Şimdi Ara

Bedava Philips Bakım Çantası (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
5
Favori
11.784
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

bilseydim adrese mamak çöplüğü yazardım

• quote:

Orijinalden alıntı: faruxxx

sabahın 9 unda aras kargo geldı kargon var dıye benım kargom yok dıyorum hepsıburada yollamıs ucretı yok zaten dedı aldım baktım bakım cantası içi boş pek işime yarayacagını sanmıyorum dursun kenarda..

Hocam sizden adres aldılar mı? Belki eski adresim yanlış nereden biliyorlar :D No 2/A yazıyor ama aslında No:4 olacak benimki :D Son anda düzelttim ama bakalım...
  • Ne çantaymış o kadar yorum aldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: agbdlcs81

quote:

sabahın 9 unda aras kargo geldı kargon var dıye benım kargom yok dıyorum hepsıburada yollamıs ucretı yok zaten dedı aldım baktım bakım cantası içi boş pek işime yarayacagını sanmıyorum dursun kenarda..

Hocam sizden adres aldılar mı? Belki eski adresim yanlış nereden biliyorlar :D No 2/A yazıyor ama aslında No:4 olacak benimki :D Son anda düzelttim ama bakalım...

yok adres falan alan yok dırek hepsıburadada yazan neyse ona yollamıslar..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: agbdlcs81

quote:

yok adres falan alan yok dırek hepsıburadada yazan neyse ona yollamıslar..

Teşekkür ederim :)

• şimdi geldi. askısı güzelmiş çocuklara salıncak yapmadan kullanılır :)
  • Resmen dalga geçmişler , sen bakım çantası yollayacağız de altına içi dolu çanta resmini koy sonra boş çantayı gönder insanlara.Bunlar hediye paketi yollayacağız dese boş paket yollarlar bu mantıkla.Bu hediyeleri kendilerinde kalsın gerek yok, aynı ürüne gidip 1 yıldız verip yorum yaptım tekrar, yayınlarlar mı bilmem.
  • Neylon poşetten bozma çenta.
  • unutmuştum ben halbuki bu sabah kargocu gelince şaşırdım bana da geldi içi dolu olsaydı daha güzel olcaktı ama
  • çanta boş bide gittim şubeden aldım adreste bulamamışlar.bilsem hiç gidip almazdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KÂFİR_

çanta boş bide gittim şubeden aldım adreste bulamamışlar.bilsem hiç gidip almazdım

+1
    ben de şubeye gittim boş yere
  • abicim ayın 20sinde yorum yaptım adamlar onaylamamış millet saçma sapan geyik içeren yorumlar yapmış onaylanmış benim neden onaylanmamış
  • 61. sayfadayım. bakalım ne olacak ne zaman olacak...
  • ne tıkırtı var ne sıkırtı.
  • Aras'la mı geliyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla benim canta bugün kargoya verilmiş mail geldi,fakat kargo takibi yapamıyorum
  • Kargoya verildiği maili geldi banada ama tamda tatile gittiğim zamanı iyi denk getirdiler istesem olmazdı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurt dışında olduğum için babama eve paket gelebilir, içinde tıraş seti var onu kullan dedim.. ne var içinde diye sorunca muhtemelen tıraş köpüğü duş jeli falan olur dedim.. teşekkür edip kapadı telefonu.. diğer gün aradı, boş bir çantanın geldiğini söyledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oslun

yurt dışında olduğum için babama eve paket gelebilir, içinde tıraş seti var onu kullan dedim.. ne var içinde diye sorunca muhtemelen tıraş köpüğü duş jeli falan olur dedim.. teşekkür edip kapadı telefonu.. diğer gün aradı, boş bir çantanın geldiğini söyledi

iyi sadece boş çantanın geldiğini söylemiş, benimki aynı muameleye maruz kalsa gün yüzü görmemiş küfürler öğrenirdim

• Bana da mail geldi kargoya vermişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.