Şimdi Ara

Bedava Philips Bakım Çantası (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
5
Favori
11.784
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Evde köşeye atılacak bir çöp daha.Bari içinde kıytırık bir şeyler olsaydı.

Benimki de yarın geliyor.

nereden haberin oluyor
  • 1421 yorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi kargo firmasıyla geldi kargolar? Benim sanırım bulunmadığım adrese gönderdiler. En azından kargodan sorgulatıp sevk etmeye çalışalım...
  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    Ben de hepsiburadaya girip gelen mesajı okuyuncs öğrendim.Yoksa olayı unutmuştum.
    Ama yorumları okudum.19 temmuz günü satış patlaması yaşanmış.Ama millet çok destekli sıkmış.Kocasına babasına alan mı dersin,tıraşı beş dakikada halleden mi dersin.En çokta karı kocs arka arkaya yorum yapmışlar,ona güldüm.
  • Bende yorum yapmıştım ayın 25 de kargoya verilmiş.Artık içinide biz doldururuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Ben de hepsiburadaya girip gelen mesajı okuyuncs öğrendim.Yoksa olayı unutmuştum.
    Ama yorumları okudum.19 temmuz günü satış patlaması yaşanmış.Ama millet çok destekli sıkmış.Kocasına babasına alan mı dersin,tıraşı beş dakikada halleden mi dersin.En çokta karı kocs arka arkaya yorum yapmışlar,ona güldüm.

ne mesaj var ne başka bir şey
  • arkadaş neyin muhabbettini yapıyorsunuz anlamadım. ben de yorum yaptım. boş çanta gönderdikten sonra ne kıymeti var. gelse ne olur, gelmese ne olur? git milyonculardan 1-2 liraya alırsın o çantayı..
  • Çantalar boş mu fotoğraflarda dolu gözüküyor ama
  • Hala bi ses yok.
  • bilseydim adrese mamak çöplüğü yazardım
  • Kazananlara tebrikler.İçi dolu gelecek sanılmış ama ters köşe yapmışlar
  • benimki bu sabah geldi.içi boş malesef.askılık gibi duvara asıp icine fırca macun krem konur heralde.amaaan tırt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

benimki bu sabah geldi.içi boş malesef.askılık gibi duvara asıp icine fırca macun krem konur heralde.amaaan tırt

Hepsi burada hesabınızda ürünü kazanıp gönderildiğine dair bir bilgilendirme mevcut mu yoksa bir baktınız kargo mu gelmiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

arkadaş neyin muhabbettini yapıyorsunuz anlamadım. ben de yorum yaptım. boş çanta gönderdikten sonra ne kıymeti var. gelse ne olur, gelmese ne olur? git milyonculardan 1-2 liraya alırsın o çantayı..

Bu insanoğlu ne nankör arkadaş. Adamlar promosyon yapıp evine kadar kaliteli çanta gönderiyor, içi dolu değil diye beğenmiyorsunuz ya.. Çantayı doldurup üstene bide eve gelip traş etsinler sizi memnun olurmusunuz ?? Kullanmıyacaksan ver birine sevaba gir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

quote:

benimki bu sabah geldi.içi boş malesef.askılık gibi duvara asıp icine fırca macun krem konur heralde.amaaan tırt

Hepsi burada hesabınızda ürünü kazanıp gönderildiğine dair bir bilgilendirme mevcut mu yoksa bir baktınız kargo mu gelmiş?

e-mailime yollamışlar.kazandınız falan yazmıyo.direkt sipariş vermişim gibi kargoya verilme tarihi vs. yazıyodu.az önce baktım da, aynı şey hb gelen mesajlarımda da yer alıyor.
  • quote:

eşim tv kumanda düzenleyici zannetti hatta koltuğun kenarına koyup denedi
  • işe yarar bi şey olsa yollamazlar zaten. o değil bi sürü yorum yapıp alacak adamların kanına girdik
  • sabahın 9 unda aras kargo geldı kargon var dıye benım kargom yok dıyorum hepsıburada yollamıs ucretı yok zaten dedı aldım baktım bakım cantası içi boş pek işime yarayacagını sanmıyorum dursun kenarda..
  • Benimde dün sabah geldi.....Bos gorunce bende sasırmadım desem yalan olmaz. Hatta bunun için mi yorum yazdım bile dedim.Bisey dikkatımı çekdi çantanın kokusu berbat ötesi. Posetten çıkarınca dedim tamam oruç bozulacak, o derece burnu fena kırıyor.
  • boş gelince benimde hevesim kırıldı basit gereksiz bişey gibi geldi
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.