Şimdi Ara

BEDAVA SMS 'MSN MESSENGER' ERİCSSON NOKIA MOTOROLA SAMSUNG (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.245
Cevap
2
Favori
405.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sergen_baba üstat size bir sorum olacak bu eMSN nasıl bir şey kullanışlımıdır
    mig33 de başarısız oldum.
    http://www.funrungames.com/emsn.php
  • quote:

Orjinalden alıntı: toros71

sergen_baba üstat size bir sorum olacak bu eMSN nasıl bir şey kullanışlımıdır
    mig33 de başarısız oldum.
    http://www.funrungames.com/emsn.php

kullanışsız o program mig33 de nasıl bi hata aldın telefon hangi marka model?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_4716793/mpage_7/tm.htm
    üstat segen_baba ilgine teşekkür ederim yukarıdaki topicde canturk1991 rumuzlu arkadaş sagem myx6-2 telefonun da denemeler yaptı ve bizimle paylaştı sağolsun fakat netice alamadık topiği inceleyip yardımcı olabilirseniz sevinirim register olamadık yani kaydolamadık diyor telefonun modeli sagem myx6-2
    ilginizden dolayı tekrar teşekkürler
    birde önerim olacak acaba sizin başlatmış olduğunuz bu topic üst konu olarak görülemezmi java ilgili bilhassa uygulamalar ile ilgili bilgiler ve deneyimler paylaşılsa.
  • ben bu programı telefona indirdim programı açıyırum continue diyorum soket bilgisi göndermek istermisiniz diyor evet diyorum çubuklar hareket ediyor ama bir şey olduğu yok ben nasıl bağlanacağım
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_4716793/mpage_7/tm.htm
    üstat segen_baba ilgine teşekkür ederim yukarıdaki topicde canturk1991 rumuzlu arkadaş sagem myx6-2 telefonun da denemeler yaptı ve bizimle paylaştı sağolsun fakat netice alamadık topiği inceleyip yardımcı olabilirseniz sevinirim register olamadık yani kaydolamadık diyor telefonun modeli sagem myx6-2
    birde önerim olacak acaba sizin başlatmış olduğunuz bu topic üst konu olarak görülemezmi java ilgili bilhassa uygulamalar ile ilgili bilgiler ve deneyimler paylaşılsa.

Bende üst konu olmasını istedim ama yönetime söylendi mi acaba.Olsa çok iyi olur faydalı bir konu çünkü.

• quote:

Orjinalden alıntı: EasTurkiye

ben bu programı telefona indirdim programı açıyırum continue diyorum soket bilgisi göndermek istermisiniz diyor evet diyorum çubuklar hareket ediyor ama bir şey olduğu yok ben nasıl bağlanacağım

java uygulamalarından mig33 olan programa gel ve seçeneklerden sebeke ayarı de
    Burda 1, sırada APN yazıyor oraya küçük harflerle internet yazacaklar sonra kullanabilirsin.
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_4716793/mpage_7/tm.htm

dostum anladım telefonda gprs olduğna göre mutlaka bi ayarı vardı
    noki - ericsson- samsung- siemens için test ettim ve sonuç başarlı ama hiç sagem görmedim yani telefonu biraz kurcalasam bulurum ama tel olmadan bişi yapmamki?
    istersen msni pm at birlikte bakarız ben seni yönlendiririm.

• üstat teşekkürler.
    mig33 den gelen cevap da şu şekilde

Thank you for your email.

Due to the vast array of phones in the market, not all handsets are mig33 tested. mig33 runs on JAVA enabled mobile phones with GPRS access. Most late model handsets can support mig33.

Please ensure that you have GPRS activated and the correct GPRS settings to run the application on your mobile.

If you have any questions or feedback, please do not hesitate to email us at contact@mig33.com or reply to this email.
  • sergeb baba çok teşekkür ederim sağolun eğer güzel se herkesi bilgilendireceğim herkese öpücükler
  • Ya bu msn s700i ye oluyormu ?
  • Ya ben saouln herşeyi hallettim ama , telefon nosunu istiyor bana mesajla aktivasyon kodunu göndermek için. Ama ben tırstım, yarın öbür gün spam mesajlar gelmesin bana. Valla en sinir olduğum şey hocam. Uzun süre kullanan arkadaşlar bir bakarlarsa sevinirim. Spam var mı spam
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakaryam

Ya bu msn s700i ye oluyormu ?

evet oluyor kullanbilirsin ilk sayfdaki ayarları kullanarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Ya ben saouln herşeyi hallettim ama , telefon nosunu istiyor bana mesajla aktivasyon kodunu göndermek için. Ama ben tırstım, yarın öbür gün spam mesajlar gelmesin bana. Valla en sinir olduğum şey hocam. Uzun süre kullanan arkadaşlar bir bakarlarsa sevinirim. Spam var mı spam

renktaş ben 7 aydan beri kullanıyorum ve foruma yazdım bilgileri hiçbi sms almadım bu yönde haberin olsun ama eğer ilerde gelirsede ben sorumluluk kabul etmem.gelmedi ama gelmez demiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sergen_baba

quote:

Ya ben saouln herşeyi hallettim ama , telefon nosunu istiyor bana mesajla aktivasyon kodunu göndermek için. Ama ben tırstım, yarın öbür gün spam mesajlar gelmesin bana. Valla en sinir olduğum şey hocam. Uzun süre kullanan arkadaşlar bir bakarlarsa sevinirim. Spam var mı spam

renktaş ben 7 aydan beri kullanıyorum ve foruma yazdım bilgileri hiçbi sms almadım bu yönde haberin olsun ama eğer ilerde gelirsede ben sorumluluk kabul etmem.gelmedi ama gelmez demiyorum

Teşekkürler. Ya kurdum anasını satim . Gayet güzel çalıştı. İlk başta bi kitlenme oldu, açıp kapattım düzeldi . Alınan ve gönderilen bilgiye nerden bakıyoruz acaba Samsung X700 de bulamdım ben . Faruk kardeşim bilir herhalde.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler. Ya kurdum anasını satim . Gayet güzel çalıştı. İlk başta bi kitlenme oldu, açıp kapattım düzeldi . Alınan ve gönderilen bilgiye nerden bakıyoruz acaba Samsung X700 de bulamdım ben . Faruk kardeşim bilir herhalde.

walla bende bilmiom samsung ta veri transferi nerde göüküo ama 60kb 1 kontör.

• quote:

quote:

quote:

quote:

walla bende bilmiom samsung ta veri transferi nerde göüküo ama 60kb 1 kontör.

Samsung telefonlarda Gprs sayacı yokmuş . Ya ne saçma alıp gönderdiğimiz veri miktarını bilemeyecez. Koskoca Samsung bir gprs sayacı yapmamış. Ben yazayım bari C+ ile gönderirim Samsunga.

i=0;
    For ( ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 8 Mayıs 2006; 21:01:45 >

• oha vardır sayaç bence yanlışın olmasın BJKKKK?
  • quote:

oha vardır sayaç bence yanlışın olmasın BJKKKK?

Yokmuş vallahi, ben bulamadım, yabancı forumlarda da öyle yazıyor. Koskoca Samsung da GPRs sayacı yok
  • evet samsungta senin icin baktim bende koca cihazda gprs sayaci yok!!!
  • arkadaşlar sergen_baba nın koyduğu k700i için verdiği msn mesenger çalıştıramadım sergen baba yardım edersen sevinirim programda ilk önce contine çıkıyor ona basıyorum ve somra diyorki internetden yardım alınsınmı diye soruyor bende sonra evet diyorum ama sonra ERROR diyor kalıyor yardımlarını bekliyorum teşekkurler byyyyyyyyyyyyy
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.