vallahi programı kim yaptıysa java da sağlam yapmış. Güzel çalışıyor. Sorunsuz.
Tek korkum alışmışken yarın bir gün ücretli yapmasınlar bunu ??
ayrıca 32 dakika bağlanmışım toplam gelen +giden 32kb girmişim. faturalı türkcell hattım var ne kadar lık bağlanmışım? sanırım 60kb da bir 120bin miydi ücreti????
bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
ayrıca w800i kullanan arkadaşlar? usb kablosunu takınca programınnereye yüklendiğini bulamadım? siz bulabildinizmi?
yukarıdaki sorularım + peki nick nasıl değiştireceğiz istersek? bunada bir cevap verirseniz sevinirim...
quote:
Orjinalden alıntı: Whocares
vallahi programı kim yaptıysa java da sağlam yapmış. Güzel çalışıyor. Sorunsuz.
Tek korkum alışmışken yarın bir gün ücretli yapmasınlar bunu ??
ayrıca 32 dakika bağlanmışım toplam gelen +giden 32kb girmişim. faturalı türkcell hattım var ne kadar lık bağlanmışım? sanırım 60kb da bir 120bin miydi ücreti????
bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
ayrıca w800i kullanan arkadaşlar? usb kablosunu takınca programınnereye yüklendiğini bulamadım? siz bulabildinizmi?
Eğer başka tip program-tema veya oyun isterseniz benim topicde msn de dahil birçok şey var...
topicimin adı SE(K600-K700-K750-K790-K800-W550-W800-W900-W950...) orda var isteyenler oradan indirebilir...
quote:
Orjinalden alıntı: Whocares
yukarıdaki sorularım + peki nick nasıl değiştireceğiz istersek? bunada bir cevap verirseniz sevinirim...
nick değiştiremiosun malesef...
hımm peki teşekkür ederim
biraz önce farkettim. bilgisayarda msn de engellediklerim niyazik ki telefondan bağlanınca bana ulaşabiliyorlar.
Merhaba,
Program yüklemeyi iyi bilmiyor olabilirim, Mig33 uygulamasına ancak dosya yöneticisinden Uygulamalar'ı tıklayınca ulaşabiliyorum. Ama programı çalıştırdığımda sadece beyaz bir sayfa açılıyor (ekran üstünde "java" ikonu beliriyor) başka hiç bir hareket olmuyor.
Programı masaüstü bilgisayarıma indirip telefona USB ile gönderip kurdum. Sonra ilk mesajda bahsedilen internet profil ayarlarını yaptım.
Atladığım bir şey mi var acaba?
Teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: yukselp
Merhaba,
Program yüklemeyi iyi bilmiyor olabilirim, Mig33 uygulamasına ancak dosya yöneticisinden Uygulamalar'ı tıklayınca ulaşabiliyorum. Ama programı çalıştırdığımda sadece beyaz bir sayfa açılıyor (ekran üstünde "java" ikonu beliriyor) başka hiç bir hareket olmuyor.
Programı masaüstü bilgisayarıma indirip telefona USB ile gönderip kurdum. Sonra ilk mesajda bahsedilen internet profil ayarlarını yaptım.
Atladığım bir şey mi var acaba?
Teşekkürler...
telefon hangi marka model?
quote:
Orjinalden alıntı: sergen_baba telefon hangi marka model?
Sony Ericsson W550i
quote:
Orjinalden alıntı: yukselp
quote:
Orjinalden alıntı: sergen_baba telefon hangi marka model?
Sony Ericsson W550i
wap.migg33.com dan indir uygulamlara kaydet de sonra bak bakalım kayıt olmuşmu olmamamışsa teknik servislik bi durum ama kablo takılı olduğu zamann uygulamlar gözükmez haberin olsun
Bi de bu konuyu üst konu yapsalar çok iyi olacak aslında.
quote:
Orjinalden alıntı: makhan
Bi de bu konuyu üst konu yapsalar çok iyi olacak aslında.
aslında bencede ama sanmıyorum yapılacağını ... bi sölesemmi?
Söylenmeli bence.Cep telefonu kullanıcılarının çoğu msn msn deyip duruyor.Bu konu da bence kaynak niteliğinde olduğundan kesinlikle üst konu olmalı diyorum.
Ya bende Bağlantı / İnternet seçenekleri diye bir yer yok ben baştan kaybediyorum
Telefon : Sony Ericsson T630
quote:
Orjinalden alıntı: SkiNNy
Ya bende Bağlantı / İnternet seçenekleri diye bir yer yok ben baştan kaybediyorum
Telefon : Sony Ericsson T630
evet t630dan sonra çıkan k700i den başlayan serilerde kullanabiliyorsun . t630 da yok malesef... ama waptan girebilirisn sen wap.tjat.com adresinden giriş yapılıyor fakat biraz kullanışsız.
mig33 ile ilgili çalışmalardan dolayı teşekkürler sergen_baba bir sorum olacak bu mig33 sagem myx6-2 de çalışırmı acaba? myx6-2 mıdp2 cldc1.1 web tarayıcısı xHTML GPRS sınıf10 e-mail yok yani pop3 yok fakat anladığım kadarı ile mig33 içinde pop3 veya email ayarlarına gerek yok Şimdşden teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: toros71
mig33 ile ilgili çalışmalardan dolayı teşekkürler sergen_baba bir sorum olacak bu mig33 sagem myx6-2 de çalışırmı acaba? myx6-2 mıdp2 cldc1.1 web tarayıcısı xHTML GPRS sınıf10 e-mail yok yani pop3 yok fakat anladığım kadarı ile mig33 içinde pop3 veya email ayarlarına gerek yok Şimdşden teşekkürler.
dostum anladım muhtemlen olur ama o telefonu hiç görmedim ne dersem yalan olur. sen sagem teknik servisine ben bi uygulama yükledim bunun internet erişim ayarlarını naısıl yapacağız diye sorarsan hemen yardımcı olurlar.
bilgiyi öğrenince burayada yazarsın ok?
sergen_baba helaller olsun sana.. senin gibi değerli kişiler bu forumu zengin hale getirio.. dediklerini adım adım uyguladım we sorunsuz bi şekilde msn ye cepten bağlandımwe hatta yazıştım kimse çalışmıor demesin.. >>> babalar gibi çalışıo tekrar teşekkürler
Ya arkadaşlar önceden bağlandığımda çok uzun süre yazışıp,açık bırakmama rağmen 1 kont. gidiyordu.Ama artık daha fazla kont. gidiyor sorun nedir acaba yardımlarınızı bekliyorum hattım avea.tarifemi değişti acaba??? acil yardım lütfen.
quote:
Orjinalden alıntı: kenanmavzer
Ya arkadaşlar önceden bağlandığımda çok uzun süre yazışıp,açık bırakmama rağmen 1 kont. gidiyordu.Ama artık daha fazla kont. gidiyor sorun nedir acaba yardımlarınızı bekliyorum hattım avea.tarifemi değişti acaba??? acil yardım lütfen.