program arka planda çalışırkn gelen mesajın uyarısını vermiyor acaba bir yolu varmı bunun.
quote:
Orjinalden alıntı: hitman_alper
Selam arkadaşlar.Programı "prescott_psl" arkadaşımızın belirtiği gibi internetten pc'ye indirdim ve bluetoothla cebe yolladım.Ayarlarıda aynen söylendiği gibi yaptım.Cepte programı çalıştırınca benden mail adresini istedi bide parolayı,yazdım.Oturum aç dedim.Önce versiyon kontrol ediliyor dedi,operatöre mesaj yolladı,oturum açılıyor yazdı ve sonrada bağlantı hatası yazdı.Acaba ben mi bişeyleri eksik yapıyorum? Bi yardımcı olursanız sevinirim.
sen cepte msn mi indridin ?
quote:
Orjinalden alıntı: xandy
direk wap.mig33.com a girdim download dedim kurdu register oldum activation code geldi toplam 6 kontör gitti maili mi şifremi girdim ve msn deyim biraz yazıstım 1 kontör gitti K300i ile .... cok güzel ama bi sorum var hakkaten beles mi bu program yani 1 kontore girip yazıscaz mı öyleyse cok tuttum bu isi... sergen_baba ya da ayrıca teşekkürler paylaştığı için bi de msn versiyonuyla bi alakası var mı bunun msn 8 beta cıktıya ilerde de kullanabilir miyiz bunu?
rica ederim alakası yok beta 8 ile sen kullanabilriisin sürekli olarak 60kb ( 61440 byte yazar bazı tellerde) 1 kontördür.program beleş hatta orda chat yapmak için odalar bile var ama ingilizce biliossanız....
quote:
Orjinalden alıntı: sergen_baba
quote:
Orjinalden alıntı: xandy
direk wap.mig33.com a girdim download dedim kurdu register oldum activation code geldi toplam 6 kontör gitti maili mi şifremi girdim ve msn deyim biraz yazıstım 1 kontör gitti K300i ile .... cok güzel ama bi sorum var hakkaten beles mi bu program yani 1 kontore girip yazıscaz mı öyleyse cok tuttum bu isi... sergen_baba ya da ayrıca teşekkürler paylaştığı için bi de msn versiyonuyla bi alakası var mı bunun msn 8 beta cıktıya ilerde de kullanabilir miyiz bunu?
rica ederim alakası yok beta 8 ile sen kullanabilriisin sürekli olarak 60kb ( 61440 byte yazar bazı tellerde) 1 kontördür.program beleş hatta orda chat yapmak için odalar bile var ama ingilizce biliossanız....
valla süper ne diyim... hakkın ödenmez
quote:
Bu programı ben yeni kullanmaya başladım belki var diyeceksiniz ama bence süper....
Programı R-a-p-i-d e upload ediyorum ordan indirirsiniz yada; wap.mig33.com var burdan alabilirsiniz 60 kb dir 5-6 kontör düşer hattan!
Programın kullanımı : Önce ayarları yapıyorsunuz tabi ondan sonra programı açıyorsunuz. İlk başta register demeniz gerekecek.. buraya yeni bir username ve password belirleyeceksiniz... telefon numaranızı girebilirsiniz çok kullanuılan bi site sorun olmaz bence... sonra size smsle bir kod gelcek yine programı açıp enter code diyeceksiniz kodu gireceksiniz. sonra login diyip aldığınız kullanıcı adı ve şifreyi yazacaksınız.. program açılınca menü den msn diyip giriş yaparsınız..
Selam arkadaşlar.Programı "prescott_psl" arkadaşımızın belirtiği gibi internetten pc'ye indirdim ve bluetoothla cebe yolladım.Ayarlarıda aynen söylendiği gibi yaptım.Cepte programı çalıştırınca benden mail adresini istedi bide parolayı,yazdım.Oturum aç dedim.Önce versiyon kontrol ediliyor dedi,operatöre mesaj yolladı,oturum açılıyor yazdı ve sonrada bağlantı hatası yazdı.Acaba ben mi bişeyleri eksik yapıyorum? Bi yardımcı olursanız sevinirim.
Evet "sergen_baba". Ceptemsn yi aynen söylendiği gibi indirdim sonra işin içinden çıkamadım.
quote:
quote:
quote:
Evet "sergen_baba". Ceptemsn yi aynen söylendiği gibi indirdim sonra işin içinden çıkamadım.
dostum be ceptemsni anlatmadım ki.... ben mig33 anlattım wap.mig33.comdan indirmen gerekiyor o programı sonra yukardaki ayarları yapacaksın ;)
Pardon baba. Tamam o zaman onu bi yükleyeyim.Eywallah saol.
verdiğni ayarlra tcell mi avea mı
quote:
Orjinalden alıntı: makhan
program arka planda çalışırkn gelen mesajın uyarısını vermiyor acaba bir yolu varmı bunun.
quote:
Orjinalden alıntı: dev!L
hem turkcell hem avea ... intenet ayarları tüm operatörlerde aynı...
quote:
quote:
evet bende buna dikkat ettim ama ses çıkarmıyor ve bunun içinde pek bişi düşüenmiyom nasıl yaparız ederiz diye...varmı bu konu hakkında bi fikri olan?
quote:
quote:
ii ama error verdi bende program o ayarlarla. bide ayarları yparken çok fazla yer boş bıarkıyoruz bi p nosu fln girimycez mi ayarları yaparken
ayrıca yen bişi buldum program hakkında ... siz oturum açtığın zaman avatarınız mig die bi resim çıkıyor..
mig 33 dosyasını rarla açtığınız zaman 118*75 boyuntunda olan o resmi görüyorsunuz..
acaba bu resmi silip yerine 118*75 boyuntunda olan bi resim koysak ( yani olmasını istediğimiz bir avatar) ve bundan sonra dosyayı rarlasak telefona atsak resim çıkarmı karşı tarafta yani bir nevi istediğimiz avatarı koyabiliriz sanırım ama denemk gerek..
quote:
quote:
quote:
ii ama error verdi bende program o ayarlarla. bide ayarları yparken çok fazla yer boş bıarkıyoruz bi p nosu fln girimycez mi ayarları yaparken
hayır sadece benim yazdğm yerleri girmen gerek ip dns proxy port hepsi boş olacak msn ekledim seni ordan yaparız.
yokmu başka bu programı yükleyip kullanan arkadaşlar.
walla helal olsun sergen_baba müthiş bi paylaşım çok kullanışlı bi program saolasın
quote:
quote:
quote:
ben o ayarları yapmadım bende tek ayar turkcell wap ayarları onu da mesajla aldım programı kurdum ve msn e giriyorum.
sergen_baba,sağolasın güzel bir program denedim güzel çalışıyor program.Ama benim sormak istediğim bir şey var bu sistemin ücretlendirmesi nasıl oluyor bilgin var mı?
quote:
sergen_baba,sağolasın güzel bir program denedim güzel çalışıyor program.Ama benim sormak istediğim bir şey var bu sistemin ücretlendirmesi nasıl oluyor bilgin var mı?
ücretlendirme 60 kb 1 kontör oluyor bizim tellerde byte olarak yazıyor veriler 61440 byte 1 kontör ( upload & download)