Philips'in traş makineleri güzel de yedek parça fiyatları çok yüksek oluyor. Philips 6707 model tıraş makinem bıçakları için 200 lira fiyat çektiler. Yeni makineyi daha ucuza alabilirim. Bu kadar da kazık olur mu?
gelecekte kulak sağlığı açısından olumlu yorumlarda çokta ileriye gitmemek lazım. kulaklar çınladığında yazdığımız yorumlar akla gelecek
quote:
Orijinalden alıntı: coolman7
Philips'in traş makineleri güzel de yedek parça fiyatları çok yüksek oluyor. Philips 6707 model tıraş makinem bıçakları için 200 lira fiyat çektiler. Yeni makineyi daha ucuza alabilirim. Bu kadar da kazık olur mu?
Sadece traş makineleri değil tüm ürünleri böyle, philips denildiğinde benim aklıma ilk gelen şey fahiş yedek parça fiyatları oluyor. Örneğin süpürgenin 5-6 ayda bir değişmesi gereken basit bir filtresine 50 tl istiyorlar. Veya en mutfak robotunun plastik sürahisi için 55-60 tl istemişlerdi,bende gidip başka bir markadan sıfır smoothie makinesini motoruyla,cam sürahisiyle,iki yıl garantisi ile beraber 39 liraya aldım.
quote:
bu tip bir örneği zamanında yaşamıştım. 5 tl etmeyen Ericsson 868 için ekran sorduğumda 30 tl demişlerdi. hayata mı küselim :) bazen yedek parça (piyasadan ufak ufak kalkmaya yüz tutmuş ürünler için) ürünün kendisinden pahalıya mal olmaya başlıyor. Bıçaklar ve Batarya da zaten Traş Makinelerinin en ana parçaları.
ilk aldığım makine ıslak kuru ve arka kapağının altına özel paketiyle jel konulanlardandı ve yanında erkek bakım kiti hediyeli idi. kutusundan büyük sarı bir zarf çıktı ve notta şöyle yazıyordu, ad soyad ve adres bilgilerinizi bu zarfla bize gönderin 10 tane yedek jel ücretsiz gönderelim. adamların inceliğe bak? @coolman7
Fena yazdım. Öyle böyle değil.
yaptık bakalım gelecek mi
vayyy....fırsatçı yorumcular :) komik olmuş bu.. bi de çanta doluysa..
az buz yazdım 20 kelime dolsun diye :)
Turqie
kullanıcısına yanıt
ben de bu durumu şikayet gibi yazıp 3 yıldız verdim. bakarsın çanta yerine 200 liralık tıraş bıçağı gönderirler.
quote:
ben de bu durumu şikayet gibi yazıp 3 yıldız verdim. bakarsın çanta yerine 200 liralık tıraş bıçağı gönderirler.
yorumların tamamı dh den sanırım beyle yorumları ilk defa görüyorum hepsi hediye amaçlı vermişiz gazı bende yaptım yorumumu tabi
Benim yorum görünmüyor.
arkadaşlar siteye yıkama yağlama çektim de yorumda ama o neylan sen braun cruzer dan sonra onunla aynı kapasitede bir ürün yapıyon ve dedim 60 lardaki tıraş makinesine benziyor resmen takoz alet öküz gibi kocaman şekilsiz ve bir o kadarda iğrenç tasarım diğerlerini de siz ekleyin arkadaşlar.
bir yorumda benden bakalım ne yollayacaklar
Bizde yaptık yorumu bakalım yollayacaklar mı
quote:
Orijinalden alıntı: _KayseriSpor
Donanım haber mezarcılık A.Ş.
Ne var acaba bu çantada? :)
1 aydır sipariş verdiğim ayakkabıyı göndermiyorlar ,bunu zor gönderirler. en iyi yaptıkları şey özür dilemek,arkası kiraz bahçesi
hayret yeni gördüm salladık bakalım birşeyler çeklerler 6 sipariş geçtim biraz önce toplamda 3 tl verdim gerçi inş yollarlar