Şimdi Ara

BEDAVA SMS 'MSN MESSENGER' ERİCSSON NOKIA MOTOROLA SAMSUNG (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.245
Cevap
2
Favori
405.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hitman_alper

sergen_baba,sağolasın güzel bir program denedim güzel çalışıyor program.Ama benim sormak istediğim bir şey var bu sistemin ücretlendirmesi nasıl oluyor bilgin var mı?

normal gprs tarifesi...
  • hala kullanmayan varsa şiddetle tavsiye ederim.
  • Benim hat faturalı ne kdar veri alışverişi yapıldığını nerden öğrenebilirim ?
  • valla kardeş bende faturalı kullanıyorum ne geleceğini bende merak ediyorum gerçi 150 ytl den aşağı gelmiyorda. telefonun ücret ayarlarında data sayaçlarından bakabilirsin. 60 kb 1 kontör ücreti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soralalp

Benim hat faturalı ne kdar veri alışverişi yapıldığını nerden öğrenebilirim ?

menü - ayarlar -çağrılar -zaman ve ücret -data sayaclarından bakabiliyorsun

5 mb a kadar 1 kb 1680 tl dir...
    sende byte yazar karşına çıkan alınan ve gönderilen veriyi topla 1024 e böl ve 1700 ile çarp tl cinsinden tutarı bulursun.
  • Saol uraştırcak ama
  • emsn programı ücretsiz midir
  • ya arkadaslar... ben bu msn olayını tam anlamadım :) yani bu program kurulunca gprs ile mi msn açıcaz...

mesaj okuyacağız.... normal bilgisayardaki gibi msn mi olucak..... :)

bi yardım... ha gayrettt
  • Arkadaslar guzel program kurdum ve kullaniyorum lakin dikkat edilmesi gereken, yuksek miktarlarda kontor yiyor program.. yani keske denildigi gibi 60 kb 1 kontor olsa.. 60 kb epey yuklu miktarda satirdan olusan bir veridir normalde msn de yazildiginda, lakin ben ortalama bir sohbette (cok fazla cumle kurmadik) 15 dk icinde avea hattim ile tam 38 kontor feda ettim bu programa!!

Otesini cebi zengin olanlar dusunsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 30 Ocak 2006 18:59:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

Arkadaslar guzel program kurdum ve kullaniyorum lakin dikkat edilmesi gereken, yuksek miktarlarda kontor yiyor program.. yani keske denildigi gibi 60 kb 1 kontor olsa.. 60 kb epey yuklu miktarda satirdan olusan bir veridir normalde msn de yazildiginda, lakin ben ortalama bir sohbette (cok fazla cumle kurmadik) 15 dk icinde avea hattim ile tam 38 kontor feda ettim bu programa!!

Otesini cebi zengin olanlar dusunsun...

katılıyorum sana epey gidiyor gibi geliyor bana da.hattım faturalı olduğundan sadece data sayaçlarından kontrol edebiliyorum şu an bir giriş çıkışta bile epey bir veri transferi gerçekleşiyor.ama yinede kullanmaya değer güzel bir program.
  • mig33 adlı programı daha pek kullanamadım ama 15 dk girip çok fazla yazışmadan 1 kontör harcadım. emsn adlı programı da denedim ancak yüklemesiydi sadece tek bişiyle konuşabildiğiniz için bu prog.da izn verilsin mi bilmemne çok kere yükleme yapıyor uzun süre kullanamadım ama daha çok kontörüm gitti mig33 e göre. ceptemsn i de övenler var ama bağlantı hatasından deneyemedim. şu an aralarında en verimli mig33 gibi gözüküyor. bence 38 kontör gittiyse başka bi sorun vardır bu kadar kontör yiyeceğini sanmıyorum. eğer sizler de başka prog.lar kullandıysanız yorumunuzu yazın ki en az kontörle en iyi verimi alabileceğimizi kullanalım derim ki ben bu yüzden değişik programlar arıyor ve deniyorum. ilerleyen zamanlarda daha uzun süre msn'e girip giden kontör miktarını da yazarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanju_

ya arkadaslar... ben bu msn olayını tam anlamadım :) yani bu program kurulunca gprs ile mi msn açıcaz...

mesaj okuyacağız.... normal bilgisayardaki gibi msn mi olucak..... :)

bi yardım... ha gayrettt

evet dediğim ayarları yaptıktann sonra aynı pc deki gibi msnde yazaışabileceksin cep telefonundan
    bağlantı gprs ile kurulacak 60 kb 1 kontör dür..
  • programı avea hattımdan kullanamadım acaba ayarlarda farklılık varmıydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: makhan

programı avea hattımdan kullanamadım acaba ayarlarda farklılık varmıydı.

hayır ayarlar aynıdır tüm operaötlerde ama hattın gprs internet e açık olmayabilir ara bi sor müşteri hizmetlerine...
    yoksa ayarlar turkcll avea aynı ( telsim saymıom onlarda gprs ble yok 750 kontörmüş oha! )
  • ben msn e baglandım ama msn de mesaj gonderemiyorum bi hata mesajı veriyo. invalid username gibi bişi
  • quote:

Orjinalden alıntı: armored

ben msn e baglandım ama msn de mesaj gonderemiyorum bi hata mesajı veriyo. invalid username gibi bişi

bir kere banda verdi kapt aç düzeldi...bi dene istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: sergen_baba

quote:

hayır ayarlar aynıdır tüm operaötlerde ama hattın gprs internet e açık olmayabilir ara bi sor müşteri hizmetlerine...
    yoksa ayarlar turkcll avea aynı ( telsim saymıom onlarda gprs ble yok 750 kontörmüş oha! )

gprs açık hatta mobilvizyona bağlanabiliyor aveanın.
  • ben de yükledim telefona bunu ama register yaparken herşeyi doğru girdiğim halde submit dediğimde bazen hiç beklemeden unable server hatası veriyor bazen de kullanıcı adı adı en az 3 harf içermelidir uyarısı veriyor benimki 3 ten fazlaoldugu halde. Böyle bir sorunla karsılasan oldu mu çözümü nedir?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sergen_baba

quote:

gprs açık hatta mobilvizyona bağlanabiliyor aveanın.

yanlız hattın mobilvizyon ile interneti farklıdır yani senin hattının interneti açık olması gerek

mobilvizyon var - wap - war- internet war baskonuş - turkcell meseenger var bunlar hep ayrı ayrı açılan servisler...

• o da açık sergen_baba normal olarak wap ve gprs bağlantısı yapabiliyorum.

İkinci bir şey sorayım.Opera yükledim bunu evdeyken bilgisayarın internet bağlantısını bluetooth kullanarak nasıl bağlanırım yani wap ve gprs e dokunmadan.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.