Şimdi Ara

Bedelli askerlik bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı haftalar hayırlı günler benim bir sorum olacaktı

Geçen yıl askerlik yerim belli olmuştu Ankara polatlı topçu ve füze okuluna ama sağlık sorunum vardı o halde askere gidemezdim açıktan kaydım vardı askerlik şubesine gittim ertelettim daha ertelemenin bitmesine var ama bedelli yapmak istiyorum sağlık sorunundan dolayı yerim belli olmuştu ama tekrar yoklama başvurusu yapsam bedelli yapabilir miyim yoksa hakkımı kayıp mı ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tekrar yoklama yapmayacaksınız.

Edevletten veya şubeden askerlik hizmet tercihini tekrar doldurup (bedelli istiyorum olarak)
    İlgili bankalardan birine bedelli ücreti peşin yatıracaksınız.

2025e bedelli olarak askere gitmek için 31 aralık 2024e kadar süreniz var. Parayı hazır ettikten sonra birkaç saatte halledilir. Önerim paranız hazır olunca işlemleri yaparsınız.

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

yerim belli oldu ama tekrar hizmet tercihi kullanarak bedelli yapabilir miyim hocam

• Konu eski olsa da hala geçerli.
    https://forum.donanimhaber.com/er-cikarsa-bedelli-askerlige-cevirtmek-rehber--150912294

Hatta bakaya veya yoklama kaçağı olan bile farkını ödeyip bedelliye çevirebiliyor.

Edevletten veya en yakın şubeden (hangisinden olursa) hizmet tercihini yeniden doldurup ilgili bankaya peşin olarak ödemesini yaparsınız. En son hatırladığım Mobil bankacılık üzerinden de ödeme yapılabiliyordu (hesabın kimin üzerine olduğu önemli değil, ödeme ekranında kendi TCnizi girip ödeme yapılabiliyordu)

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

Allah razı olsun hocam çok sağ olun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedelli Askerlik Tecrübeleri
    6 yıl önce açıldı
    Bedelli Askerlik Başvuru
    3 yıl önce açıldı
    Bedelli askerlik sevk hakkında ?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.