Şimdi Ara

BEDAVA TR YE GEÇTİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle burda " hayatta geçemezsin geçersen haber ver ben de 2600 rp mi geri alıyım ;)" diye yorum yapan ukala arkadaşıma istediğin zaman alabilirsin diyorum :)

Riota ilk başta turnuvalara katılmak için geçmek istedigimi söyledim onlar ise bana 2600 rp ile geçmezsem bunun mümkün olmadığını söylediler ben de tr serverı açılınca westteki bütün arkadaşlarımın oyun tarafından tr ye atıldıgını fakat benim geçemediğimi söyledim uzun bir açıklayıcı ticket attım bu hatanın benim değil onlar yüzünden oldugunu ve onların hatası yüzünden 2600 vermeyeceğimi açıkadım ve sonuç olarak tr ye ücretsiz geçtim umarım tr ye geçmek isteyen arkadaşlara yardımcı olur teşekkürler.

• Keşke geçmeseydim, keşke bu kadar uğraşmasaydım diyeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

Keşke geçmeseydim, keşke bu kadar uğraşmasaydım diyeceksin.

Yorumları çok okumustum herkes senin gibi düşünüyor ama takımca arkadaşlarınla oynarsan zevk alırsın diyorlar ben de bunun için geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhanaras -- 5 Mart 2013; 13:21:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanaras

quote:

Yorumları çok okumustum herkes senin gibi düşünüyor ama takımca arkadaşlarınla oynarsan zevk alırsın diyorlar ben de bunun için geçtim

Alıntıları Göster
    Ben de tr ye karşıydım ama arkadaşlarla skype üzerinden çok zevkli oluyor

• quote:

quote:

tabi arkadaslarınla oynarsan sıkıntı olmaz fakat bi arkadaslarının olmadıgı zamanlar bi solo gireyim falan dedinmi oyundan soguyosun direk.
  • Tek oynamak istersen daha cok gec saatleri tercih et derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornek

Tek oynamak istersen daha cok gec saatleri tercih et derim ben
    Siz de tr deyseniz ekleyin beraber oynayalım oyundayım şu an
  • quote:

Siz de tr deyseniz ekleyin beraber oynayalım oyundayım şu an

Alıntıları Göster
    Çok yanlış yapmışın çok üzülüceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornik

Kesinlikle haklı ben dereceli maçları sadece 00:00 'dan sonra yapıyorum tek başıma onun dışında girdiğimde çok sorunlar çıkabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataymy

quote:

Kesinlikle haklı ben dereceli maçları sadece 00:00 'dan sonra yapıyorum tek başıma onun dışında girdiğimde çok sorunlar çıkabiliyor.

Alıntıları Göster
    Ne mutlu sana.

• Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: batumi420

Geçmiş olsun
    İlkbahar turnuvası'na katılmak için takım oluşturmuştuk westte. Arkadaşın dediğine göre turnuva için karakterlerimiz türkiye serverına kopyalanacak turnuva bitiminde tekrar westte devam edicektik. arkadaş, turnuva ile ilgili verilen yetersiz bilgi üzerine supporta mesaj attı. (turnuva sonrası geri weste dönüşümüzün sağlanıp sağlanmayacağını. aksi halde katılmayacaktık...). Sonuç: mesajı atan arkadaşımız tr serverına aktarılmış biz westte devam ediyoruz.
    Artık neresiyle okuduysa mesajı xd

Diyeceğim o tr serverına geçmek isteyenler varsa birleşip takım kursunlar. ilkbahar turnuvası katılmak için weste geçmek istediklerini söylesinler.
  • Ben westteyim Tr ye veya Easye geçebiliyorum beleşe
  • bi noobdan daha kurtulduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: yufoman

Ben westteyim Tr ye veya Easye geçebiliyorum beleşe

eğer "Other" bölümünde ki transferin altında yazan geçiş 0rp yazısından bahsediyorsan o ekim ayında bitmiş onu ben de sordum
  • quote:

quote:

onun dışında yapıyorum ben de hep. tam okulların çıkış saatinde. free win oluyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yufoman

Ben westteyim Tr ye veya Easye geçebiliyorum beleşe

eğer "Other" bölümünde ki transferin altında yazan geçiş 0rp yazısından bahsediyorsan o ekim ayında bitmiş onu ben de sordum

öyle bende olmuyormu şimidi aman be neyse ben memnunum westten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rostaicer

quote:

quote:

onun dışında yapıyorum ben de hep. tam okulların çıkış saatinde. free win oluyor.

Peki ya o okullulardan 2 tanesi senin takımda olursa ne olacak ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rostaicer

quote:

quote:

Peki ya o okullulardan 2 tanesi senin takımda olursa ne olacak ?

Alıntıları Göster
    Allah kurtarsın kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: major24

İlkbahar turnuvası'na katılmak için takım oluşturmuştuk westte. Arkadaşın dediğine göre turnuva için karakterlerimiz türkiye serverına kopyalanacak turnuva bitiminde tekrar westte devam edicektik. arkadaş, turnuva ile ilgili verilen yetersiz bilgi üzerine supporta mesaj attı. (turnuva sonrası geri weste dönüşümüzün sağlanıp sağlanmayacağını. aksi halde katılmayacaktık...). Sonuç: mesajı atan arkadaşımız tr serverına aktarılmış biz westte devam ediyoruz.
    Artık neresiyle okuduysa mesajı xd

Diyeceğim o tr serverına geçmek isteyenler varsa birleşip takım kursunlar. ilkbahar turnuvası katılmak için weste geçmek istediklerini söylesinler.

Beni de allah kurtarsın. arkadaşın yüzünden bizi de az önce tr serverına attılar .umarım turnuva sonunda geri gönderirler yoksa bırakırız oyunu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.