Orijinalden alıntı: ByKemal58
quote:
Orjinalden alıntı: B-o-o-G-e-Y-M-a-N
beyler ben nsl net sitesi kurabilirim bedawa?? help bilen varsa yazzsin pls
Kardeş ismin.unpoo.com veya ismin.bedavahostin.org olarak istersen sana 10MB yalnız HTML destekli bedava site veririm. PM at yeter veya msn adresim imzamda var.
php isteyenewww.1majorhost.com 10 gb upload kapasitesi 100 gb bandwith isminiz.1majorhost.com şeklinde alan adınız oluyor aynı anda en fazla 20 mb'lık dosya upload edebiliyorsunuz.MySql desteği var.Ftp'li üstelik.
quote:
Orijinalden alıntı: Ramazan Aktaş
php isteyenewww.1majorhost.com 10 gb upload kapasitesi 100 gb bandwith isminiz.1majorhost.com şeklinde alan adınız oluyor aynı anda en fazla 20 mb'lık dosya upload edebiliyorsunuz.MySql desteği var.Ftp'li üstelik.
yaw selamlar benwww.1majorhost.com dan bi site aldım www.alanadı.1majorhost.com şimdi benim bi dewww.alanadi.9f.com domainim var bu 2. yi kullanarak tabanı hemen her şeyi destekleyen 1. domainimi kullanabilir miyim... nasıl oluyo o yönlendirmemidir nedir?
www.somee.com / asp.net-asp-html destegi
quote:
Orijinalden alıntı: tolgasonmez87
www.somee.com / asp.net-asp-html destegi
Ya daha kolay bilen varsa anblatabilkir mi hiç böyle şeylerib ilmiyorum steyi nasıç kurucaz ?
quote:
Orijinalden alıntı: gülçin_sude
Ya daha kolay bilen varsa anblatabilkir mi hiç böyle şeylerib ilmiyorum steyi nasıç kurucaz ?
Alıntıları Göster
önce bilgisayarında siteyi yapman lazım , daha sonra hosting aldğın yere upload ediceksin ...
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: gülçin_sude
eğer böyle şeyleri hiç bilmiyorsanız önce html öğrenmekten başlamalısınız.
quote:
Orijinalden alıntı: Cappystarjoe
quote:
Orjinalden alıntı: gülçin_sude
eğer böyle şeyleri hiç bilmiyorsanız önce html öğrenmekten başlamalısınız.
Alıntıları Göster
o iş nasıl olacak ?sude.ajkomgulcin@hotmail.com u ekleyin orada birein ltnf bana anlatsın
quote:
o iş nasıl olacak ?sude.ajkomgulcin@hotmail.com u ekleyin orada birein ltnf bana anlatsın
Alıntıları Göster
google ı açıp html dersleri, DW dersleri , vs yazarsan inanamayacağın kadar çok dökümanın olur
quote:
Orijinalden alıntı: slmnd
google ı açıp html dersleri, DW dersleri , vs yazarsan inanamayacağın kadar çok dökümanın olur
Alıntıları Göster
Ya Forumda Konusu Açılmıstı Ama bildiğim kadarı ılewww.tntport.com sitesi bu konuda bır uygulama baslatmıs...
ücrfetsiz site dağıtıyorlarmıs...
arkadaşlar mu online sitesi nasıl kuruluyor arkadaş server açtı ama sitesini kuramadık yardım plzz