Şimdi Ara

Bedava Superonline ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle bedava olan superonline sınırsızdır ve indirme hızı:10 mbit tir. upload hızı:930-1000 kbps

bir ay dolmadan müşteri hizmetlerini arayarak kapattırmanız lazımdır Ve bu hizmet superonline kurulmuş yerlerde geçerlidir!!!!!!

ping hakkında ise kötü sonuç var ama oynuyabiliyorsun genede online oyunları .benim bilgisayarım mı yavaş yoksa internetten mi kaynaklanıyo onu bilemem

Arkadaşlar ben zaten önceden bir ay kullanmıştım bedavadan o babamın üzerineydi.sonradan anneme sordular bir daha beleş bağlatalım mı diye bu sefer annemin üzerine bağlattım ve şuan onu kullanıyorum siz de bağlatın diyecektim de ama iş işten geçti biraz daha önceki aylarda bağlatan lar hemen bu ay bağlatsın yoksa bitecek artık

hadi kalın sağlıcakla

• İptal ettirme nasıl oluyor? Bir sorun falan çıkar mıyorlar değil mi? Gelip söküyorlar herhalde? Benim de sürem az kaldıda :)
  • Ben her ay 49 lira veriyorum şimdi sen vermiyormusun? Hiçbir şey anlamadım. Biraz daha açıklayıcı anlatırmısın?
  • Bu kampanya yeni çıkmış. Ben de 2 gün önce bir ay bedava fiber internete (10 mbit snırsız) bağlandım. Vazgeçmek istersem bir aylık süre bitmeden telefon edip iptal ettirebiliyorum. Telefon etmezsem 1. ay 9.99 TL 2. ay 9.99 TL + 29 TL=39 TL(29 TL aktivasyon ücreti) 3. ay 46-47 TL arası gelecek. 4. aydan itibaren de sabit 49 TL gelecek. Kampanyada taahhüt 24 ay. Pirelli PRG E4202G siyah renk kablosuz modemi de bedava veriyorlar. Tüm kurulum işlemleri 2 saat içinde ve ücretsiz gerçekleşti.
    Geçen hafta cuma günü telefonla aradım. Cumartesi günü hemen gelip bağladılar. 30 dakika içindede internetim açıldı. Şuan kusursuz ve çok hızlı netteyim.
    Hız testimde:Download:9.79 Mbps Uplaud:1.04 Mbps ping değeri:4 msn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 6 Temmuz 2010; 10:57:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettu

Bu kampanya yeni çıkmış. Ben de 2 gün önce bir ay bedava fiber internete (10 mbit snırsız) bağlandım. Vazgeçmek istersem bir aylık süre bitmeden telefon edip iptal ettirebiliyorum. Telefon etmezsem 1. ve 2. aylar 9.99 TL + 29 TL=39 TL(29 TL aktivasyon ücreti) 3. ay 46-47 TL arası gelecek. 4. aydan itibaren de sabit 49 TL gelecek. Kampanyada taahhüt 24 ay. Pirelli PRG E4202G siyah renk kablosuz modemi de bedava veriyorlar. Tüm kurulum işlemleri 2 saat içinde ve ücretsiz gerçekleşti.
    Geçen hafta cuma günü telefonla aradım. Cumartesi günü hemen gelip bağladılar. 30 dakika içinde de internetim açıldı. Şuan kusursuz ve çok hızlı netteyim.
    Hız testimde:Download:9.79 Mbps Uplaud:1.04 Mbps ping değeri:4 msn

speedtest sitesinden avrupadaki herhangi bir sunucudan test yapıp sonucu yazabilirmisiniz, ben de şu an ücretsiz deneme kullanıcısıyım ama avrupa sunucularında yaptığım hız testlerinde ping 90-225 arası hız da 3-4 mbit civarında çıkıyor...

• Ben yine de biraz superonline dan korkuyorum. Şu an internetten memnunum ama 1 aylık bedava kullanım bitince umarım bir şeyler çıkarmazlar. Hiç bedava kullanımı biten arkadaş olmadı mı?
  • artık 2 yıl tahahhüt yapıyolar dikkat edin 1 yıl diye söyleyip 2 yıl yapıyolar
  • Biraz önce yaptığım test sonucu. Aynen bende Superonline'den çok korkuyorum. Müşteri hizmetleri teknik konuları neredeyse hiç bilmiyor. İyi ki Pirelli modeme yazılım desteği veren data grubu var. Onlarla sorunsuz anlaşabiliyorum. Net gittiğinde ne yaparız bilmiyorum.
  • @ ettu

bir de yurtdışından herhangi bir yer ile test yaparmısınız...
  • Yurt dışından nasıl deneyeceğim?
  • hız testi yaptığınız haritada türkiye dışındaki bir noktayı seçerek deneyebilirsiniz...
  • Nürnberg-Almanya-İstanbul arası değerler.
  • Superonline şu kota olayından vaz geçse çok güzel olucak valla. :)
  •  Bedava Superonline ile ilgili

bende mi sorun var acaba, bağlantım 10 mbit ama hızım öyle değil...
  •  Bedava Superonline ile ilgili

bu da nürnberg-ankara arası hız testi
  • Arkadaşlar siz kaç mbit kullanıyorsunuz? DL ve UP hızlarınız çok düşük. Hele ping değerleriniz neden öyle çok yüksek ki?
    Testi farklı tarayıcılarda deneyin. Örneğin Mozilla Firefox yada Opera ile. Bazen tarayıcılarda sorun olabiliyor. Yine de hızlarınız düşük çıkarsa kullandığınız antivirüs programının firewall (güvenlik duvarı) varsa kaldırıp (disable) öyle deneyin. Yine de sonuç alamazsanız Superonline müşteri temsilcisini arayın.
  • 07 Haziranda 1 aylık deneme sürem bitiyor.Pazartesi arayıp iptal etmek istediğimi bildirdim.Geri dönmelerini bekliyorum kapatma işlemini yapmaları için.
  • ntquartex
    Superonline aboneliğini neden iptal ettirdin? Ben de yarın smile adsl aboneliğimi iptal ettiriyorum. 10 mibt hız çok iyi benim için. Tek korkum net giderse destek alıp alamayacağımı önceden bilememek.
  • benimde on temmuz da bitiyor sürem ve 0850 222 0 222 ye ev hattından ulasılmıyor cepten aramak zorunda kaldım insaallah bi sıkıntı cıkmaz yoksa iki yıllık anlaşmalı abone olurum Allah korusun :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.