Şimdi Ara

Bedava Philips Bakım Çantası (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
5
Favori
11.782
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende dün yorum yaptım, bu ürünü başka bir yerden daha pahalı bir fiyata aldım dedim ürün güzel ama hepsiburadada daha ucuzmuş dedim:))) yalandan kim ölmüş ama allah affettsin .:))
  • birdaha hb nın yorumlarına güvenmeyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Philips'in traş makineleri güzel de yedek parça fiyatları çok yüksek oluyor. Philips 6707 model tıraş makinem bıçakları için 200 lira fiyat çektiler. Yeni makineyi daha ucuza alabilirim. Bu kadar da kazık olur mu?

oda bişeymi bende cool skin vardı 176 tl ye almıştım bozuldu.Servise getirdim 190 tl istediler tamir için,dedim bıçaklarını zaten 90 tl ye satıyorsunuz,yeni alsam hem yedek bıçağım olaçak hemde 14 tl avantajım olacak.Adamlar bişey diyemedi,ama indirimde yapmadılar,bende makineyi bıçağıyla beraber 30 tl ye sattım sahibinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EditörünSeçimi -- 20 Temmuz 2013; 9:00:50 >
  • şunu yapıştırın gitsin
    philips yine erkek bakımında gerçekten farklı ürünlerle karşımıza çıkıyor. kalitesi tartışılmaz. ürün videosunda gerçekten kullanışlı olduğunu da göstermiş. kullanış ve özelliklerine göre yer kaplamayan bir ürün olduğu ortada
  • Dün ki yorumlar çok güzel gerçekten :D Firma nın pazarlama elemanı gibi olduk :)
  • Acaba Twitterdaki sayfa için yorun istiyor olabilir mi?

#herguneyenibirsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CarpeDiem_ -- 20 Temmuz 2013; 10:20:51 >
  • Tam istediğim gibi. Teşekkürler.
    Arkadaşlarımda çok begendi. v.s...

Diye yazdım.
    Bakalım gelecek mi ?

GElenler haber ederse iyi olur.
  • Yaptık bakalım..
  • bizde yaptık yorumu bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: frozen152

Hepsiburada vidyoyu izleyip yorum yapan ilk 1000 kişiye Philips Erkek Bakım Çantası Hediyeleri var Ayrıca ününü satın alanlara 30 TK Hediye Çeki

Kampanyaya aşağıdaki linkden ulaşabilirsiniz.

http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=4500&m=1
     Bedava Philips Bakım Çantası

Çok saol Mustafa, Allah razı olsun bizimle paylaştığın için..

• Bir yorum da benden haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • Yorum atmıştım ama videoyu izlemedim gerek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgilendiren arkadaşa teşekkürler.
    bende dün yorum yazdım ama adresimi kaydedeceğim yeri bulamadım. nasıl?
  • Yav iyi güzelde bu yapılan iş yanlış değil mi? Herkes iyi güzel diye kullanmadan etmeden yorum yapıyor. Belki de işe yaramaz bir ürün bu. Alan adam yorumlara bakacak olumsuz yorum yok diye alacak.

Burada ürünün reklamı yapılıyor. Bu reklam, yorumlar aracılığı ile, yorumlarda verilen hediye aracılığı ile bizlere yazdırılıyor. Yorum yalan, yazan bizler, kazanan philips ve hepsiburada olacak. Tek kaybeden ise yorumlara aldanıp ürünü alanlar... Biz de yalan yorumla elde edilen reklama alet oluyoruz.
  • Yazdım gitti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptık bakalım yorumu da benim bir sürü farklı adrese siparişim var. Hangisine gönderecekler bu çantayı?
  • Yorumumu yaptım bekliyorum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırf çanta hediyesi için millet olumlu yorum yapıyor bu yorumlara güvenip almayın, yorumlayanların çoğunun ürün hakkında bilgisi yok, iyice araştırın alacaksanız yazdım. Bakalım yayınlayacaklarmı. Çanta da biraz zor gelir artık.
  • Ellerinde yüklü stok var da satacakkar sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acikcasi pek gonderilecegini sanmiyorum. Hangi adrese, nasil gonderilecegi vs hakkinda hic bir bilgi yok. El birligiyle gelmis gecmis en yuksek skora sahip urunlerden birini yarattik. Hayirlisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excessium -- 20 Temmuz 2013; 14:13:33 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.