Şimdi Ara

BEDAVA SMS 'MSN MESSENGER' ERİCSSON NOKIA MOTOROLA SAMSUNG (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.245
Cevap
2
Favori
405.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumun ikinci mesajınıda ben atmıştım nihayet deneme fırsatı buldum ve gerçekten süper ötesi bir program! Artık javada msn kullanmaktan ümidimi kesmiştim ki sergen baba imdadımıza yetişti!
    Ve GooooooooLLL GooooooLLLLLLLL GooOOOoOooOoOooOOoLLLL!!!! Helal olsun SeRGeN BaBa!!!!!!!!
    Programı bende çalıştırmakta zorlandım register dediğimde üç dört dakika bağlan diyordu bağlanmıyordu, hatta turkcell ekstraya gittim gprs ayarlarımda sorun mu var diye bana gprs hatlarının yoğunluğundandır dediler. Sonra başka bir zaman tekrar bir kaç kez daha denedim bu seferde unableyle başlayan bir uyarı verdi ama başka bir zaman kabul etti ve register yaptıktan sonra artık bağlanırken hiç sorun yaşamadan bağlanabiliyorum. Register deyip bilgileri girdikten sonra aktivitasyon kodu on saniye içinde geldi, girdim ve kullanmaya başladım, gerçekten eşzamanlı yazışmalar yapabilmemiz mümkün. İnternet ayarlarıyle girdim, ilk bağlandığımda onbeş civarı bir kontör gitti ama sonra başka arkadaşlarla konuşmama rağmen sadece ama sadece bir kontör gitti. İnanamadım. Aynı gün içerisinde değişik zamanlarda dört beş kez online oldum ve bazı arkadaşlarla konuştum ama giden kontör sayısı sadece bir!!!
    Valla gerçekten helal olsun sergen baba!!!
    Büyük insan değerli şahsiyet mümtaz kardeş kıymetli dost SeRGeN BaBaYa teşekkürler!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: serkangs

Arkadaşlar forumun ikinci mesajınıda ben atmıştım nihayet deneme fırsatı buldum ve gerçekten süper ötesi bir program! Artık javada msn kullanmaktan ümidimi kesmiştim ki sergen baba imdadımıza yetişti!
    Ve GooooooooLLL GooooooLLLLLLLL GooOOOoOooOoOooOOoLLLL!!!! Helal olsun SeRGeN BaBa!!!!!!!!
    Programı bende çalıştırmakta zorlandım register dediğimde üç dört dakika bağlan diyordu bağlanmıyordu, hatta turkcell ekstraya gittim gprs ayarlarımda sorun mu var diye bana gprs hatlarının yoğunluğundandır dediler. Sonra başka bir zaman tekrar bir kaç kez daha denedim bu seferde unableyle başlayan bir uyarı verdi ama başka bir zaman kabul etti ve register yaptıktan sonra artık bağlanırken hiç sorun yaşamadan bağlanabiliyorum. Register deyip bilgileri girdikten sonra aktivitasyon kodu on saniye içinde geldi, girdim ve kullanmaya başladım, gerçekten eşzamanlı yazışmalar yapabilmemiz mümkün. İnternet ayarlarıyle girdim, ilk bağlandığımda onbeş civarı bir kontör gitti ama sonra başka arkadaşlarla konuşmama rağmen sadece ama sadece bir kontör gitti. İnanamadım. Aynı gün içerisinde değişik zamanlarda dört beş kez online oldum ve bazı arkadaşlarla konuştum ama giden kontör sayısı sadece bir!!!
    Valla gerçekten helal olsun sergen baba!!!
    Büyük insan değerli şahsiyet mümtaz kardeş kıymetli dost SeRGeN BaBaYa teşekkürler!!!

ne demek dostum önemli olan paylaşım

• sergen baba hala benim derdime bi çağre bulamadın
  • quote:

Orjinalden alıntı: borostican

sergen baba hala benim derdime bi çağre bulamadın

msnni pml dostum bakalım beraber
  • Sergen Baba çok teşekkürler.. Ben de şimdi indirdim, en kısa zamanda denicem.. msn hep sorunluydu javada, sanırım önemli bi keşif yaptın.. Tebrikler ve teşekkürler tekrar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

Sergen Baba çok teşekkürler.. Ben de şimdi indirdim, en kısa zamanda denicem.. msn hep sorunluydu javada, sanırım önemli bi keşif yaptın.. Tebrikler ve teşekkürler tekrar..

önemli değil dostum
    ii bi program ve sorunusz çalışıyor
    t9 desteği de var
  • sergen baba o kadar yazıoz yardım et olmuo verilen hatayıda yazdık ama nerde ses çıkmıo sende
  • quote:

Orjinalden alıntı: borostican

sergen baba o kadar yazıoz yardım et olmuo verilen hatayıda yazdık ama nerde ses çıkmıo sende

dostum msn ini pm at yapalım ordan ayarları...
  • tesekkurler.
  • program güzelde beni şu kontür işi ilgilendiriyo az konturum var rahat deneyemedim ama yeni kontür yükleyince 7/24 online olabilirim artık bide su bi cümleyi on kerede flood yaparak yazanlar olmasa daha iyi olacak ( burada kb ler cok değerli ) peki kalınan süreye göre uygun üçretlendirmeli bi program var mı msn için çünkü benim deli damarım filan turarsa kontür bitene kadar yazarım msn de
  • quote:

Orjinalden alıntı: SHaMaRa

program güzelde beni şu kontür işi ilgilendiriyo az konturum var rahat deneyemedim ama yeni kontür yükleyince 7/24 online olabilirim artık bide su bi cümleyi on kerede flood yaparak yazanlar olmasa daha iyi olacak ( burada kb ler cok değerli ) peki kalınan süreye göre uygun üçretlendirmeli bi program var mı msn için çünkü benim deli damarım filan turarsa kontür bitene kadar yazarım msn de

şimdi sen bu tip msn opera gibi servisleri kullanman için "gprs internet" erişim kullanman gerekecek gprs de veri bakımından ücretlendriliyor..(yani yazdığına göre)
    senin dediğin wap gibi birşey dk/tl ücretlendriemsi olan ama bu şekilde kullanamzsın ve bu şekilde ücretlendrilemezsinde....

• arkadaşlar lütfen sitemkar konuşmayın sergen_baba hakkında ben eminim ki problemlerinizi gördüğü anda yardımcı olmak için ilgileniyor.Kendisine çok teşekkür ediyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: makhan

arkadaşlar lütfen sitemkar konuşmayın sergen_baba hakkında ben eminim ki problemlerinizi gördüğü anda yardımcı olmak için ilgileniyor.Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

makhan tşk . dostum elimden geldiği kadar herkes yardımcı oluyorum şu ana kadar kullanmayan arkadaşlarımızın hepsnin sorununu çözdüm olurssa gene yardımcı olurum önemli olan paylaşım...
  • sergen_baba gerçekten çok teşekkür ederim senin sayende hallettik şu msn işini çok saol
  • Nokia'larda da işe yarar mı ki bu program? (Mesela 6230i.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZORZORRO

Nokia'larda da işe yarar mı ki bu program? (Mesela 6230i.)

40 serilernden internet ayarını uygulamlarda nedense kullanmıyorsun ayarları seçsen bile yani olmuyor...
  • ayar dediğin yani gprs den bahstiyosun demi
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper_9

ayar dediğin yani gprs den bahstiyosun demi

ewet
  • tamam osaman bildiiğim kadarıyla msn turkcell-gprs ile çalışmıyor turkcell-internet bağlantısı ile çalışıyor.öğle diğilmi???
  • Forumun açan arkadaşı dediklerini uyguladım ve programı avea üzerinden sorun yaşamadan kullanıyorum.Ne kadar çok konuşsamda max 1 kontör gitti toplamda.Bilemiyorum belki yazanda olmuştur ama bilmeyenler bu program üzerinden ücretsiz sms de atabiliyorsunuz ve anında ulaşıyor.
    Böyle bir forum açtığın için sağolun.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.