Şimdi Ara

BEDAVA TELEFON VOİP NEDİR VOİP NASIL KULLANILIR VOİP AYARLARI NASIL YAPILIR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
11
Favori
52.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu nonoh ve diger sirketlerin hepsinde gizli olarak bazilarinda gösterir baglanti ücreti alinir buda minimum 0.039ct. Aradiginizda telefon calidiysa karsidaki cevap vermis yada vermemis olsun aliyorlar ücretlerini.
  • Güzel bilgiler sunmuşsunuz. Teşekkürler.
    Anladığım bu sistemler bizim ülkemizde ulaşması ve anlatılması oldukça zor görünmekte. Muhtemelen de bu konu ciddi bir iş kolu aslında olabilir.
    Bir örnek vermek gerekirse ; bir arkadaşımız isveç de benzer bir sistem kullanmakta. muhtemelen nonoh. Yaptığı sadece firmaya telefon etmek oldu.
    Sahip olduğu (yerel telekom diyelim) numara değişmeden diğer sisteme geçmiş oldu. Bunun dışında ise yapılan telefon ettikleri firma eleman yolluyarak bizzat sistemi örnekleme ile anlatmışlar . Bu arada hangi paketi almak istediklerini sormuşlar. Mantıklı olan 15-17 euroluk (4 aylık süre, haftada 200-300 dk tüm dünya ile görüşme, ev telefonları bedava,internet telefonlar bedava, cep telefonları ise ülke içinde bedava , başka ülkelerde ise dakikası 1 centin altında (oldukça komik bir rakam).Fiyatı da hemen gelen elemana ödemiş. Ayrıca bu ödenen 15-17 euro cep telefonları arandıkça bitince (bu anladığım hem depozito hemde 4 aylık aidat gibi bir şey) de kendilerinin bilgilendirileceği de iletilmiş. Yani ödeme yapmazsanız tel ile sabitleri ve cepleri arayamaz oluyorsunuz. Anladığım kadarıyla sadece evdeki telefonu modemlerine direk bağlamışlar. iphone uygulamasını da yüklemişler. Hepsi bu kadar.

Bizdeki durumlar ne alemdedir. Ne tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeravalar -- 31 Ocak 2012; 12:23:05 >

• Bu sistem türkiyede de var ve yasal bulunduğunuz ilin alan kodundan numara alarak sabit hatlarla ve ceplerle ucuza konuşabilmek için benimle iletişime geçin 05448448562
  • Gladiotürk arkadaşım Türktelekomun tekeli kırılmıştır

Artık yabancı voip şirketleriyle uğraşmanıza gerek yok NUMARANIZ DEĞİŞMEDEN voip kullanmanız mümkün

Gerekenler:

Yukarıda resmi bulunan cihazın elinizde bulunduğunu varsayarak yazıyorum bizdeki fiyatı 85 TL

1) TTNET yalın internet veya ev teefonuna bağımlı olmayan internet çeşitlerinden biri ( numaranızı taşıyabilmek için gereklidir)

2) habil.b@hotmail.com veya 05448448562 nolu telefona yapacağınız numara transfer başvurusu Numara transfer formu merkeze ulaştırılıp arkadaşlarımızın sizi en kısa zamanda aramaları sağlanır

PEKİ BUNUN SİZE FAYDASI NEDİR

Bedavadan biraz pahalı sadece ev telefonlarını 5 kuruşa cep telefonlarını 9 kuruşa ararsınız

yurtdışı voip firmalarından farklı olarak sevdikleriniz sizi bedava dakikalarını kullanarak ararlar numaranızı taşısakta, yeni numarada isteseniz arkadaşlarınız istedikleri yerden sizi arayabilirler

madem türktelekomun tekelini kırmak istiyırsunuz beni aramak için daha ne bekliyorsunuz?

Habil Bayraktar
    Msn: habil.b@hotmail.com
    Gsm: 0544 844 85 62

• Sakat işler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu voip sistemine Skype tan beri kafayı takmış vaziyetteyim ve bunun sayesinde Turkcell'e her ay bi dünya para vermekten kurtulmayı umuyordum. Bir sürü firma ve cihaz testinden sonra orbiline diye bir şirketle karşılaştım. O kadar doluydum ki bi türlü aradığım gibi bir hizmeti bulamamaktan bu arkadaşlarıda bi güzel sınava tabii tuttum. Peygamber sabrı varmış resmen adamda sabırla sorduğum dünya kadar soruyu anlattı. Bir deneyelim dedim önce bir üyelik açarak bilgisayar üzerinden kullanmaya başladım. O kadar cok firma denedim ki bunlarda da bi sıkıntı olacak diye denemedigim bi numara kalmadı. Ama sorun bulamadım ben. Simdi Çalıştığım Şirkette ve evimde kullanıyorum ve görüşme masraflarımız %50 ye kadar düştü resmen.
    web siteleriwww.orbiline.com.tr yetkili arkadasin adi Edül bi konuşmadan ugrasmayin voiple adamlar resmi çalışıyor ve hızlarıda gayet başarılıç

• Teşekkürler.
  • darkcloudtr kullanıcısının dikkatine bu sistemler artık Türkiyedede var yukarıda benim yazdığımı okumanızı veyawww.esesvoip.net adresini inceleyip benimle iletişime geçmenizi önemle rica ederim Amerika ve almanya merkezki firmalara para kazandırmaktansa Türkiyemizde benim gibi küçük bayilere para kazandırmanız daha iyi olmaz mı?
  • DiGiHaBiL arkadaşım bu bahsettiğim firma da Türk Firması hizmeti resmi yoldan yapan cok az firmadan biri zaten. su an kullanıyorum 100 liralik yükleme yapmıştım daha 20 lirasını bitiremedim 3 aydır.
  • Gerekesiz boşa masraf başka bişey değil ..evinde interneti olanın zaten hattıda var telefonuda var.. cepten konuşun o kadarda pahalı değil :)
    şunu alacak adamın aklınada şaşarım zaten :) internetin varsa aç msn konuş sesli ve görüntülü :)
    gidin sinit satın sokakta millete işe yaramayan cihaz satacağınıza :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 1 Aralık 2012; 22:21:01 >
  • Mesajım bulunsun
  • Ekiga programi ile zaten voip kullanabiliyoruz.

Niye bir alet icin ekstra ucret odeyelim ki
  • DİKKAT

Esesvoip.net in bayiisi olduğu NETGSM 100'lerce voip şirketi arasında 8. sıraya yerleşmiştir ve size bir yenilik daha bizi tercih ettiğiniz taktirde FAKS cihazlarına ve bu cihazların sarf malzemelerine para harcamaya son verebilirsiniz çünkü gelen fakslarınız otomatik olarak pdf'e çevrilip sizin üye olurken verdiğiniz eposta adresinize gönderilir

Bilgi için 0 544 844 85 62 çekinmeden arayın
  • Selam,
    Resimdeki wireless sistem kurulu çalışıyor ek olarak dahil etmeye düşündüğüm 2 ad Linksys SPA3000 şekilde çizdiğim gibi çalışır mı? Ofiste sabit telefonum var bu ilaveleri yaparsam evden de çevir sesi alabilir miyim yada en azından dahili telefon olarak kullanabilir miyim ?
    Alakanızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim

BEDAVA TELEFON VOİP NEDİR VOİP NASIL KULLANILIR VOİP AYARLARI NASIL YAPILIR

• Devam
  • Selam çalistigim şirkette voip hizmeti aliyoruz. Arama yaptigimizda Sesimiz gecikmeli gidiyor. Çok ugrastik ama sorunun önüne gecemedik. Bazen düzenliyor sorun cikarmiyor. Tam düzeldi diye sevinirken ses yine gecikmeli gidiyor. Nazil bir yol işlememiş lazim. Bu arada voip işinden ben anlamiyorum. Bilen birisi yardim ederse memnun olacagiz. Şimdiden teşekkürler...

• Kullanan var mı hala bu sistemi aramızda ?
  • Emeğimize sağlık

• yıl 2015 ve androidler dünyaya hakim olmak üzere....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.