Şimdi Ara

BEDAVA NET SİTESİ KURMA!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
310.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karbende05

www.blogcu.com varwww.bedava-sitem.com var ve öneri site (benim sitem) kralboran4.tr.gg kralboran3.tr.gg kralboran2.tr.gg kralboran.tr.gg

tr.gg'lilerin kesin bir ömrü yok hocam ayrıca o kadar site açmışsın azcık ilgilen

• yha bu web sayfasını hangi siteden yaptıLar acaba yardımmhttp://www.yildizcagriatiksoy.net/[simage][/simage]
  • Tasarımcılara binlerce TL ödemeden, o nedir bu nedir diye haftalarca hatta aylarca kafa patlatmadan,sıfırdan adım adım bir eğitimle,dünyanın en kaliteli sistemini kullanarak,süper profesyonel, harika görünümlü siteleri birkaç saat içinde kendi başınıza nasıl kuracağınızı öğrenmek ister misiniz?

Eğer cevabınız evet ise; İşte o gün bugündür!..

Kendi Sitemi Nasıl Kurabilirim?

Eğer sıfırdan site kurmak istiyor ve bunu internet üzerinde araştırıyorsanız,İşte sizi bekleyenler;

1-'Sen site kuramazsın' ,Birkaç bin TL ver biz kuralım diyen insanlar (!)
    2-Forumlarda sözüm ona site kurmayı anlatan yazıları okumak için uzun günler
    3-Dediklerinden tek kelime anlamadığınız insanlar.
    4-Html,css,php,asp... Daha ne anlama geldiğini bile bilmediğiniz terimler..
    5-Nerden başlamalıyım? sorusuna asla bulamadığınız bir cevap..
    6-Web tasarım kursuna gitmek..(zaman+para)
    7-Uykusuz geceler,bıkkınlık...

AMA BÖYLE OLMASIN İSTİYORSAN İŞTE FIRSAT::SİTEYAP

• Ha yani birkaç bin tl ödemesinler sana 83 TL verip öylece video mu izlesinler ?
  • komik ya sitesine giriyoruz çok amatör. bu adama kim site yaptırır, pardon kim video alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

komik ya sitesine giriyoruz çok amatör. bu adama kim site yaptırır, pardon kim video alır.

Kesinlikle :D kendilerinin muhteşem bir web sitesi varmış gibi takılıyor bir de :D amatörün amatörü bir siteye sahip ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HCK3R

Tasarımcılara binlerce TL ödemeden, o nedir bu nedir diye haftalarca hatta aylarca kafa patlatmadan,sıfırdan adım adım bir eğitimle,dünyanın en kaliteli sistemini kullanarak,süper profesyonel, harika görünümlü siteleri birkaç saat içinde kendi başınıza nasıl kuracağınızı öğrenmek ister misiniz?

Eğer sıfırdan site kurmak istiyor ve bunu internet üzerinde araştırıyorsanız,İşte sizi bekleyenler;

İyi güzel yazmışsınız fakat o html,asp,php,css kodlarının ne anlama gelmediğini bilmeyen birisi hazır bir site yapabilir buna lafım yok fakat bu sitenini içeriğini sürekli güncellemek için birtakım dil bilgisi gerektirir.O zaman+para verip gittiğimiz kurslardan sonra alacağımız sertifikalar bizim geleceğimize yapacağımız en büyük yatırımlardır.Hiç birşey bilmek istemeyen insanlar dahi vs'yi kurup asp ile mükemmel siteler yaratabilir en azından o emeğinle geliştirdiği site kötü dahi olsa gözünde en güzel sitelerden birisi gibi görünür.

Site güzel bugün bir göz atarım ve de site en azından bilgi kaynaklı kesinlikle işimize yarayacak neticededir

• quote:

Orijinalden alıntı: HCK3R

Tasarımcılara binlerce TL ödemeden, o nedir bu nedir diye haftalarca hatta aylarca kafa patlatmadan,sıfırdan adım adım bir eğitimle,dünyanın en kaliteli sistemini kullanarak,süper profesyonel, harika görünümlü siteleri birkaç saat içinde kendi başınıza nasıl kuracağınızı öğrenmek ister misiniz?

O nasıl BEDAVA site Reklam yapmak için yanlık konu

• bence en iyisi sitehttp://sitekursana.com/ orada html joomla ve css derselri vardır ... orada site nasıl yapılacağını sıfırdan öğrenbilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superejik -- 26 Nisan 2011; 14:16:50 >
  • ARKADAŞLAR ÇOK UCUZA BİR MİCROSOFT EĞİTİMİ ALMAK İSTERMSİNİZ??
    YA DA BELKİ İLGİLENEN ARKADAŞLARINIZ VARDIR LÜTFEN ÖNCELİKLE Bİ OKUYUN...
    Elimde Web Yazılım Uzmanlığı(150 SAAT) ve Yazılım Veritabanı Uzmanlığı(MCPD)(450 SAAT) var. Kursun adı BİLİŞİM EĞİTİM. Kadıköy, beşiktaş ve bakırköy olmak üzere 3 değişik yeri var. Siz istediğiniz yerde bu kursa gidebilirsiniz..
    şimdi hesaplara gelelim web yazılım uzmanlığı + mcpd=5300 tl taksitli fiyatı. peşin fiyatı ise 4900 tl. İnanmayanlar ya da öğrenmek isteyenler arayıp kendileri sorabilir..
    Ben bu kursları ikisni birden çok ihtiyacım olduğu için 1500 peşin olarak devrediyorum..
    eğer gerçekten ilgilenen olursa bana 05352043750 nolu telefondan ulaşabilir daha detaylı bilgi alabilir ve istediğini sorabilir.
    yapılması gereken şey anlaştıktan sonra beraberce kursa gidip karşılıklı olarak imza atarak hakkımı size devretmek olucak.
    gelelim benim neden devrettiğime afedersiniz kendimi bi bok sandım o zeka var bende dedim ama yokmuş=) gerçekten zor bi eğitim ama kafa yoranlar çok para kazanıyolar bende o hayalle girdim bill gates imzalı kart gelcek evime falan=) ama yok yani. malesef ödediğim para şu anda boşu boşuna ve ben bu zarardan az da olsa kurtulmak istiyorum...
    aşağıda linkleri veriyorum isterseniz inceleyin arayın sorun soruşturun....
    WEB YAZILIM UZMANLIĞI
    http://www.bilisimegitim.com/egitimler_detay.asp?egitimGrupNo=1&egitimNo=3&egitimBasligi=Web%20Yaz%FDl%FDm%20Uzmanl%FD%F0%FD
    YAZILIM VERİTABANI UZMANLIĞI(MCPD)
    http://www.bilisimegitim.com/egitimler_detay.asp?egitimGrupNo=1&egitimNo=4&egitimBasligi=Yaz%FDl%FDm%20Veritaban%FD%20Uzmanl%FD%F0%FD%20E%F0itimi%20%28MCPD%29

• konuyla ilgilenmekteyim kaybolmaması için ekledim herkese kolay gelsin
  • herkes bi kafadan laflar yazıp durmuş bedava site diyonuz tamam güzel hoşda normal bi siteyle bedava site arasında daglar kadar vark siz kodlama bilmmessin site tazarımı nasıl yapılır bilmessin normal olarak bedava olan sitelere terci ediyorsunuz bakın bi arkadaşınız egitim seti demiş artı yanında bircok imkan vermiş bu bi imkan sizin icin biz wep sitesi okadar kolay bi iş degildir saatlerce pc başında kodlama dedigimiz yani sizin kod sitelerinden bedava sitelere koydugunuz kodlamaları yazmakla yaparız siteleri weptasarımcılık okadar kolay bi iş degildir ha dersin ben ona buna para vermek istemiyom kendim yapmak istiyorum o başka gidersin kursa ögrenirsin ama paranda gider yada ben bunlarla ugraşamam dersen bi wepmaster le anlaşırsın siteni kurar hazırlar senin istedigin gibi ücreti verirsin anlaşmanı yaparsın baba lar gibi siten acılır google de mevcut olur siten demek istedigim burda biz sizlere yardımcı olmak icin varız bilmeyenler icin ve bilenler icin arkadaşını egitim seti vermiş bazı arkadaşlar dalga gecer gibi laf yazmışlar ayıp gercekten satış yapmak icin sitenin görünüşü önemli degildir sen siteyi almayacaksın size sunulan egim setini alacaksın yani lafı vazla uzatmaya gerek yok bedava siteler wepmaster olarak kendi adıma konuşuyorum beş para etmez kendi cevreme bile biaz olsun ögretmişimdir domain ve host tu 50 tl alırlar adam sitesini hazırlar babalar gibi yayınlar yani gecin bu işleri bedava site felan görüyoruz bedava sitelerin görünüşlerini hangisi iyi ordan burdan calmayla cırpmayla site yapmaya calışıyolar anlamsız eger ben site yapmayı biliyorum diyosan yapcagın şu kardeşim gidecen 60 tl gözden cıkaracan domain ve host alacan dosyalarını host göndercen siteni acacan en kolay yolu budur yok o yok bu boş işler bunlar site yapmak emek ister sabır ister sizde o emek ve sabır varsa istediginiz şekilde site yaratırsınız allaha emanet olun hoşca kalın

• selam sizin sorunuza cevap vereyim dedim şimdi dreamweaverda yaptıgınız bi site var ve bunu nasıl site uzantızı olarak yapa bilirim diye sormuşsunuz şimdi bedava sitelerde dreamweaverda hazırlanmış bi sitenin kodlarını almaz cünkü dreamweaverda her sayfası icin ayrı index yapılıyo mesala 4 sayfadan oluşuyo ana sayfa iletişim resimler galeri örnek olarak bunları ayrı ayrı oldugu icin bedava sitelerde kullanamazsını dedigim gibi 50 tl domain ve host alarak yaptıgınız siteyi hosta göndererek siteniniz aktif duruma getirirsiniz ha siz örnek olarak görmek istiyeceksiniz bunun icin mesalawww.örneksitem.com/cpanel girişi yaparak burdan alt alan adı acıp yaptıgınız siteyi actıgınız alan adına ata bilirsiniz orjinal alan adınız boş gözükür ordan bakarsınız hoşunuza giderse yaptıgınız siteniz dosyaları orjinal domain adına yükleyerek siteniz aktif hale gelir host ta baglanmak icin bizim cok kullandıgımız FileZilla adlı bir program dır belki yardımcı olmuşumdur

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

arkadaşlar ben dreamweaverda basit bi site yaptım html ile bu yaptığımı nasıl internet sitesi olarak tanıtabilirim örnekwww.deneme.co.cc gibi???

selam sizin sorunuza cevap vereyim dedim şimdi dreamweaverda yaptıgınız bi site var ve bunu nasıl site uzantızı olarak yapa bilirim diye sormuşsunuz şimdi bedava sitelerde dreamweaverda hazırlanmış bi sitenin kodlarını almaz cünkü dreamweaverda her sayfası icin ayrı index yapılıyo mesala 4 sayfadan oluşuyo ana sayfa iletişim resimler galeri örnek olarak bunları ayrı ayrı oldugu icin bedava sitelerde kullanamazsını dedigim gibi 50 tl domain ve host alarak yaptıgınız siteyi hosta göndererek siteniniz aktif duruma getirirsiniz ha siz örnek olarak görmek istiyeceksiniz bunun icin mesalawww.örneksitem.com/cpanel girişi yaparak burdan alt alan adı acıp yaptıgınız siteyi actıgınız alan adına ata bilirsiniz orjinal alan adınız boş gözükür ordan bakarsınız hoşunuza giderse yaptıgınız siteniz dosyaları orjinal domain adına yükleyerek siteniz aktif hale gelir host ta baglanmak icin bizim cok kullandıgımız FileZilla adlı bir program dır belki yardımcı olmuşumdur

/>

• Web Sitesi kurmayı öğrenmek İsteyenler arkadaşlar;
    bu adreste " www.onlinehayat.org/web-sitesi-nasil-yapilir " nasıl web sitesi yapılacağını anlatan bir eğitim seti ile ilgili yazı okudum.
    Eğer daha önce hiç web sitesi " yapmadıysanız ve artık yapmaya başlamak istiyorsanız bu yazıyı bir okuyun derim.

Şimdiden Kolay Gelsin ...

• Sa Bende bedava bir site istiyorum... :)

• Yeah

• Blogspot.com dan hızlıca ücretsiz site kurmak münkün. Resimli anlatımı aşağıda;
    http://www.anketdoldurparakazan.net/1398/ucretsiz-blog-web-site-kurmak-resimli-anlatim/
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.