Şimdi Ara

Bedava Superonline ile ilgili (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: buhalmuhal

benimde on temmuz da bitiyor sürem ve 0850 222 0 222 ye ev hattından ulasılmıyor cepten aramak zorunda kaldım insaallah bi sıkıntı cıkmaz yoksa iki yıllık anlaşmalı abone olurum Allah korusun :)

Bir de bu numaradan deneyin. Bazen superonline'in sanal numarası çalışmıyor. 0 212 444 222 0
    Voip hizmetini superonline'den mi alıyorsunuz?
  • Superonline bedava kullanım kampanyasını 3 aya çıkarmış deniyor, bu konuda bilgisi olan var mı?
  • BU KAMPANYANIN ÖZELLİKLERİNİ NEREDEN ÖĞRENEBİLİRİM?
  • Evet superonline bedava kullanma kampanyasını 3 aya çıkarmış. Ben 1 ay bedava kullanmak istiyorum dediğimde size 3 aylık bedava kullanım verelim dediler. Bana 1 ay yeter dedim. Şimdilik çok iyi gidiyor. Hız çok iyi, hiç kopma olmadı.
  • hiç memnun değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettu

Evet superonline bedava kullanma kampanyasını 3 aya çıkarmış. Ben 1 ay bedava kullanmak istiyorum dediğimde size 3 aylık bedava kullanım verelim dediler. Bana 1 ay yeter dedim. Şimdilik çok iyi gidiyor. Hız çok iyi, hiç kopma olmadı.

Sana dedikleri 3 aylık bedava, ilk 3 ayı bedava olan taahütlü 24 aylık olmasın :)
  • 1 aylık, 3 aylık bedavada da zaten 24 aylık taahhüt imzalıyorsunuz. Hangisi sizin işiniz gelirse onu seçiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettu

ntquartex
    Superonline aboneliğini neden iptal ettirdin? Ben de yarın smile adsl aboneliğimi iptal ettiriyorum. 10 mibt hız çok iyi benim için. Tek korkum net giderse destek alıp alamayacağımı önceden bilememek.

İptal ettirmemin tek nedeni telefon hattımın annemin üzerine olmasından dolayı TTneti şu anda iptal ettirememem.TTneti ve telefonumu iptal ettirir ettirmez SOL'a abone olacağım.
  • 1 aylık denemenin sonunda iptal ettiren oldu mu hiç? Bir ücret falan alıyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

1 aylık denemenin sonunda iptal ettiren oldu mu hiç? Bir ücret falan alıyorlar mı?

1 ay süre bitmeden iptal talebinde bulunursanız herhangi bir ücret alınmaz.
  • superonline müşteri hizmetleri aradım taahütsüz üyelik vermiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fhsltr
    superonline müşteri hizmetleri aradım taahütsüz üyelik vermiyorlar.

sizi yanlış bilgilendirmişler sanırım. 1 aylık deneme süresinde herhangi süre kullanma şartı yok. Zaten olmasıda mantıklı olmaz.
  • ilk bağlantıda herkese 10 mbit sınırsız 1 aylık bedava veriyorlar ben 10 mbit degil 20 sınırsız istiyorum dedigimde bu mümkün degil 1 ay sürenin sonunda bağlantınızı degiştirebilirsiniz dedi call center daki...
  • quote:

Ben yine de biraz superonline dan korkuyorum. Şu an internetten memnunum ama 1 aylık bedava kullanım bitince umarım bir şeyler çıkarmazlar. Hiç bedava kullanımı biten arkadaş olmadı mı?

ya arkadaşım beleş diyorum sana ama sadece modeme zarar vermediğin sürece arkadaşlar ikinci kez kullanmanızı tavsiye ediyorum sömürün bu superonline yi kota kavramını kaldırmadı diye ailem ile ilgili sorun yaşıyorum bu kota yüzünden aslında kampanyayı 5 mbit yap sınırsız yap ve 30 tl olsun niye kota kavramı kalkmıyor artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix41 -- 12 Temmuz 2010; 22:05:07 >

• benm pıngı 30 dan aşşa gormedım nıe böledır:s bazılarında 3 5 gıbı aralıklarda bıle olabılıyor neye baglı bu?
  • 24 aylık taahhüdü yarıda kesince ne oluyor? Sadece ilk aylardaki indirimleri mi geri ödüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsical

24 aylık taahhüdü yarıda kesince ne oluyor? Sadece ilk aylardaki indirimleri mi geri ödüyorsun?

para cezasini yiyosun kardesim o da baya tuzlu
  • 1 aylık bedava kullanımda biz mi arıyoruz iptali için? Eğer evet ise gecikirsek ne oluyor bilen var mı?
  • quote:

1 aylık bedava kullanımda biz mi arıyoruz iptali için? Eğer evet ise gecikirsek ne oluyor bilen var mı?

Evet 1 aylık süre bitmeden telefon edip iptal edebilirsiniz. Aksi taktirde 2 yıllık taahhütü kabul etmiş oluyorsunuz.
  • 1 aylık süreyi geçirmişim. Devam etmezsem tüm kurulum v.s ücretlerini fatura ediceklerini söylediler. Devam edersemde 3 aylık bedavadan yararlanamayıp başlayacağım söylendi. Mecbur devam etmeyi seçtim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.