Elimde cok ii bi site var kullanıcıadın.t35.com tamamen free ftp desteği var, sınırsız alan ilgilenenler için kaçırmayın :::::>http://www.t35.com/orderfree.shtml
yani dosya boyutu 250 kb limitli onu demek istemiştim.başaramadım
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.COOK
yani dosya boyutu 250 kb limitli onu demek istemiştim.başaramadım
Alıntıları Göster
yaw madem sınırsız 250 kb lik niye yapıyolar geocities gibi 5 mb yapsalar ya
quote:
Orijinalden alıntı: ZAFERCAN
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ZAFERCAN
e gıcıklık olcak ya buldunuz beğenmiyosanız kullanayın diolar kibarca olsun bölüp bölüp şeedecez artık...
quote:
Orijinalden alıntı: 06reis
quote:
Orjinalden alıntı: ZAFERCAN
e gıcıklık olcak ya buldunuz beğenmiyosanız kullanayın diolar kibarca olsun bölüp bölüp şeedecez artık...
Alıntıları Göster
www.domaindlx.com adresi 100MB alan veriyor dosyalarınızı buraya atıp diğer siteye link verebilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: qwerttytuopas
www.domaindlx.com adresi 100MB alan veriyor dosyalarınızı buraya atıp diğer siteye link verebilirsiniz
Alıntıları Göster
maksat web alanının bir depo olarak kullanılmasını engellemek
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.COOK
maksat web alanının bir depo olarak kullanılmasını engellemek
Alıntıları Göster
peki bende ad aldım burdan fakat site yapım aşamsında kodunu yükledim(index.html olarak) fakat hala ilk sayfada index of/ altında mavi yazılı index yazıyor maviye tıkladıgımda yaptıgım tasarım çıkıyor.bunu nasıl sayfayı ilk girişte benim yazdığımın çıkmasını sağlayacağım
quote:
Orijinalden alıntı: WinPeAcE
peki bende ad aldım burdan fakat site yapım aşamsında kodunu yükledim(index.html olarak) fakat hala ilk sayfada index of/ altında mavi yazılı index yazıyor maviye tıkladıgımda yaptıgım tasarım çıkıyor.bunu nasıl sayfayı ilk girişte benim yazdığımın çıkmasını sağlayacağım
Alıntıları Göster
nacizane düşüncem,
index.html yerine bir de default.html dene, yada htm şeklinde,
quote:
Orijinalden alıntı: koraykoru
nacizane düşüncem,
index.html yerine bir de default.html dene, yada htm şeklinde,
Alıntıları Göster
aylık bant genişliği sınırı var mı peki?
quote:
Orijinalden alıntı: Vain
aylık bant genişliği sınırı var mı peki?
Alıntıları Göster
Bildiğim kadarıyla yok ama tekrar kontrol edebilirimm.....
Bu TOpic altına baska host varsa sizde ekleyin lütfen...
quote:
Orijinalden alıntı: NetMark
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
www.1asphost.com (Başka arkadaşlar da söylemiş ben de tanıtıyım biraz) Çoğu paralı hosttan daha iyi diyorum başka bişey demiyorum.. En hoşuma giden yanı unzip özellği.. Ftp ile uploaddan en az 3-4 kat hızlı.. Siteyi zipliyorsun hoppp upload.. reklam falanda yok.. asp desteği kim kime verir yaw? 100 MB olayı da ayrı tabii.. Depo olarak kullanmak isteyenlerse websamba.com en iyisi.. Herşeyi koy.. ama siteyi orda yayınlamayın mafediyo siteyi ... :) arkadaşın dediği gibi reklam ufak bi kodla hallediliyor ama yine de hoş değil çünkğ açılırken reklam gözüküyor, kod yükleniyor , reklam ondan sonra gidiyor.. sizwww.1asphost.com dan şaşmayın!!www.domaindlx.com da aynı firmanın galiba fark yok sanırım.. seçin birini işte.. :)
quote:
Orijinalden alıntı: malinux
www.1asphost.com (Başka arkadaşlar da söylemiş ben de tanıtıyım biraz) Çoğu paralı hosttan daha iyi diyorum başka bişey demiyorum.. En hoşuma giden yanı unzip özellği.. Ftp ile uploaddan en az 3-4 kat hızlı.. Siteyi zipliyorsun hoppp upload.. reklam falanda yok.. asp desteği kim kime verir yaw? 100 MB olayı da ayrı tabii.. Depo olarak kullanmak isteyenlerse websamba.com en iyisi.. Herşeyi koy.. ama siteyi orda yayınlamayın mafediyo siteyi ... :) arkadaşın dediği gibi reklam ufak bi kodla hallediliyor ama yine de hoş değil çünkğ açılırken reklam gözüküyor, kod yükleniyor , reklam ondan sonra gidiyor.. sizwww.1asphost.com dan şaşmayın!!www.domaindlx.com da aynı firmanın galiba fark yok sanırım.. seçin birini işte.. :)
Alıntıları Göster
işte bir site daha arjkadaşlar kendinizi php denemek istiyorsanız :::>www.freefronthost.com dosya sınırı yok ftp desteği var ve de php.
dosya limiti 250 k olduktan ve de hiçbir ses ve buna benzer dosya kullanamadıktan sonra be de mysql vs deteklemedikten sonra neye yarayacak bedava olması.
dosya limiti 250 k olduktan ve de hiçbir ses ve buna benzer dosya kullanamadıktan sonra be de mysql vs deteklemedikten sonra neye yarayacak bedava olması.