Şimdi Ara

BEDAVA SMS 'MSN MESSENGER' ERİCSSON NOKIA MOTOROLA SAMSUNG (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.245
Cevap
2
Favori
405.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: makhan

o da açık sergen_baba normal olarak wap ve gprs bağlantısı yapabiliyorum.

İkinci bir şey sorayım.Opera yükledim bunu evdeyken bilgisayarın internet bağlantısını bluetooth kullanarak nasıl bağlanırım yani wap ve gprs e dokunmadan.

eğer oda açıksa ve sende ayarları doğru olarka yaptığına eminsen ki bence bidaha bak ayarlara tek sorun bulunduğun yerde belki gprs işu an olmayabilir....
    çünnkü programda bi sorun yok

opera hakkında düşündüm ama pek bi fikrim yok açıkçası...
  • ok yinede teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaFKa

ben de yükledim telefona bunu ama register yaparken herşeyi doğru girdiğim halde submit dediğimde bazen hiç beklemeden unable server hatası veriyor bazen de kullanıcı adı adı en az 3 harf içermelidir uyarısı veriyor benimki 3 ten fazlaoldugu halde. Böyle bir sorunla karsılasan oldu mu çözümü nedir?

arkadaşlar aranızda çokoprens sevmeyen var mı?
    Yok mu?
  • quote:

quote:

ben de yükledim telefona bunu ama register yaparken herşeyi doğru girdiğim halde submit dediğimde bazen hiç beklemeden unable server hatası veriyor bazen de kullanıcı adı adı en az 3 harf içermelidir uyarısı veriyor benimki 3 ten fazlaoldugu halde. Böyle bir sorunla karsılasan oldu mu çözümü nedir?

Yok mu?

kafka dostum ayarlar doğru olduğuna eminmisin
    hattının gprse açık olduğuna eminmisin?
    sen username ve password aldın sana sms geldimi ve activate account dedinmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sergen_baba

quote:

quote:

Yok mu?

kafka dostum ayarlar doğru olduğuna eminmisin
    hattının gprse açık olduğuna eminmisin?
    sen username ve password aldın sana sms geldimi ve activate account dedinmi?

dostum ayarları belirttiğin şekilde girdim. hattım gprs e açık. eMSN e girebiliyorum. username ve password almak için register dediğimde bütün bilgileri giriyorum submit diyorum ama unable connected server hatası veriyor. Anlamadım ne iştir? SMS fln da gelmedi çünkü kayıt bilgilerini o hata yüzünden gönderemedim.

• şimdi programı denedim ve bi kaç yazışma yaptım 5 dk içinde 3750 bayt alınmış 1 bayt 1250 tl yaklaşık 3000 lira yani bence bi sorun yok gayet uygun diğer msn programları gibi (Ultra IM gibi) aynı ücret yiyio. Bundan önce Ultra IM kullandım o da gerçekten çok güzel bir program ama 7 günlük kullanım süresi bitince diğerleri arasında bence en iyisi mig33..
  • quote:

Orjinalden alıntı: magnaflux

şimdi programı denedim ve bi kaç yazışma yaptım 5 dk içinde 3750 bayt alınmış 1 bayt 1250 tl yaklaşık 3000 lira yani bence bi sorun yok gayet uygun diğer msn programları gibi (Ultra IM gibi) aynı ücret yiyio. Bundan önce Ultra IM kullandım o da gerçekten çok güzel bir program ama 7 günlük kullanım süresi bitince diğerleri arasında bence en iyisi mig33..

Bende ne sorun var ya o zaman anlamadım gitti. İlla çözmem lazım bu işi yoksa uyuyamam
  • kafka aynı sorun bendede oldu. kapadım bida girdim düzeldi bu sefer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: schneller

kafka aynı sorun bendede oldu. kapadım bida girdim düzeldi bu sefer.

valla sildim yeniden kurdum yeniden başlattım. register ayarlarındaki kutuları girip submit e tıkladığımda şimdi de çıkan uyarı aynen şöyle : "new registration failed. the username most start with a letter,and contain at least 3 letters, numbers, periods,(.),hyphens(.),or underscores(.)"
    aynen böyle bişey. tekrar denediğimde ise bu defa da yine submit e tıkladığımda unable connected server hatası verdi. adam mı kayırıyor bu program anlamadım
  • sonunda oldu. epey uğraştım ama değdi galiba oldukça kullanışlı bir programa benziyor. nerde hata yaptığımı da söyleyim de aynı hatalarla karsılasanlar çok çünkü okudugum kadarıyla. register bölümündeki username kısmına ben msn adresimi yazıyordum isim@isim.com gibi.. sonradan farkettim hatamı ve sadece isim yazdım @ fln yok. ondan sonra kayıt etti sms le şifre yolladı o şifreyi girdim ve sorun çözüldü. bu ardaa mig33 teki chat odalarına girmeyin birkaç dk da kontorunuzun sıfırlandıgına sahit olursunuz sonra vay ben duymadım vay ben anlamadım demeyin adamlar flood yapıyo habire kaç kb oldugunu siz düşünün
  • yükledim şimdi
    kullancam ama benim hat faturalı ve benim msn gün boyu açık çok para yazar mı?

sergen-baba saol
  • arkadaşlar nie bende olmuor ya ceptemsn indirdim sonyericsson k750i ye ama mesaj gönderme başarısız dior ne yapmam lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: borostican

arkadaşlar nie bende olmuor ya ceptemsn indirdim sonyericsson k750i ye ama mesaj gönderme başarısız dior ne yapmam lazım

ceptemsn de bu aralar sorun var sanırım ama biraz denersen mesajı gönderebileceksin dün bende de oldu.ara ara denersen yollıycak ama sonraki aşamada bağlantı hatası vercek. sen ceptemsn i bence şimdilik boşver çünkü şu an diğer arkadaşlar da mig 33 kullanıyor.zaten başlık mig33 için açılmış
  • quote:

arkadaşlar nie bende olmuor ya ceptemsn indirdim sonyericsson k750i ye ama mesaj gönderme başarısız dior ne yapmam lazım

bana da aynı sorun oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: feat__

quote:

bana da aynı sorun oluyor

mesaj gönderme sorunu ceptemsn le ilgili bi problem. tek yapmanız gereken ara ara denemek elbet yollayacak merak etmeyin. bende yolladı ama bu sefer de bağlantı hatası veriyor.

• yaf arkadaşlar bu se lerdeki arkadaşlarımda msn gibi çalışıyor deneyen varmı ekstra herhangi bir programa ihtiyaç yok yani deneyenler varmı aranızda
  • bende s700i var yeni kullanmaya başladım arkadaşlarımı ücretlendirme nasıl bilmiyorum deneyen varsa bilgi verebilirmi ?
  • şimdi ceptemsn için ayrı bi hattan mesaj yollasak başka bi hat takıldımı kullanabiliozmu?
  • yokmu cevap werecek
    quote:

şimdi ceptemsn için ayrı bi hattan mesaj yollasak başka bi hat takıldımı kullanabiliozmu?
  • Arkadaslar bu programi j300i ye kurdum fakat arka plana calistirmayi bir turlu basaramadim. Yardimci olabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.