Şimdi Ara

Bedava Philips Bakım Çantası (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
5
Favori
11.784
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kargoya vermişler mesaj geldi ama yanlış adrese göndermişler
  • Kargoya vermisler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşlar göndermişler ya daha ne istiyorsunuz gibi şeyler yazmış. Bu arkadaşlar galiba bedava gelsin de ne gelirse gelsin diyenlerden. Biz ise ürünü inceledik,yorum yazdık yani vakit harcadık diye hakkımızı arıyoruz. Eposta okumak için para bile verdiklerini düşünürsek neredeyse 10 dakikamız gitti. Vaaddeilen se içi dolu bir çanta. Gelen ne boş bir çanta. Niye itiraz etmeyelim, salak yerine konduğumuzu düşünmeyelim... Koskoca firmalar yapacakalrasa adam gibi kmpanya yapsınlar yada kampanya yapın diye ısrar etmiyoruz. Sonuçta vakit harcıyoruz. Ben iade edicem ürünü,herkes aynı şekilde yapabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innovancenothing -- 3 Ağustos 2013; 14:43:34 >
  • benim çanta geldi güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

Bazı arkadaşlar göndermişler ya daha ne istiyorsunuz gibi şeyler yazmış. Bu arkadaşlar galiba bedava gelsin de ne gelirse gelsin diyenlerden. Biz ise ürünü inceledik,yorum yazdık yani vakit harcadık diye hakkımızı arıyoruz. Eposta okumak için para bile verdiklerini düşünürsek neredeyse 10 dakikamız gitti. Vaaddeilen se içi dolu bir çanta. Gelen ne boş bir çanta. Niye itiraz etmeyelim, salak yerine konduğumuzu düşünmeyelim... Koskoca firmalar yapacakalrasa adam gibi kmpanya yapsınlar yada kampanya yapın diye ısrar etmiyoruz. Sonuçta vakit harcıyoruz. Ben iade edicem ürünü,herkes aynı şekilde yapabilir..

Dostum haklısın yapılan reklam yanıltıcı ama tarafsız olursak adamlar da zorla kampanyaya sormuyor ki bizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam da biz de vaad edilene göre katılıyoruz ve zamanımızı harcıyoruz. Sonuçta biz de onlara kampanya yapsınlar diye yalvarmıyoruz. Bİr marketin çekilişine katılsan ve arabayı kazansan sana Audi A3 yerine Dacia verseler ne yaparsın??? Veya Samsung Tablet kazansan sana uyduruk Çin Tableti verswler ne yaparsın? Ben iddia ediyorum katılanların çoğu içindeki malzeme için katılmıştır bu kampanyaya..
  • quote:

Tamam da biz de vaad edilene göre katılıyoruz ve zamanımızı harcıyoruz. Sonuçta biz de onlara kampanya yapsınlar diye yalvarmıyoruz. Bİr marketin çekilişine katılsan ve arabayı kazansan sana Audi A3 yerine Dacia verseler ne yaparsın??? Veya Samsung Tablet kazansan sana uyduruk Çin Tableti verswler ne yaparsın? Ben iddia ediyorum katılanların çoğu içindeki malzeme için katılmıştır bu kampanyaya..

Dostum madem beğenmedin, içindeki için katıldın ulaş Hepsiburada'ya böyle böyle de burada yazıp duruyorsun sanki babamızın firması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

quote:

Tamam da biz de vaad edilene göre katılıyoruz ve zamanımızı harcıyoruz. Sonuçta biz de onlara kampanya yapsınlar diye yalvarmıyoruz. Bİr marketin çekilişine katılsan ve arabayı kazansan sana Audi A3 yerine Dacia verseler ne yaparsın??? Veya Samsung Tablet kazansan sana uyduruk Çin Tableti verswler ne yaparsın? Ben iddia ediyorum katılanların çoğu içindeki malzeme için katılmıştır bu kampanyaya..

Dostum madem beğenmedin, içindeki için katıldın ulaş Hepsiburada'ya böyle böyle de burada yazıp duruyorsun sanki babamızın firması.

Okuman yok galiba, iade edeceğimi söylemiştim zaten.. Senin gibiler olduğu sürece bu firmalar daha da tepemizden inmez, buna emin ol.. "Beleş değil mi kim ne diyecek, çantayı gönderiyoruz ya" diye düşünüyorlardır şimdi. Seni görünce bunda ne kadar da haklı olduğunu anlayabiliyorum.. Ama kusura bakma benim için bazı değerler üç kuruşluk çantadan daha değerlidir..Saygılar..

• quote:

quote:

quote:

Okuman yok galiba, iade edeceğimi söylemiştim zaten.. Senin gibiler olduğu sürece bu firmalar daha da tepemizden inmez, buna emin ol.. "Beleş değil mi kim ne diyecek, çantayı gönderiyoruz ya" diye düşünüyorlardır şimdi. Seni görünce bunda ne kadar da haklı olduğunu anlayabiliyorum.. Ama kusura bakma benim için bazı değerler üç kuruşluk çantadan daha değerlidir..Saygılar..

Önce terbiyeni takın. Karşında kardeşin yok senin. Bende aynısını sizin gibiler için düşünüyorum. Boş boş konuşursunuz, bir icraat da olmaz. Ayrıca ben o çantadan almadım. İhtiyacım yoktu, gerek duymadım.

• konuyu şimdi gördüm
    ilk sayfayı okuyunca üzüldüm son sayfayı okuyunca güldüm
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Önce terbiyeni takın. Karşında kardeşin yok senin. Bende aynısını sizin gibiler için düşünüyorum. Boş boş konuşursunuz, bir icraat da olmaz. Ayrıca ben o çantadan almadım. İhtiyacım yoktu, gerek duymadım.

Kardeşim bak gereksiz yere adamın asabını bozma! İçindeki malzemeler için aldık diyorum, vaadettiklerini yapmadılar diyorum, sen bize ne diyorsun.. Madem almadın derdin ne o zaman? Lütfen bir daha yazma, uzamasın...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim bak gereksiz yere adamın asabını bozma! İçindeki malzemeler için aldık diyorum, vaadettiklerini yapmadılar diyorum, sen bize ne diyorsun.. Madem almadın derdin ne o zaman? Lütfen bir daha yazma, uzamasın...

Asabınız bozulursa ne olacak ki? Çok merak ettim. Kendinizi ne sanıyorsunuz siz?

• Cevap vermeyeceğimi söylemiştim.. Saygılar..
  • Çanta yollanmamıştı, şikayetvara yazdıktan sonra yollandı. gelmeyen arkadaşlar benzer yollları tercih edebilir.
  • Arkadaşlar hepimiz gönderilecek çantaların ne derece değersiz olduğunun farkındayız ya da içi boş gönderdiklerinde bu firmanın bizi bir kez daha hayal kırıklığına uğrattığını gördük neyse daha önce sorduğumda gönderileceğini söyledikleri benim çanta hediyem de gönderilmediğinden bugün esprisine müşteri hizmetlerine bir mesaj atayım dedim soru ve cevabı aynen paylaşıyorum ve ne cevap versem de hediye hakkımı kurtarabilsem diye bıyık altından gülme modundayım ;

Soru:
    http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=4500&m=1

linkteki kampanyaya yorum yazarak ve vidyoyu izleyerek katıldım ve yorumum yayınlandı bu durumda vadettiğiniz hediyeyi gçndermediniz ne zaman gönderirsiniz acaba??
    23.08.2013 15:52:17

Cevap: Merhaba,

Sadece ilk 10 kişi için geçerli olan bir kampanyadır.

Saygılarımızla.

• Az önce

ilk 1000 kişiye gönderilecektir diyor kampanya şartlarında ve daha önce sorduğumda gönderileceğini söylemiştiniz

yazdım bakalım hayırlısı
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.