Şimdi Ara

En ucuz oyun alma yöntemi veya sitesi PS4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba iyi akşamlar. Yaklaşık 2 ay önce ps4 aldım ve bu benim ilk konsol deneyimim. Yanında birde fifa14 aldık arkadaşlarla sabah akşam onu oynuyoruz ama doğal olarak sıktı biraz :D oyun fiyatlarına baktığımda doğru düzgün oyunlar min150tl. Bilgisayardaki gibi steamden mesela indirimde 50 60 liraya oyun indirme imkanımız yokmu? Veya örneğin amazonda 40 dolar gibi fiyatlar var ordan getirtsem gumrukte falan sorun yasar mıyım?

Bilen arkadaşlar yardımcı olursa gerçekten çok sevinirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşlik ile alabilirsin detaylı bilgi için ICO nun yaptığı rehbere bakabilirsin

İlgili Konu:http://forum.donanimhaber.com/m_88802846/tm.htm

Buda oyunları satın alabileceğin konu

İlgili Konu:http://forum.donanimhaber.com/m_84506155/f_//tm.htm#84506155
  • Teşekkür ederim cevabın için bu konuyu araştıracağım :)

Ancak asıl merak etiiğim amazon vb gibi sitelerden gelen oyunlarda sorun çıkarmı?
  • Bence Teknosadan garantili al
  • FTorres kullanıcısına yanıt
    Ah keşke her oyuna 200 lira verebilecek kadar paraya sahip olsam kardeşim bende çok isterdim teknosadan garantili almayı

• teknosadan mediamarkttan vatandan aralın oyunlarını almak bence aptallıktır. kardeşim sirkeicde doğubank kadıköyde yazıcı işhanı gibi spotculardan alıcaksın oyunları oynayıp sıkıldıktan sonrada 20-30 tl verip başka bir oyunla takas ediceksin. sakın gidip aral oyunları alma. watch dogs 230-240 lira teknosa vatan gibi yerlerde. Bu dediğim spotcularda ise 140-150 lira. oyunlar sıfırdır. spotculardan oyun almak en mantıklısı bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuna3543

Teşekkür ederim cevabın için bu konuyu araştıracağım :)

Ancak asıl merak etiiğim amazon vb gibi sitelerden gelen oyunlarda sorun çıkarmı?

Amazondan 59,99$ a alırsın, 15-20$ kargo ücreti olur. Gümrüğe takılmaz 100$ altında olduğu için ama kargo ile birlikte burdaki fiyatın aynısına denk gelir. Kutulu cd oyun almak istiyorsanız spotçulara yönelebilirsiniz.Yeni çıkan oyunları 140 TL civarları alabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Teşekkür ederim cevabın için bu konuyu araştıracağım :)

Sorun çıkmaz ama Amazondan getireceğin fiyata spotçudan alırsın daha iyi
  • Cok tesekkur edrrim :)

Peki sizce kutulu almakmi daha avantajli dijital almak mi?

• Hard Diskin dolana kadar bir fark yok bence..
    Ondan sonra düşünürsün kutulu almak mı yoksa HD den oynamadığım oyunları silmek mi diye =)
  • quote:

Cok tesekkur edrrim :)

Peki sizce kutulu almakmi daha avantajli dijital almak mi?

psoyunu.com

• N11 de Syd ve worldbaazardan alıyorum ben yeni oyunlar 150 , konsolun çıkış zamanındaki oyunlar 120 civarında. 3 oyun aldım şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.