Şimdi Ara

BEDAVA TR YE GEÇTİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oguzhanaras

Öncelikle burda " hayatta geçemezsin geçersen haber ver ben de 2600 rp mi geri alıyım ;)" diye yorum yapan ukala arkadaşıma istediğin zaman alabilirsin diyorum :)

Riota ilk başta turnuvalara katılmak için geçmek istedigimi söyledim onlar ise bana 2600 rp ile geçmezsem bunun mümkün olmadığını söylediler ben de tr serverı açılınca westteki bütün arkadaşlarımın oyun tarafından tr ye atıldıgını fakat benim geçemediğimi söyledim uzun bir açıklayıcı ticket attım bu hatanın benim değil onlar yüzünden oldugunu ve onların hatası yüzünden 2600 vermeyeceğimi açıkadım ve sonuç olarak tr ye ücretsiz geçtim umarım tr ye geçmek isteyen arkadaşlara yardımcı olur teşekkürler.

bu olay kaç gün sürdü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataymy

quote:

Orijinalden alıntı: Rostaicer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unicornik

Tek oynamak istersen daha cok gec saatleri tercih et derim ben

Kesinlikle haklı ben dereceli maçları sadece 00:00 'dan sonra yapıyorum tek başıma onun dışında girdiğimde çok sorunlar çıkabiliyor.

onun dışında yapıyorum ben de hep. tam okulların çıkış saatinde. free win oluyor.

Peki ya o okullulardan 2 tanesi senin takımda olursa ne olacak ?

2 tanesi değil zaten. Hepsi bizim takımda oluyor. Duo giriyorum arkadaşımla, karşıya 5 tane bize 3 tane geliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unicornik

Tek oynamak istersen daha cok gec saatleri tercih et derim ben

Kesinlikle haklı ben dereceli maçları sadece 00:00 'dan sonra yapıyorum tek başıma onun dışında girdiğimde çok sorunlar çıkabiliyor.

onun dışında yapıyorum ben de hep. tam okulların çıkış saatinde. free win oluyor.

Peki ya o okullulardan 2 tanesi senin takımda olursa ne olacak ?

2 tanesi değil zaten. Hepsi bizim takımda oluyor. Duo giriyorum arkadaşımla, karşıya 5 tane bize 3 tane geliyor.

Sizde 2 kişi oyunu götürüyorsunuz yani bravo o çocukların okuldan çıktığı saatlerde seninde evde ve oyun başında olman da ayrı bir olay tabi :) İtiraf et sende onlardan birisin :D

• Şimdi ben de senin nickini verip bu arkadaşı ücretsiz geçirmişsiniz ben de geçmek istiyorum diyeceğim.
  • quote:

Öncelikle burda " hayatta geçemezsin geçersen haber ver ben de 2600 rp mi geri alıyım ;)" diye yorum yapan ukala arkadaşıma istediğin zaman alabilirsin diyorum :)

Riota ilk başta turnuvalara katılmak için geçmek istedigimi söyledim onlar ise bana 2600 rp ile geçmezsem bunun mümkün olmadığını söylediler ben de tr serverı açılınca westteki bütün arkadaşlarımın oyun tarafından tr ye atıldıgını fakat benim geçemediğimi söyledim uzun bir açıklayıcı ticket attım bu hatanın benim değil onlar yüzünden oldugunu ve onların hatası yüzünden 2600 vermeyeceğimi açıkadım ve sonuç olarak tr ye ücretsiz geçtim umarım tr ye geçmek isteyen arkadaşlara yardımcı olur teşekkürler.

Aynı yaklaşımla uzun süre ticketlaştım, sonucu olumsuz oldu. Riot Türkiye ciddi anlamda keyfi işliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheGeezer

quote:

Aynı yaklaşımla uzun süre ticketlaştım, sonucu olumsuz oldu. Riot Türkiye ciddi anlamda keyfi işliyor.

Arkadaşlarla girince pişmanlık duymuyorsun ama, şu ana kadar 4 oyun attım 4üde birbirinden eğlenceliydi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.