Şimdi Ara

BEDAVA SMS 'MSN MESSENGER' ERİCSSON NOKIA MOTOROLA SAMSUNG (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.245
Cevap
2
Favori
405.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben gene yabancı forumlardan bulduklarıma göre yaptım. Ben de zaten bluesoil programı vardı. Bluetooth dongle i ile birlikte gelmişti. Ordan bluetooth serial port u etkinleştirdim. Sonra ağ bağlantılarımdan yeni bir seri bağlantı oluşturdum. Bluetooth seri portu COM8 di, ağ bağlantılarımdan da onu seçtim. Öyle yaptım. Hakikaten çok kolay oldu böyle. Ama tabii java uploader ı kullandım ama Soft... yazılımını kullanmaya gerek kalmadı tabii .

http://users.skynet.be/yozy/tutorials/d500-1.htm

Burda bluesoil yerine başka bir pragram ile bağlantıyı etkinleştirmiş ama

forum2.mobile-review.com forumlarında bluesoil ile yapan bir arkadaş vardı. Ben de ondan gördüm ve yaptım .

Aslında bunları screenshotlarla adım adım anlatmak isterdim ama maalesef vaktim yok pek. Neyse bi dahaki sefere inşallah

• quote:

Orjinalden alıntı: serkanoo

arkadaşlar sergen_baba nın koyduğu k700i için verdiği msn mesenger çalıştıramadım sergen baba yardım edersen sevinirim programda ilk önce contine çıkıyor ona basıyorum ve somra diyorki internetden yardım alınsınmı diye soruyor bende sonra evet diyorum ama sonra ERROR diyor kalıyor yardımlarını bekliyorum teşekkurler byyyyyyyyyyyyy

dostum msni pm at ordan yapalım ayarlarını
  • motorola icinde ayarlari yazdim neredeyse tum tellerde kullanabiliyoruz.
  • up 1903 +
  • sergen baba anlamadım yaaa msn neyi atacağım
  • bbiri bana yardım edebilirmi
  • bana yardıncı olurmusunuz?
  • sergen merhaba bana yardımcı olabilirmisin
  • Yahu SergenBaba ya pm atsana
  • sergen_baba, ve ilgilenen diğer arkadaşlar,
    bir sorum olacak
    bu instant message denilen şey nedir (benim bildiğim gsm operetörlerinin desteklediği messenger doğru biliyor isem)
    Türkiye de böyle bir uygulama varmıdır
    varsa bu işlerc nasıl oluyor.
    şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: toros71

sergen_baba, ve ilgilenen diğer arkadaşlar,
    bir sorum olacak
    bu instant message denilen şey nedir (benim bildiğim gsm operetörlerinin desteklediği messenger doğru biliyor isem)
    şimdiden teşekkürler.

Vallahi kardeşim mig33 diye bir java messenger programı var. Java destekleyen tüm telefonlarda gprs üzerinden msn ye bağlanabiliyorsun. Çok kullanışlı bir program.

Sitesi :www.mig33.com

ya dawww.getjar.com dan telefonun için uygun olan mig33'ü çekebilirsin. Forumda da mig33 diye aratırsan bir sürü şey bulursun muhtemelen

• quote:

Orjinalden alıntı: busse

sergen merhaba bana yardımcı olabilirmisin

tmm msni özel mesaj at yardımcı olayım arkadaşım.
  • Bu mig33'ü buraya koyan arkadaşa çok teşekkür ederim.

W800i'me yükledim, W900i'ye de yükledik, sorunsuz çalışıyor. Harika bir program Tavsie ederim.

Tek isteğim profil resmini değiştirmek. Bilgisayarda mig33 diye profil resmi var. O değişse süper olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

quote:

Orjinalden alıntı: toros71

sergen_baba, ve ilgilenen diğer arkadaşlar,
    bir sorum olacak
    şimdiden teşekkürler.

Vallahi kardeşim mig33 diye bir java messenger programı var. Java destekleyen tüm telefonlarda gprs üzerinden msn ye bağlanabiliyorsun. Çok kullanışlı bir program.

Sitesi :www.mig33.com

ya dawww.getjar.com dan telefonun için uygun olan mig33'ü çekebilirsin. Forumda da mig33 diye aratırsan bir sürü şey bulursun muhtemelen

teşekkürler,
    turkcell messenger diye bir uygulama var java lı bazı telefonlar için bir uygulama fakat modeller sınırlı adam dememiş bütün java destekli telefonlar ve veya java mıdp2 destekli telefonlar ile uyumlu diye anlamadım.
    mig33 ü bu topkde inceledim ve takip ettim çok hoş bir şey fakat sagem myx6-2 de başarılı olmadık telefon java mıdp2 cldc 1.1 yani son java teknolojisine sahip openwave7 olsa gerek
    fakat email desteği yok yani pop3 ımap4 yok ama onun ilede alakası olmaması lazım we taryıcısı xHTML beceremedik

• quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Bu mig33'ü buraya koyan arkadaşa çok teşekkür ederim.

W800i'me yükledim, W900i'ye de yükledik, sorunsuz çalışıyor. Harika bir program Tavsie ederim.

Tek isteğim profil resmini değiştirmek. Bilgisayarda mig33 diye profil resmi var. O değişse süper olur.

işte bende çok uğraştım ama olmuyor yapacak bişi yok o serverdan oluyor
    resmi değiştirirsen sadece arka plan değişiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sergen_baba

quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Bu mig33'ü buraya koyan arkadaşa çok teşekkür ederim.

işte bende çok uğraştım ama olmuyor yapacak bişi yok o serverdan oluyor
    resmi değiştirirsen sadece arka plan değişiyor.

Neyse buna da şükür
    Teşekkürler

• iiiii de açılmıyoki pm senin
  • quote:

Orjinalden alıntı: busse

iiiii de açılmıyoki pm senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergen_baba -- 12 Mayıs 2006; 23:40:36 >
  • Güzel programda avea kullanırken daha az kontör gidiyodu turkcell hattıma geri dönünce biraz daha fazla gitmeye başladı gibi geldi bana!!
  • arkadaşlar java uygulamaları diye bir üst konunun zamanı gelmedi mi? veya bu topik üst konu olamaz mı?
    bakın aklıma bir şey takıldı ou yazacağım derli toplu olsa aramasak
    java pusula uyguımaları java kronometre java map(harita) bunlarla ilgili bilgi deneyim.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.