Şimdi Ara

BEDAVA SMS 'MSN MESSENGER' ERİCSSON NOKIA MOTOROLA SAMSUNG (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.245
Cevap
2
Favori
405.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: crunch_xxx

Şifre Gelmior yaaa

aynısı bendede var bağlanmıyor bekliyorum. yardım sergen baba benim tel d 500 nerdesin yetiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Şifre Gelmior yaaa

aynısı bendede var bağlanmıyor bekliyorum. yardım sergen baba benim tel d 500 nerdesin yetiş.

Baska Program yokmu yaaaa
  • quote:

quote:

quote:

Şifre Gelmior yaaa

Baska Program yokmu yaaaa

bende get jardan yüklediğim emsn var oda boyle baglanmıyor bize bizden başka yardım eden yok galiba.

• quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

Yaa büyük bir sorunla karşı karşıyayım.. Şifremin içerisinde "ı" harfi vardı.. Ama şimdi şifre girerken karakterlerde "ı" harfi çıkmıyor.. Şifreyi yeniden istiyorum "ı" harfinin olduğu görülüyor şifrede.. Bi b.k anlamadım bu işten.. Aynı tel numarası ile yeniden kayıt da olamıyorum.. Şifrenizde sakın Türkçe karakter kullanmayın arkadaşlar

Arkadaşlar, yukarıdaki sorunumla ilgili olarak mig33'ün sitesinden müşteri hizmetleri ve destek servisine mail gönderdim.. Bakalım nasıl bir cevap gelecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 20 Nisan 2006; 20:34:59 >

• mig33 sitesinin tel nosu varmı türkiye için ...müşteri hizmetlerine soracam artık ne yapcamı bilmiyorum.tel d 500.

• sergen cok tesekkurler, K750i icin simdiye kadar bir kac tane java tabanli MSN programi denedim ama hic biri bunun kadar iyi deildi, bilgisayarin dert görmesin kardesim
  • herkez çalıştırıyor bi ben yapamadım ya d 500 ü kıracam iyice dert oldu bu msn
  • Java tabanlı msn programlarında bundan iyisi yok gerçekten de.Gerek fiyat gerekse kullanım olarak çok pratik.En önemli özelliği bağlantının kopmaması.Nokıacılar bundan şikayetçi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenanmavzer

Java tabanlı msn programlarında bundan iyisi yok gerçekten de.Gerek fiyat gerekse kullanım olarak çok pratik.En önemli özelliği bağlantının kopmaması.Nokıacılar bundan şikayetçi

nokiada sorun yok ben değişik msnler kullandım rahatım yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjk11111bjk

ya sergen baba bi yardımın da bu bjk lı kardesine dokunsun. Ayarları falan yaptım. Aktivasyon kodu gönderilecektir dedi. Daha gelmedi ? Bide eski versiyon gibi bişey dio update diorum beklio hiçbişe yapmıo ?

Bu arada telim SE W 800i şimdiden tsk ler

açılırken aktivasyon kodunu tekrar gönderebiliyorsun gelmedi ise( resend code yazar)

eski versiyon diyorsa waptan teklrar yükle sorun giderilir.
    wap.mig33.com
  • quote:

quote:

Yaa büyük bir sorunla karşı karşıyayım.. Şifremin içerisinde "ı" harfi vardı.. Ama şimdi şifre girerken karakterlerde "ı" harfi çıkmıyor.. Şifreyi yeniden istiyorum "ı" harfinin olduğu görülüyor şifrede.. Bi b.k anlamadım bu işten.. Aynı tel numarası ile yeniden kayıt da olamıyorum.. Şifrenizde sakın Türkçe karakter kullanmayın arkadaşlar

Arkadaşlar, yukarıdaki sorunumla ilgili olarak mig33'ün sitesinden müşteri hizmetleri ve destek servisine mail gönderdim.. Bakalım nasıl bir cevap gelecek...

Sorun çözüldü arkadaşlar.. Sağolsunlar, mig33'cüler bana yeni bir şifre gönderdiler..Artık sorunsuz bir şekilde login olabiliyorum.. Bu arada sergen_baba, bu program için sana çok çok teşekkür ediyorum.. mig33, tek kelimeyle muhteşem bir cep chat programı.. Sayende; resmen bilgisayarı cebe taşıdık, sağolasın İnternet ayarlarıyla girince kontör de yemiyor yaww.. Sana ne kadar teşekkür etsek azdır kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 24 Nisan 2006; 14:35:24 >

• quote:

quote:

quote:

Sorun çözüldü arkadaşlar.. Sağolsunlar, mig33'cüler bana yeni bir şifre gönderdiler..Artık sorunsuz bir şekilde login olabiliyorum.. Bu arada sergen_baba, bu program için sana çok çok teşekkür ediyorum.. mig33, tek kelimeyle muhteşem bir cep chat programı.. Sayende; resmen bilgisayarı cebe taşıdık, sağolasın İnternet ayarlarıyla girince kontör de yemiyor yaww.. Sana ne kadar teşekkür etsek azdır kardeşim

ne demek dostum bilgi paylaşıldıkça güzeldir gerçekten harika program

• 10 dakkadır connecting to server diyor şifre gelmiyor çubuklar hareket ediyor gprs in g si yanıp yanıp sonuyor yinede ne şifre var ne bişey benim bunda yediğim bitirdiğim kaçıncı kontor ama olmuyor. hala bekliyorum sizinkide ilk baglandıgında boylemiydi .yardımmmm d 500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 26 Nisan 2006; 12:54:22 >
  • profil ayarım internet ayarım . türkcel internet.java ayarlarım apn internet proxy devre dışı diğerleri boş nerde hata var. şifre için çokmu bekliycem.
  • şimdide sergen baba login in diyor ordan msn yaho falan çıkıyor.msn diyorum you are not signedinto msn diyor yardımmm
  • sergen baba biraz da kurcaladım vede yaptım.sizin burdaki dayanişmanıza hayran kaldım teşekkürler.bu sorunda benim yanımda oldugun için teşekkür ediyorum.o rutbeleri boşuna takmamışsın.büyüksün.akşama mig 33 de msn gorüşürüz.

ne kadar tebrik etsem azdır.çok teşekkür ederimmm.bu programı sen anlattıgın halde ben yapamadım sen bunu nasıl buldun.bence büyük buluş bu sitedeki en önemli topic .çok teşekkür ederim.

• ben bi tane arkadaşın verdiği msn programını yükledim 2 dk da 6 kontör yidi yaw her girdiğimde bu kadar mı yiyecek?
  • quote:

sergen baba biraz da kurcaladım vede yaptım.sizin burdaki dayanişmanıza hayran kaldım teşekkürler.bu sorunda benim yanımda oldugun için teşekkür ediyorum.o rutbeleri boşuna takmamışsın.büyüksün.akşama mig 33 de msn gorüşürüz.

ne kadar tebrik etsem azdır.çok teşekkür ederimmm.bu programı sen anlattıgın halde ben yapamadım sen bunu nasıl buldun.bence büyük buluş bu sitedeki en önemli topic .çok teşekkür ederim.

dostum ne demek önemli olan paylaşım eve epey kullaışlı bir topim msni olmayan java telefon kalmadı g.b..

• quote:

Orjinalden alıntı: sergen_baba

quote:

Orjinalden alıntı: bjk11111bjk

ya sergen baba bi yardımın da bu bjk lı kardesine dokunsun. Ayarları falan yaptım. Aktivasyon kodu gönderilecektir dedi. Daha gelmedi ? Bide eski versiyon gibi bişey dio update diorum beklio hiçbişe yapmıo ?

Bu arada telim SE W 800i şimdiden tsk ler

açılırken aktivasyon kodunu tekrar gönderebiliyorsun gelmedi ise( resend code yazar)

eski versiyon diyorsa waptan teklrar yükle sorun giderilir.
    wap.mig33.com

ELLERİNE KOLLARINA SAĞLIK SERGEN BABA SAYENDE ARTIK HER AN MSN DEYİMMMM

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.