merhaba arkadaşlar dos5.net yeni bir projeyle aranızda.Projemizde herkeze bedava flash oyun sitesi dagıtıyoruz.ve xxxx.dos5.net gibi güzel bir alan adınız oluyor demo için tıklayınız Yukarıdaki demo gibi siteniz olmasını istiyorsanız buraya tıklıyarak bedava alabilirsiniz. Kullanım şartları :
Sitemizde orumcekoyun.com un scripti kullanılmaktadır ve alt kısımdaki örümcek oyun linklerinin silinmesi halinde açılan site kapatılır.üye hiçbir şekilde hak talep edemez.
Eklemek istediklerinizi isteklerinizi destek forumundan istiyebilirsiniz.
Dos5.net sunucu ihtiyacını karşılamak için reklam koymak zorundadır.ve reklam alanlarınızdan birini dos5.net kullanır.reklam kaldırılması durumunda site kapatılır üye hiçbir şekilde hak talep edemez.
Teklif hakkı flash oyunları paylaşanların siteleri kapatılır üye hiçbir hat talep edemez.
Son olarak oyunları sunucuda barındırmak yasaktır.
bedava oyun sitesi açmak istiyorsanız portal.php yi okuyunuz.
Not : arkadaşlar dnsler yeni degişiyor güncel teknoloji diye bir siteye giderse çerezleri temizleyiniz.
TekpartT
kullanıcısına yanıt
Hocam baktım ki siteniz kapanmış, ben de bu işle ilgilenenler olabilir diye şöyle bir siteyi paylaşmak istiyorum. Kısa zamanda oyun sitesi kurmak isteyenelerhttp://www.oyunsitesikur.com adresine gidip gerekli bilgileri alabilirler. OyunSokagi.com kullanarak hızlı bir şekilde nasıl oyun sitesi kurulacağı anlatılıyor.