Şimdi Ara

Bedava SMS % 100 (GARANTİLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harley Davidson -- 8 Mart 2005, 19:47:24 >

• bu servis kapanalı 2hafta oldu
  • çalışıyor arkadaslar. .
  • çalışıyo da... bu sitede açıklandıktan 20 dakka aşırı yüklenmeden soora çöküyo....işallah saalam kalır...eywallah arkadaşım....
  • bence çökmes çünkü no-ke-a nın oricinal sitesi bu.ama tr ye block koyarlar

• gönderiliyor valla çok teşekkürler
  • bi bakar misiniz yanlislik var sanki..
  • çöktü bile...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harley Davidson -- 8 Mart 2005, 19:47:54 >
  • hoca avatarını kınıyorum ..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harley Davidson -- 8 Mart 2005, 19:48:23 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harley Davidson -- 8 Mart 2005, 19:48:49 >
  • .............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi easyLife -- 8 Mart 2005, 19:24:13 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harley Davidson -- 8 Mart 2005, 19:49:14 >
  • kullandığın avatarın tarihini ve geçmişini biraz araştırmanı önerimim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Harley Davidson

quote:

Orjinalden alıntı: easyLife

sen motor olmuşun haberin yok nazi özentisi...

motor mu yoksa MotoR mu ? özenti değil , sadece saygı!! şimdi ben senin o boklu kıçını tekmelemiyorsam bilki buda sadece SAYGI!

uçmuş bu tam ingiliz tripleri oklu kıçını falan ahaha tam biz özenti nike bak avatara bak nihuhaaa!!!!

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harley Davidson -- 8 Mart 2005, 19:50:12 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harley Davidson -- 8 Mart 2005, 19:50:39 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harley Davidson -- 8 Mart 2005, 19:51:21 >
  • teşekkürler dostum...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.