Şimdi Ara

BEDAVA SMS 'MSN MESSENGER' ERİCSSON NOKIA MOTOROLA SAMSUNG (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.245
Cevap
2
Favori
405.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alper_9

tamam osaman bildiiğim kadarıyla msn turkcell-gprs ile çalışmıyor turkcell-internet bağlantısı ile çalışıyor.öğle diğilmi???

evet dostum turkcell-internet erişimi kullanacaksın java profillerinde
  • Dostum geçen denedim. İLk bağLanmamda [kimseye mesaj yazmadım yane] 15dk kadar durdum 1 tane gitti. Ertesi gün yine girdim. iLk 5dk ya kadar 1 tane gitmişti. Sonra bi arkadaşa yazdım. SLm nbr nerdesin. Yani daha konuşamadım, direk 8 tane birden indi. Bi daha ki girişimdede aynı oLdu yani az biLe yazsan çok kontör gidiyor.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: LynXMaSTeR

Dostum geçen denedim. İLk bağLanmamda [kimseye mesaj yazmadım yane] 15dk kadar durdum 1 tane gitti. Ertesi gün yine girdim. iLk 5dk ya kadar 1 tane gitmişti. Sonra bi arkadaşa yazdım. SLm nbr nerdesin. Yani daha konuşamadım, direk 8 tane birden indi. Bi daha ki girişimdede aynı oLdu yani az biLe yazsan çok kontör gidiyor.....

8 kontör çok fazla chata fln girdinmi orda?
  • Genelde 1 kontör gidiyor, gerçi dün çok kastım 2 kontör götürtmeyi başardım, bence süper... Tekrar teşekkürler...
  • program güzel kurdum register da ettim.yalnız bişey sorucam sergen_baba demiş o mig33 resmini değiştirmek falan diye ben deniyorumda nası geri jar olarak paketlicez onu yapamıyorum bilen varsa sölerse deniim bakiim kendi resmim çıkıcak mı.
  • sergen_baba helal olsun walla bnm w800i ye aradığım şu msni werdinye allah ne muradın warsa wersin çok teşekkürler dostum...
    daha yeni yükledim ama bişi sorcam msn de mesaj başına mı gidio kontor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTTaLLiCa

sergen_baba helal olsun walla bnm w800i ye aradığım şu msni werdinye allah ne muradın warsa wersin çok teşekkürler dostum...
    daha yeni yükledim ama bişi sorcam msn de mesaj başına mı gidio kontor?

önemli değil .. kb başına kontör gidiyor
    60 kb de bi kontör gider...
    telefonda ayarlar-çağrılar-zaman ve ücret-data sayaçlarındaki son oturumda olan alınan ve gönderilenin toplamı 61440 olunca bi kontör gidiyor hattan

• peki atıoum telden bi yarım saat msn e grdm konuştum fln ortalama kaç kontor gider yarım saatte?
  • quote:

peki atıoum telden bi yarım saat msn e grdm konuştum fln ortalama kaç kontor gider yarım saatte?

dostum aldığın ve verdiğin veriye göre ücretlendriilirsin
    atıom sen yarım saate yazarsın karşı tarafa yazmaz hiç
    yada oda sende kütür kütür yazarsın
    ve aldığın verdiğin veri değişir yani saat olarak baz alamazsın
  • o resim işi olmadı değiştirdim dosyayı becerdim attım telefona.sadece telefonda programda arka planda benim resmim çıktı millete msnde yine mig33 ün resmi çıktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihanaker

o resim işi olmadı değiştirdim dosyayı becerdim attım telefona.sadece telefonda programda arka planda benim resmim çıktı millete msnde yine mig33 ün resmi çıktı.

evet dostum sadece arayüz değişiyor karşı tarafa çıkan resim değişöiyor ama kurcalamaya devam et belki buluruz.jar yapmak için rar yaptın ve ismini değiştirdin demi
  • anladım dostum o zaman bi 24 açık tutup hiç bişi yapmamak war bi de yarım saaat çat çat yazmak war di mi ama yine de iimiş bn sewdim bu işi çok kontor gitmio...
    quote:

Orjinalden alıntı: sergen_baba

quote:

peki atıoum telden bi yarım saat msn e grdm konuştum fln ortalama kaç kontor gider yarım saatte?

dostum aldığın ve verdiğin veriye göre ücretlendriilirsin
    atıom sen yarım saate yazarsın karşı tarafa yazmaz hiç
    yada oda sende kütür kütür yazarsın
    ve aldığın verdiğin veri değişir yani saat olarak baz alamazsın

• quote:

quote:

o resim işi olmadı değiştirdim dosyayı becerdim attım telefona.sadece telefonda programda arka planda benim resmim çıktı millete msnde yine mig33 ün resmi çıktı.

evet dostum sadece arayüz değişiyor karşı tarafa çıkan resim değişöiyor ama kurcalamaya devam et belki buluruz.jar yapmak için rar yaptın ve ismini değiştirdin demi

aynen dediin gibi yaptım kurcalıyorum sitesine falan girdim belki orda bi seçenek falan vardır diye ama yok malesef yolun sonuna geldik galiba

• quote:

quote:

quote:

aynen dediin gibi yaptım kurcalıyorum sitesine falan girdim belki orda bi seçenek falan vardır diye ama yok malesef yolun sonuna geldik galiba

evet sanırım bağlantı yaptığın zaman serverdan resim direk olarka çıkıoyr çünkü programın içinde bundan başka avatar olabilme ihtimali olan dosya yokk

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet sanırım bağlantı yaptığın zaman serverdan resim direk olarka çıkıoyr çünkü programın içinde bundan başka avatar olabilme ihtimali olan dosya yokk

canımız saolsun

• MSN kullanmak için güzel bir yöntem ama

telefonu her kapatıp açtığımda otomatik bağlanıyor ve CNN den gelen haberler yüzünden 1 kontörüm heba oluyor...

Otomatik açılması sinir bozucu

Nasıl iptal edicem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TanK81

MSN kullanmak için güzel bir yöntem ama

telefonu her kapatıp açtığımda otomatik bağlanıyor ve CNN den gelen haberler yüzünden 1 kontörüm heba oluyor...

Otomatik açılması sinir bozucu

Nasıl iptal edicem...

menü-settings-auto login off
  • tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dussokagi06

tesekkurler

önemli değil dostum
  • yaa bu mig33 çok hoş hızlı kolay az kontor yiyo ama hiç müzik dinleyip oyun oynamamama rağmen bitirdi şarjımı çok şarj götürüo...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.