Şimdi Ara

BEDAVA NET SİTESİ KURMA!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
310.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim reklamlarımı fln yaparsan sana istediğin tarz bişe yapabilirm

uzantıları

isim.d.gp

isim.b.gp

gibi 100 lerce çeşit kısa uzantıyla verebilirim bedava pm at istersen bi aralar travian , ogame pvp leri kurmuştum
  • Elimde Bir Çok Tamplate Var Xhtml Html Flash tamplateler Bi Bakıp Denemenizi İsterim Kullanılabilir
    Bedava Free Web Template Theme

Vol1-1 Free Web Site Tamplate
    Vol1-2 Free Web Site Tamplate
    Vol1-3 Free Web Site Tamplate
    Vol1-4 Free Web Site Tamplate
    Vol2-1 Free Web Site Tamplate

Beğeniler Durumunda daha Elimde Bir Çok Tamplate Var Paylaşa Bilirim

• Ben Biliyom Konu Acmayı Soyle Verem :)
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • aarkadaşlar önceliikle herkeze merhaba size birşey anatıcam megaclipss.tr.gg sitesine ik olarak girin .... o olmassa kodsaati.tr.gg ye girin orada site yapımı anlatılıyor ister net ister com ister org size kalmış hemde beence deneyindava b
  • arkadaşlar bana kolay nasıl site yapıldığını söyleseniz ama içine oyun,müzik,resim,reklam vb. ekleyebiliyim foruma yazamassanız ma-mi-@hotmail.com adresine ekleyin

• Bedava Site Kurmak Cok Basit Bu Site Sayesinde Çok Güzel Bir Site Kurdum

Kurdugum Siteye Bakın

www.bilimvefen.sertdisk.net

Su Sitedeki Dosyaları İndirin Ve 25 Dk da Kurun....

Ama Maalesef Dosyaları İndirmek İçin Üye Olmanız Gerek

Site:www.harbiforum.comoj.com

Sayfada :http://harbiforum.comoj.com/viewtopic.php?f=5&t=7

• Site kurma konusunda profesyonel yardım almak istiyorsanız. Şurdaki web sitesini tavsiye edebilirim. Site kur
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-o-o-G-e-Y-M-a-N

beyler ben nsl net sitesi kurabilirim bedawa?? help bilen varsa yazzsin pls

www.bedava-sistem.com a gir ve kendi siteni kur hem de bedava ama ne kadar güvenilir bilmiyorum daha denemedim
  • ya sunucu alıp kodlican upload etcen bu kadar
  • Beyler
    Mobil site için CeB.iM en iyisi. Ya da 0o0webhost var.

Saygılarımla,
    Mustafa Alper Özdemir
  • Kardeş Hiç Uğraşma isminiz.webs.com'lu site İstersen 10Gb Download Alanı Felan Veriyor İstersen Gir Site : http:// www . webs . com / Boşlukları sil .
  • Site kurma konusunda ciddi isen tamamen bedava site kurmak gibi bir düşüncen olmasın. Bedava hiç bir şey kalıcı olmaz. com, org, biz,net uzantılı siteler ciddi sitelerdir ve bunlar için mutlaka alan adı ve hosting ücreti ödemek zorundasınız. Gerçek bir site kurma düşünceniz varsa 100-200 tl gibi bir parayı gözden çıkarmanız lazim. Tabii bu fiyat tasarım ücreti ödemeden, kendi siteni kendin kurarsan ödeyeceğin meblağ. Eğer başkalarına site kurdurmaya kalkarsan bir sürü para ödersin. İnternette öyle sistemler geliştiki artık herkes kendi sitesini kendisi kurabilir. Hiç bir tasarım ücreti ödemeden tasarım ve tema gibi öğeleri bedavaya getirip internet sitesi kurabilirsiniz.(hosting ve alan adı hariç). Zaten site kurma işinde para tutan tasarım ve güncelleme işleri ve sitenin seo işlemleridir. Bunları kendiniz yaptığınız takdirde çok az bir miktarla tasarım harikası siteler kurabilir, google da üst sıralara çıkabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için www.websitesikurmak.net isimli siteyi ziyaret edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blogtwenty4 -- 12 Mart 2014; 23:05:15 >

• free-forums.org Bedava Forum Kurabiliyoruz Arkadaşlar..

www.facebook.com/KingFareler

^^ Transformice.# ^^
  • web sitesi kurma rehberi wordpress tabanlı site kurma yöntemini en ince detayına kadar anlatıyor. Sadece hosting ve alan adı ücreti ödeyerek, arama motorlarının dikkate alacağı, gerçek bir site kurabilirsiniz. Alan adı ve hosting ücretleri çok çeşitli. İkisi beraber 40-50 tl olan sistemler bile var. Ancak tabii birçok kısıtlamalarla bu fiyatlar veriliyor. Mesela diyorki ziyaretçi sayınız 1000 geçerse üst pakete geçmeniz gerekiyor diyor 150-200 daha para istiyor. Tabii 1000 kişi çektiğiniz bir siteyi kapatma şansınız olmadığı için mecburen bu fiyatı ödüyorsunuz. Web sitesi kurma rehberinde önemli ve kaliteli bir hizmet veren bir hosting firması ilede anlaşma yapılmış. Sadece hosting ödüyorsunuz ve sınırsız alan adı ekleyebiliyorsunuz. Velhasıl kelam gerçekten site kurulumunu öğrenmek istiyorsan ve kendi siteni kendin kurmak istiyorsan web sitesi kurma rehberini almalısınız. Buradan ilgili makale ve yazılara ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blogtwenty4 -- 12 Mart 2014; 23:11:12 >

• http://phpnet.us/
    bu siteden de çok güzel yapabilirsin herşeyi hazır veriyo on numara :D :D :D
  • badava hosting sağlayan birkaç site örnek verebilirmisiniz ?
  • Kardeşim bence sen 500 - 700 arası bi miktar para biriktir ardından , kendine kalıcı .com lu korumalı bir site al bu bedava sitelerin eninde sonunda ne olacağı belli olmaz mesela ilerde adam demo yapoar 30 gun içinde istelerine verdiğin emekler boşa gider. sana önerim budur.
  • Zmirli_DarTT kullanıcısına yanıt
    https://www.facebook.com/networkeranil

Ücreti karşılığında Web Sitesi yaparım.Fiyatlarıma Host+Domain Dahildir.
  • Beyler ücretsiz web sitesi düşüncesini silin kafanızdan.Ücretsiz açılan sitelerin en büyük sorunları
    1-Ziyaretçi olmaz.
    2-Para kazanamazsın
    3-Gelen ziyaretçilerin önüne rahatsız edici reklamlar çıkar ve hergün reklamların sayısı artar.
    4-Sınırlı alan imkanı verirler.
    5-Kendinize ait bir site isminiz olmaz.
    6-Verimlilik düzeyi münimumdur.
    kısacası bir halta yaramaz.
    Ciddi anlamda site yapmak isteyen varsa iletişim bilgim alt bölümde mevcut.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
    https://www.facebook.com/networkeranil

Ücreti karşılığında Web Sitesi yaparım.Fiyatlarıma Host+Domain Dahildir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.