yaa bu mig33 çok hoş hızlı kolay az kontor yiyo ama hiç müzik dinleyip oyun oynamamama rağmen bitirdi şarjımı çok şarj götürüo...
bende bu şekilde günde 3 saat civarı online oluyoru + bazende müzik dinlom pek şarj yemio sanki...
kardeş ben denedim programı k700i de.ama olmadı.dediğin ayarların hepsini yaptım aveada.hep connecting diyordu.çok bekledim ama sonra da hata verdi bağlantı hatası gibi bişi..
quote:
Orjinalden alıntı: barisozer83
kardeş ben denedim programı k700i de.ama olmadı.dediğin ayarların hepsini yaptım aveada.hep connecting diyordu.çok bekledim ama sonra da hata verdi bağlantı hatası gibi bişi..
bu sorunu yaşayan çok oldu ... çözümü ayarları bir daha yapmanı tavsiye ederim sonra yüklediğin programı sil ve tekrardan yükle sonra telefonu kapat aç ve login olmayı dene hee birde hattının gprs internete açık olduğunu eminmiisn?
evet kardeş avea mobil öğrenci kullanıyorum.ve normal wapa internete girebiliyorum yani..
quote:
Orjinalden alıntı: sergen_baba
quote:
Orjinalden alıntı: GFB BerLiN
ben pc'den indirdim ama connecting bölümünde kaliyor bekliyorum bekliyorum olmuyor ayarlarim var ama yukardaki ayarlarla degistirmem gerekiyormu bilmiyorum?
dostum connecting diyip kalınca muhtemelen ya nayarlardan yada hattan oluoyr sorun...
ayralar aşağıda verdiğim gibi bi kontrol et istersen
Menü/Bağlantı/Data iletişimi/Data hesapları/Yeni hesap/Ekle/GPRS data
ayarlar -bağlantı- java ayarları - kullanılan hesabı -internet seçin
olmadı müşteri hizmetlerini bi ara..
ama ben yutdisindayim! almanya!
quote:
quote:
quote:
ben pc'den indirdim ama connecting bölümünde kaliyor bekliyorum bekliyorum olmuyor ayarlarim var ama yukardaki ayarlarla degistirmem gerekiyormu bilmiyorum?
dostum connecting diyip kalınca muhtemelen ya nayarlardan yada hattan oluoyr sorun...
ayralar aşağıda verdiğim gibi bi kontrol et istersen
Menü/Bağlantı/Data iletişimi/Data hesapları/Yeni hesap/Ekle/GPRS data
ayarlar -bağlantı- java ayarları - kullanılan hesabı -internet seçin
olmadı müşteri hizmetlerini bi ara..
ama ben yutdisindayim! almanya!
farketmez intenet ayarları her operatörde aynıdır...
quote:
Bu programı ben yeni kullanmaya başladım belki var diyeceksiniz ama bence süper....
Programı R-a-p-i-d e upload ediyorum ordan indirirsiniz yada; wap.mig33.com var burdan alabilirsiniz 60 kb dir 5-6 kontör düşer hattan!
Programın kullanımı : Önce ayarları yapıyorsunuz tabi ondan sonra programı açıyorsunuz. İlk başta register demeniz gerekecek.. buraya yeni bir username ve password belirleyeceksiniz... telefon numaranızı girebilirsiniz çok kullanuılan bi site sorun olmaz bence... sonra size smsle bir kod gelcek yine programı açıp enter code diyeceksiniz kodu gireceksiniz. sonra login diyip aldığınız kullanıcı adı ve şifreyi yazacaksınız.. program açılınca menü den msn diyip giriş yaparsınız..
sergen baba hahkikaten hızır gibi yetişiyosun yaa saol gerçektende hakkın ödenmez bütün forumlarda senden yazılar war yani benim sorumda ben hem telsim hem turkcell kullanıorum bunlardan girdiğimde her seferinde ayarları deiştirmem gerekiyormu yoksa sadece senn yukarıda werdiin ayarları kullanmam yeterlimi turkcellin kendi ayarları wardı telefon geldiğinde telsim 750 knt fln istiodu gprs için nese onu hiç açmiim iki türlü ayar fln gerekiyo bide telsimde öle yazıodu
quote:
Orjinalden alıntı: alp er tunga
quote:
Bu programı ben yeni kullanmaya başladım belki var diyeceksiniz ama bence süper....
Programı R-a-p-i-d e upload ediyorum ordan indirirsiniz yada; wap.mig33.com var burdan alabilirsiniz 60 kb dir 5-6 kontör düşer hattan!
Programın kullanımı : Önce ayarları yapıyorsunuz tabi ondan sonra programı açıyorsunuz. İlk başta register demeniz gerekecek.. buraya yeni bir username ve password belirleyeceksiniz... telefon numaranızı girebilirsiniz çok kullanuılan bi site sorun olmaz bence... sonra size smsle bir kod gelcek yine programı açıp enter code diyeceksiniz kodu gireceksiniz. sonra login diyip aldığınız kullanıcı adı ve şifreyi yazacaksınız.. program açılınca menü den msn diyip giriş yaparsınız..
sergen baba hahkikaten hızır gibi yetişiyosun yaa saol gerçektende hakkın ödenmez bütün forumlarda senden yazılar war yani benim sorumda ben hem telsim hem turkcell kullanıorum bunlardan girdiğimde her seferinde ayarları deiştirmem gerekiyormu yoksa sadece senn yukarıda werdiin ayarları kullanmam yeterlimi turkcellin kendi ayarları wardı telefon geldiğinde telsim 750 knt fln istiodu gprs için nese onu hiç açmiim iki türlü ayar fln gerekiyo bide telsimde öle yazıodu
sağol dostum... şimdi internet ayarlarını kuruyrsun ( gprs wap değil) bu nedenle internet ayarları dünyada tüm bildiğin operatörlerde aynıdır.. yani turkcell telsim avea hangi hattı kullanırsan kullan hattın gprs internete ( wap önemli değil burda) internete açıksa sorunsuz şekilde kullanbilirsin.iki tür ayara fln gerek yok bu opera gibi uygulamaları kullanmak için benim yazdığım ayarları kurman yeterlii....
quote:
quote:
quote:
sağol dostum... şimdi internet ayarlarını kuruyrsun ( gprs wap değil) bu nedenle internet ayarları dünyada tüm bildiğin operatörlerde aynıdır.. yani turkcell telsim avea hangi hattı kullanırsan kullan hattın gprs internete ( wap önemli değil burda) internete açıksa sorunsuz şekilde kullanbilirsin.iki tür ayara fln gerek yok bu opera gibi uygulamaları kullanmak için benim yazdığım ayarları kurman yeterlii....
çok saol ah şimdi bi knt. olsada denesem ama iki hattımda da yok senin gösterdiğin ayarları kurum onları geçerli kıldım sadece
quote:
çok saol ah şimdi bi knt. olsada denesem ama iki hattımda da yok senin gösterdiğin ayarları kurum onları geçerli kıldım sadece
tamam kontör yükledikten sonra mutlaka telefonu bi kere kapat aç sonra bağlantı sağlarsın dostum
quote:
quote:
tamam kontör yükledikten sonra mutlaka telefonu bi kere kapat aç sonra bağlantı sağlarsın dostum
segen_baba yaptım ama olmadı kapadım açtım
quote:
dostum ayarlara bi daha bak ne hata verioyr yazarsan bakarız...
quote:
quote:
dostum ayarlara bi daha bak ne hata verioyr yazarsan bakarız...
uygulamanın internese erişmesine izin wer diyorum sora beklio we "unable to contect to server. please try again later" yazıo
quote:
uygulamanın internese erişmesine izin wer diyorum sora beklio we "unable to contect to server. please try again later" yazıo
msnini pm at bakalım beraber.....
ya ben yaptım oldu ama listemde sadece kendimi görüüorum onada yazdım ama error werdi delircem yaa sergen baba saolsun yardımcı listeme nasıl kişi ekliom msn kişisi diorum olmuo yaa kabul etmio
sonunda hallettim ama bayada knt. gitti 85ti 55e düştü her girdiimde bi 5 knt. kafadan gidio ndn bu yaa bi şeyi ilk deneyişinizde yarıda kesiosunuz sora tekrar kapatıp açarsanız oluyor uyus oldum yaa
bendede unable to connect please try again later dio da ben sadece senın dedıgın o gprs ayarlarını yaptım o kadar baska bi ayar yapmam gerekıo mu .. wap icin bi ayar flm ?
quote:
Orjinalden alıntı: Lothorien
bendede unable to connect please try again later dio da ben sadece senın dedıgın o gprs ayarlarını yaptım o kadar baska bi ayar yapmam gerekıo mu .. wap icin bi ayar flm ?
bu sorun eğer hattın gprs internete açıksa.. programı sil tekrar kur ayarları bi gözden geçir(hatta opera tarzı bişi kur bakalım çalışıo) sonra gene durum hakkında yazarsın düzelmezse..
Register ettim ama activasyon kodu olayı nası oluyo bana bi sms flm mı gelcek?
quote:
Orjinalden alıntı: Lothorien
Register ettim ama activasyon kodu olayı nası oluyo bana bi sms flm mı gelcek?
evet sana sms gelmesi gerekiyo gelmedi ise kullanıc adını ve şifreni tekrardan gir ve tekrar şifenin sms olarak gönderilmesini iste..