Yaa büyük bir sorunla karşı karşıyayım.. Şifremin içerisinde "ı" harfi vardı.. Ama şimdi şifre girerken karakterlerde "ı" harfi çıkmıyor.. Şifreyi yeniden istiyorum "ı" harfinin olduğu görülüyor şifrede.. Bi b.k anlamadım bu işten.. Aynı tel numarası ile yeniden kayıt da olamıyorum.. Şifrenizde sakın Türkçe karakter kullanmayın arkadaşlar
ya hepsi güzel de biz bu uygulamaları neden usb den yükleyemyoruz benim x700 d500 ün bi programı var onla bi tane yükledim ama şimdi hiçbirşey yükleyemiyorum
TURKCELL GPRS mi Kullanayım Yoksa TURKCELL WAP mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: CepDoktor
TURKCELL GPRS mi Kullanayım Yoksa TURKCELL WAP mı ?
ayarlar en başta yazılı turkcell gprs interneti kullanman gerekiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: planlamacı
Yaa büyük bir sorunla karşı karşıyayım.. Şifremin içerisinde "ı" harfi vardı.. Ama şimdi şifre girerken karakterlerde "ı" harfi çıkmıyor.. Şifreyi yeniden istiyorum "ı" harfinin olduğu görülüyor şifrede.. Bi b.k anlamadım bu işten.. Aynı tel numarası ile yeniden kayıt da olamıyorum.. Şifrenizde sakın Türkçe karakter kullanmayın arkadaşlar
evet planlamacı turkce karakter kullanmamak gerekiyor yoksa şifrede sorun oluo kullanamıosun
quote:
Orjinalden alıntı: sergen_baba
quote:
Orjinalden alıntı: hitman_alper
sergen_baba,sağolasın güzel bir program denedim güzel çalışıyor program.Ama benim sormak istediğim bir şey var bu sistemin ücretlendirmesi nasıl oluyor bilgin var mı?
ücretlendirme 60 kb 1 kontör oluyor bizim tellerde byte olarak yazıyor veriler 61440 byte 1 kontör ( upload & download)
saolasın
bunu samsung d 500 veya d 600 de yapıpda çalıştırabilen varmı.lutfen soylesin.
bunu samsung d 500 veya d 600 de yapıpda çalıştırabilen varmı.lutfen soylesin
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
bunu samsung d 500 veya d 600 de yapıpda çalıştırabilen varmı.lutfen soylesin
D500 VE D600 CÜLERİN YAPACAKLARI(Muhtemelen e730 da fln olur ama denemedim isteyen deneyip sonucu buraya bildirebilir...)
sonra java uygulamalarından mig33 olan programa gelecekler ve seçeneklerden sebeke ayarı diyecekler. Burda 1, sırada APN yazıyor oraya küçük harflerle internet yazacaklar sonraki işlemler yine aynı...
"lk başta register demeniz gerekecek.. buraya yeni bir username ve password belirleyeceksiniz... telefon numaranızı girebilirsiniz çok kullanuılan bi site sorun olmaz bence... sonra size smsle bir kod gelcek yine programı açıp enter code diyeceksiniz kodu gireceksiniz. sonra login diyip aldığınız kullanıcı adı ve şifreyi yazacaksınız.. program açılınca menü den msn diyip giriş yaparsınız..""
sunu up yapayımda bazıları var kendi yazmış gibi yeniden yazıyor
quote:
Orjinalden alıntı: sergen_baba
sunu up yapayımda bazıları var kendi yazmış gibi yeniden yazıyor
Vallaha ha!! Senin açtığın topiği kopyala yapıştır yapıp iki kere açtı bu konuyu...
ya ben bunu yükleyemediimmmm birisi benm için yüklesin ltfennnnn....
quote:
Orjinalden alıntı: sennnaaa_a
ya ben bunu yükleyemediimmmm birisi benm için yüklesin ltfennnnn....
nasıl yükleyemedin waptan yükle wap.mig33.com
d 500 e yukledim connectıng to server diyor bir turlu şifre falan alamadım neden acaba yardım edin.
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
d 500 e yukledim connectıng to server diyor bir turlu şifre falan alamadım neden acaba yardım edin.
java uygulamalarından mig33 olan programa gel ve seçeneklerden sebeke ayarı de Burda 1, sırada APN yazıyor oraya küçük harflerle internet yazman gerek.
arkadaşlar bu mig33 sagem myx6-2 ile çalışır mı bir bilgiye ulaşan var ise lütfen, myx6-2 java mıdp2 myx6-2 de e-mail desteği yok yani pop3 yok teşekkürler
ya sergen baba bi yardımın da bu bjk lı kardesine dokunsun. Ayarları falan yaptım. Aktivasyon kodu gönderilecektir dedi. Daha gelmedi ? Bide eski versiyon gibi bişey dio update diorum beklio hiçbişe yapmıo ?
Bu arada telim SE W 800i şimdiden tsk ler
samsungda bununla ilgili konu açtım ama pek ilğilenen olmadı ben senin bu formunu okuduktan sonra yukledim.sergen baba ama herşeyi yaptım çalışmadı.telefonun markası samsung d500
ARKADAŞLAR bende iki tana msn programı var. biri get jardan yuklediğim Emsn biride mig33 msn programları ama bir türlü kullanamıyorum ayarlarım tarayıcıdakı türkceel internet seçiyorum.java dünyasındaki ayarların apn:internet proxy:devre dışı bırak diğerleri boşta iki programda connect diyor ama 15 dakika geçıyor bir turlu baglanamıyor birkeresinde mig 33 ayarları gelmişti onları ayarlıyordum ama bidaha olmadı şifre ve oturum açma kimliğini alamadım.daha benim ne yapmam lazım bu iki programı kullanıpta d 500 de çalıştıran arkadaşlardan yardım istiyorum. kaç gundur bunla uğraşıyorum.ciddi bir sorun ne yapmam lazım yardım edin.
web sitesideki contak adresine sordum ve cevapladılar olur diye teşekkürler