arkadaslar bu arada topic i tam olarak okuma firsatim olmadi bedava sms te gonderiliyor bu programla biliyorsunuzdur heralde dimi??
evet bu program ile belli bir krediye kadar sms gönderebiliyorsunuz ama kesin degil bazen gitmiyor haberiniz olsun. programda hernereye numara yazacaksak yazalım herzaman basina +90 koyuyoruz.
quote:
Orjinalden alıntı: sergen_baba
quote:
Orjinalden alıntı: underwater
arkadaslar bu arada topic i tam olarak okuma firsatim olmadi bedava sms te gonderiliyor bu programla biliyorsunuzdur heralde dimi??
evet bu program ile belli bir krediye kadar sms gönderebiliyorsunuz ama kesin degil bazen gitmiyor haberiniz olsun. programda hernereye numara yazacaksak yazalım herzaman basina +90 koyuyoruz.
evet simdi web sitesine bakiyorumda arkadaslarini refeere edersen tel numarasiyla sana kredi kazandiriyor super valla simdiye kadar gitmemezlik yapmadi bende 2.60usd kredim varmis daha
usd değil aud
yaz dım tel no yu eror failed to resend activation code-daily limit exceeded diyo
zaten kayıt olduğunuzda yazıyor 3 $ kredi diye zannedersem ilk sefere mahsus birşey dağa sonraki aylar eğer sms atmak istenirse kredi satın almak gerekiyor
quote:
Orjinalden alıntı: makhan
zaten kayıt olduğunuzda yazıyor 3 $ kredi diye zannedersem ilk sefere mahsus birşey dağa sonraki aylar eğer sms atmak istenirse kredi satın almak gerekiyor
evet ilk kayitta veriyor 3$.. daha sonra send 2 friend ten arkadasinin nosunu yazip referans oluyorsun, verdigin numarada programi yukleyip uye olursa +3$ daha ekleniyor hesabina.
titan olayı yani
yaf benimki iki saat bağlanmıyor bile siteme .ne kadar bahtsızım
fazla uzun süre bekleme eğer bağlanmıyorsa kapat tekrar dene bence.
olmuor yaf.4-5 defa denedim.aveada sorun olabilir mi diyecem ama ben mini operadan bağlanabiliyorum gprse.
avea konusunda haklı olabilirsin avea dan bende bağlanamadım
bi de telsimimi var zaten onda da gprs mübarek adsl in iki katı aylık. turkcell almak istiyom ama sırf gprs için de alınmaz ki.siz herhalde turkcell le denediniz.
evet ben turkcell faturalı hattımda kullanıyorum.
benim avea var oglenden once baglaniyodu... 2 saat kadar once arkadasi titan zincirine katayim dedim turkcell kullaniyo ama 5 dk kadar bekledik baglanmadi ara sıra sorun oluyor sanirim
sms gonderme olayı ne yaw, onu biri anlatır mı?
quote:
Orjinalden alıntı: Lothorien
sms gonderme olayı ne yaw, onu biri anlatır mı?
programı açtığın zaman ilk sayfadan menu- send sms var burdan nuramnın başına +90 koyarak ücretsiz sms atabiliyorsun.. tabi bunu kredi ile yapıosun ilk açılıştı 3 aud kredie veriyor ve 2 arkadaşınada öncerince 6 daha kazanıon ve burdan sms gönderion bu kredilerle .. ama 1 sms kaç aud onu bilmiom?
Abi benim telefonum k700i . Ve ceptemsn in wap sitesine giriyom . ve k700 seçeneği yok . en altta java tlfn lar için tıklayın yazıyo tıkladım diğer klasörüne attı (k700i olanlar bilirler) . . . NEYSE . sonra o üstte olan iki tlf modellerinide denedim olmadı olmadı . . şu mig33 mü ne varmış . . . Onuda denedim . . o yükledim ama griş yap fln dio inglizce . . ŞU MSN OLAYINI Bİ TÜRLÜ kavrayamadıım . . BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ . msnimden : djberat@djberat.org . .
quote:
Orjinalden alıntı: djberat1903
Abi benim telefonum k700i . Ve ceptemsn in wap sitesine giriyom . ve k700 seçeneği yok . en altta java tlfn lar için tıklayın yazıyo tıkladım diğer klasörüne attı (k700i olanlar bilirler) . . . NEYSE . sonra o üstte olan iki tlf modellerinide denedim olmadı olmadı . . şu mig33 mü ne varmış . . . Onuda denedim . . o yükledim ama griş yap fln dio inglizce . . ŞU MSN OLAYINI Bİ TÜRLÜ kavrayamadıım . . BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ . msnimden : djberat@djberat.org . .
ilk sayfayı okursan yaparsın orda herşeyi yazdım...
abi olmadı ya denedim denedim olmadı şu mig33 ü denedim . . . ii güzel o yükledide girş yap dio . onu denicem inşalllah olur :D
quote:
Orjinalden alıntı: djberat1903
abi olmadı ya denedim denedim olmadı şu mig33 ü denedim . . . ii güzel o yükledide girş yap dio . onu denicem inşalllah olur :D
ayarları yaptıysan ve hattın gprs internete açıksa sorun olmaz.