benim mesajım da yayınlanmamış. begenmediler galiba..
pvp_headshot
kullanıcısına yanıt
işe yarar.
fezalii
kullanıcısına yanıt
bu.
içi boşmu yaw
quote:
Orijinalden alıntı: beton967
işe yarar.
içi boşmu yav bende losyon fln birşeyler var sanmıştım
malesef boş..
evde yayıntı olurdu başka bişey değil iyiki geç görmüşüm başlığı yoksa dayanamayıp bende bir yorum atardım
çöp mü göndermişler boş şey çöptür
Yok artık bilseydim boş olduğunu siteye girmeye bile tenezzül etmezdim.
hahaha:D içi boş göndermişler ya :D benimkide kargoya verilmiş sadece videoyu izledim ve yorum attım başka birşey yapmadım yarın elime ulaşır sanırım. Seyaht sırasında diş macunu diş fırçası gibi ufak tefek şeyleri koyarız artık o çantaya :D
Ne bekliyodunuz içini full doldurupmu göndereceklerdi
yarıldım
19 temmuzda yazılan yorumum yayınlanmış. Sondan 8. sayda 64 sayfadayım.
Ama hepsiburada sipariş bölümünde bilgi falan yok, evine hediye gelenlerde hepsiburada'da sipariş bilgisi oluşmuş mu? Bana gelecek mi gelmeyecek mi? Sitede adresim var ama daha önce alışveriş yapmamıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: beton967
işe yarar.
Tıraş makinesi, tıraş bıçağı, diş macunu ve fırçası sığar mı ki? Gerçi geleceği bile meçhul
Tatile filan giderken, traş makinası, bıçağı ıvır zıvır diş fırçası koymaya iyi gibi sanki :D beleş adamlar gönderiyo işte bide beğenmiyosunuz ya.
Evde köşeye atılacak bir çöp daha.Bari içinde kıytırık bir şeyler olsaydı.
Benimki de yarın geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: pesaction
hahaha:D içi boş göndermişler ya :D benimkide kargoya verilmiş sadece videoyu izledim ve yorum attım başka birşey yapmadım yarın elime ulaşır sanırım. Seyaht sırasında diş macunu diş fırçası gibi ufak tefek şeyleri koyarız artık o çantaya :D
Kargoya verildiği mail olarak mı gönderildi?
quote:
Orijinalden alıntı: leblebi82
quote:
Orijinalden alıntı: pesaction
Kargoya verildiği mail olarak mı gönderildi?
Hb ye girdiğimde mesaj gelmişti siparişiniz kargoya verildi diye mailime gelmedi
66. sayfadayım gelen giden ve herhangi bir bildirim yok