Şimdi Ara

Bedava Philips Bakım Çantası (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
5
Favori
11.780
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gryerg

Göstermelik koymadılarsa çantada bir tane şundan var.

http://www.hepsiburada.com/liste/nivea-for-men-ferahlatici-tiras-jeli/productDetails.aspx?productId=sgez9153068&categoryId=26012169

Vayy tamda ihtiyacım vardı gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: armo07

çantanın içini doldursalar bari

Hic sanmiyorum ama bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların televizyonu da çok iyi oluyo zaten biz ailecek pilipis kullanıyoruz. Teşekkürler pilipis
  • quote:

Orijinalden alıntı: **cyborg**

yav topu topu 30 yorum görünüyo bende. link doğru dimi?

http://www.hepsiburada.com/liste/philips-styleshaver-qs614032-tras-makinesi/productDetails.aspx?productId=sgphqs6140&categoryId=26012156&SKU=SGPHQS6140#Urun-Video

??????????????
    siz bu yorumlara nerden baktınız ya. bende 30 yorum görünüyo sadece???
    bu linkteki ürünemi yorum yazıcaz...

• Yorum attım dedikleri gibi ilk 1000 kişiye gönderirlerse iyi bedava sirke baldan tatlıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

Videoyu goremiyorum.izleyemiyorum."android icin chrome bu eklentiyi desteklemiyor" uyarisi var.hangi programi yuklemeliyim.telefon samsung note n7000

Yok mu bilen biri.sadece bunun icin demiyorum.video sitelerinde de flash player yukleyin gibi uyarilar oluyo.1.2 program denedim ama tirt.bi yol gosterin.

• Dandik bir şey göndermezler umarım kargocuya rezil olmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCnar

Dandik bir şey göndermezler umarım kargocuya rezil olmayalım

Kargocu bilmiyor sanirim hocam tasidiklari seyi

• quote:

Orijinalden alıntı: agbdlcs81

quote:

Bilmiyorlar ama meraklı olanları var. Geçen sene bayiden kargomu almaya gittim adam defalarca bızıkladı, parmakladı kargomu çaktırmadan. Çok sinir olmuştum ama bir şey demedim.
  • ben de mezarcılar arasına katıldım :)
  • salladık bakalım bizde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: agbdlcs81

quote:

Bilmiyorlar ama meraklı olanları var. Geçen sene bayiden kargomu almaya gittim adam defalarca bızıkladı, parmakladı kargomu çaktırmadan. Çok sinir olmuştum ama bir şey demedim.

Kotu bir durum :) Bir keresinde benim kargonun seffaf cebini yirtmislardi sanirim ne oldugunu ogrenmek icin :)

• yorum yaptık, bekliyoruz
  • Adresi falan bilmiyorlar isterler değil mi? Maille falan adres isterler sanırım, yorumlar yayınlandıktan sonra
  • Ben ta gündüz yazmıştım yorumum çıkmamış, biraz gerçekçi yazdım, öyle harika marika yazmadım ondan mı ki acep?
  • Çantada ne oldugunu gören duyan
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Adresi falan bilmiyorlar isterler değil mi? Maille falan adres isterler sanırım, yorumlar yayınlandıktan sonra

Hepsiburadaya adresini kaydet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monarch@

quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Adresi falan bilmiyorlar isterler değil mi? Maille falan adres isterler sanırım, yorumlar yayınlandıktan sonra

Hepsiburadaya adresini kaydet

Hepsiburadaya uzun zamandır üyeyim ama hiç alışverişim olmadı, şimdi bakıyorum ama adres girişi yerini bulamıyorum. Üyelik bilgilerimde şehrim ve telefon numaram var, onları güncelledim. Adres yeri göremedim, nerede ki acaba?

Ek: Bir ürün almak istediğimde adresim göründü, nasıl oldu bilmiyorum ama sistemde adres varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 20 Temmuz 2013; 5:10:57 >

• Yorumu onaylanan varmı mezarcı kardeşlerim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesaction -- 20 Temmuz 2013; 4:53:09 >
  • quote:

quote:

Videoyu goremiyorum.izleyemiyorum."android icin chrome bu eklentiyi desteklemiyor" uyarisi var.hangi programi yuklemeliyim.telefon samsung note n7000

Yok mu bilen biri.sadece bunun icin demiyorum.video sitelerinde de flash player yukleyin gibi uyarilar oluyo.1.2 program denedim ama tirt.bi yol gosterin.

Puffin yükle ondan gir

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.