Slm Arkadaşlar Ben Bu Sitede Yeniyim Sergen_Baba Öncelikle Sana Çok Teşekürler Bi Sorum Olcak Yaaw Ben Her Şeyi Yaptım En Sona Geldim Ama Sonrası Olmuyo Aktivasyonu Onayladım Şifremi Mail Adresimi Yazdım Sign To Msn Felan Diyo Burdan Sonrasını Anlatabilirmisin Bu Msn Listesi Felan Oluşturcakmıyız Veya Liste Nerde Teşekkürler
Saol kardeş
Yaptım Çok Teşekkürler :D:D
süper program paylaşım için saol çok sevdim.
arkadaslar bu programda kişi ekleme nasıl oluyor ve de sadece online kullanıcıları görüyorum,offline kullanıcılar gözükmüyor??
Lanet olsun turkcell e 10kb 1 kontörmüş. Bi bağlandım kimseye bişi yazmadan çıktım 10 kontör gitti. En kısa sürede avea ya geçmek farz oldu bu kadarda soyguncu olunmaz yaa..
quote:
Orjinalden alıntı: blah
Lanet olsun turkcell e 10kb 1 kontörmüş. Bi bağlandım kimseye bişi yazmadan çıktım 10 kontör gitti. En kısa sürede avea ya geçmek farz oldu bu kadarda soyguncu olunmaz yaa..
turkcellde 60 kb bi kontör ama parayı hemen alıolar
sergen_baba bu verdiğin program için çok teşekkür ederim...
O kadar msn programı kullanmama rağmen bu en iyisi...
Çok kullanışlı ve kontorun az gidiyor...
Saolasın...
quote:
Orjinalden alıntı: rockcity
arkadaslar bu programda kişi ekleme nasıl oluyor ve de sadece online kullanıcıları görüyorum,offline kullanıcılar gözükmüyor??
kişi ekleme özelliği yok sadece online kişileri görebiliyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: rockcity
kişi ekleme özelliği yok sadece online kişileri görebiliyorsun
arkadaşlar yazdığım gibi motorola v3 d500 ve d600 test edildi sorunusuz şekilde çalışıyor. +1903 yapıyım bi
tşk. gördüğüm en iyi java uygulamalarından
quote:
Orjinalden alıntı: EL NINO
tşk. gördüğüm en iyi java uygulamalarından
evet hzılı sorunsuz stabil bi uygulama...
eeee şimdi bunun yeni bi sürümü varmış onu yükledim çalışmaz oldu .... problemi olan başkalarıda varmı?
arkadaşlar bende T630 var bu telefondaki ayarları bilen var mı
Arkadaşlar bütün ilmeği baştan sona okudum ama nedense önemli bir noktayı anlayamadım:
Programın kuruluşunda girilecek kullanıcı adı ve parola tamamen yeni uydurduğumuz şeyler mi, yoksa MSN aboneliğimiz için hazırda kullandığımız hesap bilgileri mi?
Yani bu programla MSN'e girildiğinde bilgisayarımızda kullandığımız mevcut MSN hesabımızı kullanabiliyor muyuz?
Yanıt "evet" ise, programın kuruluşunda girilen kullanıcı adı ve parolada mı bunu yazıyoruz yoksa program kurulduktan sonra içinde bu bilgileri girmek için ayrı bir menü seçeneği mi var? (Henüz programı kurmadım, ön bilgi olarak soruyorum)
Teşekkürler, Yüksel
ya ben sergen_baba'nın söylediği tüm ayarları yaptım ve bağlandım sorun yok..ama hiçbir işlem yapmadan ve hiçbir veri alışverişi yapmadan sadece 2-3 dakikalığına girip çıksam bile en az 2 kontör gidiyor..sizde de böyle mi oluyor? ikincisi normal msn de olduğu gibi çevrimdışı olarak bağlanamıyormuyuz? üçüncüsü görüntü resmini(msn'de yukarıda çıkan migg33 resmi) programı yüklemeden önce değiştirmeyi unuttum..acaba sonradan değiştirme imkanımız yok mu?
quote:
Orjinalden alıntı: yukselp
Arkadaşlar bütün ilmeği baştan sona okudum ama nedense önemli bir noktayı anlayamadım:
Programın kuruluşunda girilecek kullanıcı adı ve parola tamamen yeni uydurduğumuz şeyler mi, yoksa MSN aboneliğimiz için hazırda kullandığımız hesap bilgileri mi?
Yani bu programla MSN'e girildiğinde bilgisayarımızda kullandığımız mevcut MSN hesabımızı kullanabiliyor muyuz?
Yanıt "evet" ise, programın kuruluşunda girilen kullanıcı adı ve parolada mı bunu yazıyoruz yoksa program kurulduktan sonra içinde bu bilgileri girmek için ayrı bir menü seçeneği mi var? (Henüz programı kurmadım, ön bilgi olarak soruyorum)
Teşekkürler, Yüksel
başta girdiğin kullanıcı adı msn username ve paswordunla alakası yok. bu şekilde silbaştan yeni user ve password aldığın zaman programa opnline olup , programdan msn mailini ve şifreni griyorsun;)
quote:
Orjinalden alıntı: sergen_baba başta girdiğin kullanıcı adı msn username ve paswordunla alakası yok. bu şekilde silbaştan yeni user ve password aldığın zaman programa opnline olup , programdan msn mailini ve şifreni griyorsun;)