Şimdi Ara

Bedelli askerliğe gitmeden önce alışveriş hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ben Ankara da yaşıyorum, sanırım bu tandoğanda tren garı karşısındaki yere gitmem gerekcek askeri malzemeleri almak için, bir kaç sorum olacak.

1- Atlet, boxer yada çorap için illa belirli bir renk olmasına dikkat ediliyormu? Karacı piyade olacağım.
    2- Renk çok önemli değilse sizce askeri malzeme satan yerden başka yerlere bakmak mantıklı olur mu daha ucuza bulunur belki diye?
    3- Giden bir tanıdığım hergün için ayrı boxer ve çorap almış hem yıkamamak için hemde o askeri malzeme satan yerdeki boxer ve çorapların o kadar az kaliteli olduğunu söylediki anca zaten bir gün dayanır diyor. Siz ne dersiniz?
    4- Dijital saatim yok, saate bakmak ve alarm olması açısından sizce sadece orada kullanmak için ucuz bir tane alayımmı? Yoksa normal dijital olmayan kullandığım saati götürsem yetermi.

Genel olarak malzeme alma konusunda tavsiyeleriniz olursa paylaşabilirsiniz onlarıda, teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren131313 -- 27 Aralık 2018; 21:48:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.