Şimdi Ara

bedavacim.com satış sonrası fiyatı değiştirdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bedavacim.com dan 04.082014 saat 00:15 de hp F1F11EA ürün kodlu bilgisayarı aldım. Aldığımda fiyatı kargo dahil 1348,48 TL idi. sabah erken saatlerde beni aradılar almış olduğum ürünün ithalatçı garantili olduğunu HP Türkiye garantili olmadığını söylediler ki aldığım sayfada böyle bir şey yazmıyordu, ayrıca ürünün stokta olmadığını ve dolar kurunun arttığını söylediler. HP Türkiye garantili ürünü ise 70 TL farkla alabileceğimi söylediler. bu sırada bilgisayar açıktı hemen akakçeden diğer fiyatlara baktım benim aldığım fiyattan 25 lira gibi bir farkla bizdehesapli.com da buldum ve siparişimin iptalini paramın iadesini istedim. 2 saat sonra aradığımda aynı kişi ile tekrar görüştüm henüz iptal mailini geçmediğini söyledi saat 12 de iptal işlemini gerçekleştireceğini söyledi. saat 10.30 falandı. ayrıca bizdehesapli.com u müşteri gibi aradığını ve onlardaki ürünün de HP Türkiye garantili olmadığını söyledi telefonu kapattım ve bizdehesaplıyı aradım onlar da ürünlerinin HP Tr garantili olduğunu söyledi. bedavacımı tekrar aradım durumu anlattım 60 lira farkla bilgisayarı satmak istedi tekrar ve bende iptalini yineledim. bedavacım.com a girince bu bilgisayarın iki farklı garantiye sahip sayfasını göremedim sadece ilk başta baktığım sayfayı gördüm orda da fiyat arttırmışlar yeni fiyatla benim aldığım fiyat arasında 20 TL fiyat farkı var. adamlar resmen fazla para kopartmak için değişik bahanelerde bulunuyorlar. sabah tekrar arayıp benden 60 lira istediklerini ama yeni fiyatın 20 lira fazla olduğunu söylicem ve hala iptal gerçekleşmedi sipariş beklemede gözüküyor. Ürünü satın aldıktan sonra fiyat değişikliği yapma hakları var mı bu adamların varsa çok saçma bir şey olmuş ve başka ne yapabilirim ? Arada çok fark yok ben başka bir yerden de alırım ama böyle birşey yaptıkları için inadına uğraşıcam hakkımı alıcam onlardan.

• Bizdehesaplidan alabilirsin, saglam firmadir. Evimin alt sokaginda yerleri. Bende elden hp aldim 2 sene once, hepsi distributor garanti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 krs etmez siteler ne olcak..
    3-5 lira kar edicez diye sakata gelceksiniz..
    bildiginiz saglam sitelerden AlışverişyYapın

• Bunlari da kara listeye alalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hp almaman icin onune defalarca firsat cikmis daha ne istiyorsun . bence iptal et gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radiko1 -- 5 Ağustos 2014; 6:32:41 >
  • Böyle basit firmalar dan neden büyük ürün alıyorsunuz ki ?

Hepsiburada.com varken diğer firmalar tercih edilmez.Hem satış sonrası hizmet olsun hem 14 gün içinde iade vs olsun güzel bir firma.Teknosa ve Bimeks gibi bir yerden almayacaksan Hepsiburada.com dan al daha iyi :)
  • radiko1 R kullanıcısına yanıt
    tamam iyi güzel hp alma diyorsun da fiyatı görüyorsun bu fiyata 8 gb ram 740m 2 gb ekran kartı i5 işlemci 1 tb veren başka marka mı var :)
  • benimkisi genelleme.. bu model isiniyormu diye arastirman gerek....

• radiko1 R kullanıcısına yanıt
    doğru diyorsunuz asusun bilmem neyin yanında hp alınmaz ama ucuz ve ısınma olayını çok araştırdım o sorunu aşmış gibi gözüküyorlar yanlış hatırlamıyorsam kullananlardan birisi 50 derecenin üstüne çıktığını görmedim yazmış, fandan performans anında bile sıcak hava gelmediğinden bahsetmişler. zaten üstündeki işlemci düşük voltajlı ultrabook islemcisi tamam biraz yavaş olabilir ama hem daha az elektrik harcıyor pil ömrünü uzatıyor hem de daha az ısınıyor
  • bedavacim.com heryerde fiyat yapan arayınca ürün yok diyen yalandan fiyat veren ve insanları farklı ürünlere yönlendirmeye çalışan bir firma hayatta bir şey almam başka bir sürü kaliteli site var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.