Şimdi Ara

BEDAVA SMS 'MSN MESSENGER' ERİCSSON NOKIA MOTOROLA SAMSUNG (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.245
Cevap
2
Favori
405.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya sergen_baba bilsen bilsen sen bilirsin
    simdi bi arkadasin nokia 6260ına kurdumda
    bunun internet ayarlarini hatirlayamadim bi turlu
    connecting diyor öle bekliyor
    nasil yapiyoduk biliyorsan bi el ativer cok makbule gecer
    simdiden saol
  • rapid linki bozuk
  • selam arkadaslar yw ben yeni w550i aldım telden memnunum ama bu msn işini yapamadım...çünkü wap.mig33.com adresini nereye yazcagımı anlamadım basta werilen butun ayarları denedim bir tek o kaldı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler............
  • quote:

Orjinalden alıntı: underwater

ya sergen_baba bilsen bilsen sen bilirsin
    simdi bi arkadasin nokia 6260ına kurdumda
    bunun internet ayarlarini hatirlayamadim bi turlu
    connecting diyor öle bekliyor
    nasil yapiyoduk biliyorsan bi el ativer cok makbule gecer
    simdiden saol

menu araclar ayarlar bağlantı erşim noktaları şeçeneklerden yeni erşim notası diyorsun
    varsayıolan ayarları kullan-
    bağlantı adı:internet
    veri taşıyıcı: gprs
    erişim notktası ismi : internet yaz sonra geri de bıurdan çık vee
    ayarlar-bağlantı-gprs -erişim noktası ismine internet yaz

• quote:

Orjinalden alıntı: bekir_hardrock

selam arkadaslar yw ben yeni w550i aldım telden memnunum ama bu msn işini yapamadım...çünkü wap.mig33.com adresini nereye yazcagımı anlamadım basta werilen butun ayarları denedim bir tek o kaldı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler............

telefonuna operatöründen wap ayarlarını alacaksın

sonra menü - internet servisleri -seçim - adres gir - yeni adres diyip " wap.mig33.com" yazacaksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cefucsa

rapid linki bozuk

ozaman

http://wap.mig33.com/mig33.jad
    http://wap.mig33.com/mig33.jar

burdan indirebiirisn ben linke bakarım bidaha....
  • lütfen yardımmm!!!!!!!!
    yaaaa benim mig33 aynı sölediğiniz gibi yaptım bağlantı ayarlarında javada internet
    internet ayarlarına internet yazdımm ama her girdiğimde 9-10 kontör gidiyoo
    sayaçlara baktım son oturumda gönderilen 1069 bayt alınan 700bayt ama benim 10 köntörüm gitti daha önce register yapmiştim ondan düşmez niye böyleeee turkcellden gprs aboneliği istemedim ondan olabilirmii
    şimdiden teşekkürler
  • birde migg açıkken yukarıdakı bağlantı iconu dunya seklinde olan surekli değil. sizdede olemi bağlanıyo cıkıyo yeniden bağlanıyo ondan olabilirmi?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: sergen_baba

quote:

Orjinalden alıntı: bekir_hardrock

selam arkadaslar yw ben yeni w550i aldım telden memnunum ama bu msn işini yapamadım...çünkü wap.mig33.com adresini nereye yazcagımı anlamadım basta werilen butun ayarları denedim bir tek o kaldı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler............

telefonuna operatöründen wap ayarlarını alacaksın

sonra menü - internet servisleri -seçim - adres gir - yeni adres diyip " wap.mig33.com" yazacaksın.

sergen_baba sagol hallettim... şimdiki sorunumda msn e girdikten sonra error diyor beni msnden atıyor...geri girmek içinde uyg. kapatıp tekrar acıyorum...o da haliyle pahalıya patlıyor...ne yapmam gerekiyor bi yardım....

• arkadaslar benimde k750i'm var bende bu programdan istiyorum ama hiçbirşey anlamadım nasıl yapcama dair.biriniz bana yardımcı olabilirmi
  • ayyy ben çözdüm bu işi yükledim ve çok güsell süper gidiyo valla
  • bu arada arkadslar hatırladıgım kadarıyla topicte ileti alınca ses gelmiyo tarzında bi takım konuşmalar geçmiş ama benimkinde seste geliyo valla telefonda da msn süpermiş bunu anladım sagolsun bu programı bize sunan arkadasımız
  • arkadaslar buyrun kendi yaptigim 118*75 boyuntundaki k.png adli arka plan resmi.
    rar dosyasinin icine atin gule gule kullanin!!

http://rapid-share.de/files/13745269/k.png.html
  • arka planı yapmak çözüm değil o sadece telefondaki mig33 logosunu değiştiriyor karşı tarafın görüntüsü değişmiyor.
  • quote:

***Ayrıca programı kulanırken arka fonttaki mig33 resmini değiştirebiliyorsunuz.Nasılmı?

mig 33 dosyasını rarla açtığınız zaman 118*75 boyuntunda olan o resmi görüyorsunuz..

bu resmi silip yerine 118*75 boyuntunda olan bi resim koysak ( yani olmasını istediğimiz bir arka plan)
    ve bundan sonra dosyayı rarlayıp telefona yeniden attığınız zaman arka plan değişmiş oluyor.

Bu güzel programı kullanan SE'ciler için bir arka plan yaptım ve bu arka planın eklenmiş olduğu programın da linki aşağıda.İsteyen,beğenen arkadaşlar indirebilir.(Eğer program telefonunuzda varsa silmeden tekrar üzerine kurarsanız ve kurarken 'varolan datalar korunsun mu?' diye sorduğunda 'evet' derseniz hiç bir problem çıkmadan kaldığınız yerden kullanmaya devam edebilirsiniz)

Unutmadan sergen_baba hakkın ödenmez valla çok güzel bir program. Sağol

Program linki (linkteki ****'lı yere araya tire koymadan hemen-paylas yazın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NS_85 -- 22 Şubat 2006 2:03:22 >

• Ellerine sağlık sergen_baba, çok işimize yaradı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magnetic

Ellerine sağlık sergen_baba, çok işimize yaradı

bişi değil emrejim
  • quote:

quote:

bişi değil emrejim

Arkadaşlar, motorola v3'te de kullanıyorum ben mig33'ü anlıycağınız sadece "se" de çalışmıyor.

• quote:

quote:

quote:

bişi değil emrejim

Arkadaşlar, motorola v3'te de kullanıyorum ben mig33'ü anlıycağınız sadece "se" de çalışmıyor.

tabi yahu java altyapsı olan telde çalışır ama nokia 40 serieste çalışmıyor ..

• quote:

quote:

quote:

quote:

bişi değil emrejim

tabi yahu java altyapsı olan telde çalışır ama nokia 40 serieste çalışmıyor ..

adamlar yapmış yahuu tekrar thanks

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.