Şimdi Ara

Bedava Premium Rapid yada Nakit Para tercih sizin :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dünyada Çığgibi Büyüyen İnternet Reklamlarından Bizde Artık Payımıza Düşeni Alabilecez

1- Kendimize Yeni Bir E-mail Adresi Alıyoruz. Sadece rapid için (bu hesabı daha sonra
    tekrar tekrar kullanacağız.)
    2- Öncelikle paypal a üye olmamız gerek. Bunun için
    www.paypal.com linke tıklayarak üyelik işlemini adım adım
    yapıyoruz.
    Adım1- Paypal’a tıkladıktan sonra Sing upyazan yere tıklıyoruz.

Adım2- Daha sonra ülkemizi seçiyoruz (hangisi olduğu farketmez)

Adım3- Hiçbir şeye dokunmadan continue ye tıklayıp ilerliyoruz.

Adım4- İlgili yerleri dolduruyoruz atabiliriz fakat e-mail kısmına mutlaka yeni açtığımız
    gerçek e-maili girelim.

Adım5- Kredi kartı bilgileri isterken üsteki paypal logosuna tıklayıp yeni açtığımız e-mail
    kutusundan paypal dan gelen e-mail e tıklayıp aktivasyonumuzu gerçekleştiriyoruz.

Adım6-www.paypal.com Paypal a girip login olmak için yeni e-mailimizi ve verdiğimiz
    şifreyi yazıyoruz.

3- Paypal tamamlandıktan sonra sıra para kazanacağımız yerlere geldik
    Para Getirecek
    Sizden tek ricam REFERANS usulü ile kayıt olup hiç bir kayba uğramadan en azından ufak bir destek sağlamanızdır.

Çünkü, bu sitelerde referanssız üye olan kişileri para ile satmaktadırlar. Yani eninde sonunda birisine referans olarak görüneceksiniz. En azından referans ile üye olduğunuzuda tanıdığınız veya yardımcı olan kişiye yardımınız dokunur.

Adım1- Öncelikle http://bux.to Adresimize tıklıyoruz.ve açılan
    sayfada kayıt için Registere tıklayalım.

Adım2-Üyelik bilgilerimizi Girip sonlandıralım.

Ve Sıra Para Kazanmaya Geldi.

Hergün tekrarlayara Kumbarayı dolduruyoruz
    Her 10 dolardan sonra paypal a geçirip rapid den alışveriş yapabiliyoruz ? tabii başka
    yerlerdende.

Paypal'de Kredi Kartımı Kullanarak Nasıl Para Çekebilirim?

1.) İlk olarak paypal hesabınıza giriş yapın ve aşağıdaki resimde belirtilen ( withdraw) linkine tıklayarak para çekme bölümüne giriş yapın.

2.) Bu aşamadan sonra karşınıza aşağıdaki resimdeki sayfa gelecektir. Burdaki iki seçenekten ilki bizim için değil çünkü hala paypal Türkiyedeki banka hesaplarına direk olarak ödeme yapmamaktadır, bu nedenle ikinci seçenekte kırmızı işaretle belirtilen yerdeki linke tıklayarak paypal hesabında kayıtlı olan visa kredi kartımıza para çekmek için üçüncü adıma geçmiş bulunuyoruz.

3.) Bu aşamada ise kartımıza ne kadar para çekmek istediğimiz ile ilgili bir sayfa geliyor. Burda dikkat etmemiz gereken günlük para çekme limitimizin maksimum $500 olduğudur. Bu miktarın üstündeki bir parayı tek seferde kartımıza çekemiyoruz. Resimdeki from this balance yazan yer paranın çekileceği paypal hesabındaki miktarı, amount yazan yerdeki işaretli kutucuğa çekmek istediğimiz para miktarını, son kısımdaki to yazan yerde ise parayı çekmek istediğimiz kartı seçiyoruz.

4.) Son aşamada ise paypal son kez bizden bilgilerimizin doğrulanmasını istiyor aşağıdaki resimde belirtilen butona tıklayarak bilgilerimizi gözden geçirdikten sonra para çekme işlemimizi bitiriyoruz.

Aynı Şekilde Paypal hesabınızdaki paralarınızla ebay dan ve birçok siteden alışveriş yapabilir. Knight Online Gibi oyunlarda item ve premium uyelik alabilirsiniz.
    Tüm bu aşamalardan sonra paypal 4 iş günü içinde veya maksimum 5 iş günü içinde paranızı kredi kartınıza yatırıyor. Aldığı komisyon oranları ise.
    - $5 standart ücret
    - %2.5 kur çevirme ücreti
    - Bankamız genelde bunun için masraf almıyor fakat transferi yaptığınız günkü kur değil önemli olan paranızın kartınıza yatırıldığı günkü kur baz alınıyor.
    Kredi kartınıza çektiğiniz parayı nakit avans olarak çekebilirsiniz tabiki burda unutulmaması gereken her nakit avans çektiğinizde bankanızın sizden bunun ücretini alacağıdır. Ne olursa olsun yapılan toplam masraflar tüm denemelerimizde %7 yi geçmemiştir buda komisyoncu ile transfer yapmaktansa paypalin kendi arayüzü ile güvenli bir şekilde para çekmemize olanak sağlamaktadır.

Eğer ben her gün tıklayamam çok yoğunum diyosanız. aşağıdaki linke tıklayarak programı indirin. Kullanıcı adınız ve şifrenizi yapıp login demeniz yeterli olcak o sizin yerinize tıklıcakdır tüm linklere .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @eg!s -- 30 Ocak 2008; 14:30:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.