Şimdi Ara

Bedelli Askerlik Geliyor Olabilir (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
1
Favori
4.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: senersongur

Bedelli askerlik artık gelmesin.

Senelerdir kaç kere geldi artık yeter.

Memlekette ne kadar çapulcu, asker kaçağı, yamuk yumuk eleman varsa bu nedenle askerlikten kaçtı.

Boş yere garibanlar öldü.

Artık yeter.

ben senin politikacıların çıkardığı savaş yüzünden neden ölmek zorundayım ?
    çok hevesliysen gidip sen ölebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canok

quote:

Memlekette ne kadar çapulcu, asker kaçağı, yamuk yumuk eleman varsa bu nedenle askerlikten kaçtı.

Artık yeter.

Bu neyin kafası arkadaşım?

PKKlılar vb oluşumlar 40 senedir bu ülkede ortalığı karıştırıyor. Bunun da sebebi bizim ülkemizdeki sağcı solcu politikacılardan çok, bölgenin karışık olmasını isteyen Batılı ülkeler.

Bedelli askerlik zaten kaç defa çıktı ve artık çıkmasına gerek kalmadı.

Vatan savunması için artık 3-5 gariban ölmesin sadece. Bazı zenginler de ölsün eğer insanlar ölecekse.

Tabi ki ideal olan kimsenin ölmemesi ama bu coğrafya Osmanlı sonrası cetvelle çizilen sınırlar nedeniyle kasten karıştırılmış durumda 100 senedir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

Bence de bedelli gelmeli.Ama ben kesinlikle askerlik yapacağım.Sebebi ise hayatla kavga etmek.Orada her türlü pisliği tanıyıp bundan sonra ki hayatımda ayağımın yere sağlam basması için gideceğim.Bu benim tercihim sorgulanamaz.Ama gitmek istemeyen adamı zorla yollayamazsın.Bu yüzden bedelli şart.Ayrıca bedelli yapanlar yüzünden üretim özürlü ülkemin ekonomisine milyarlarca tl kar yapılır.

meslek lisesine gideydin orada daha iyi öğreniliyor madem hayat öğreneceksin.

Boş konuşma birader.Kimseyi kısıtlayamazsın sanane ben gitmek istiyorum gideceğim sen gitmek istemiyorsan bedelli gelsin karşı mı çıkıyoruz anlamadım ki.Meslek lisesinde hayat öğrenilmez belli ki askerliğini yapmamışsın.Mahalle aralarında serseriler benzemez.Her gün şehit haberi geliyor.Dağlarda yaşamayı liseyle mi karıştırıyorsun?

hayat öğrenmekle askerliğin ne alakası var saçma sapan agresifleşmişsin. Sen git bu kafayla bi güzel dayak yersin o zaman öğrenirsin hayatı belli bir şeyden anladığın yok daha.

Ne demek ne alakası var? Ortadoğu ülkesinde yaşıyorsun iskandinav ülkesi mi sandın burayı? Askere giden insanların bir çoğu kendine gelir.Hatta askerligini yapmamis insana kiz bile vermezler.Kendi bildiğimi yaşarım.Buna sen git meslek lisesinde öğren hayatı gibi saçma bir argumanla yaklaşmak çok ironik.Ailenden ayrı yaşıyorsun,gecim sıkıntısı çekiyorsun.Üç bes serseri dovmek zannettin heralde hayatı? Meslek lisesi dediğine göre.Dostum evde pc başında pinekleyen asosyalin tekisin işine bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Artık yeter.

PKKlılar vb oluşumlar 40 senedir bu ülkede ortalığı karıştırıyor. Bunun da sebebi bizim ülkemizdeki sağcı solcu politikacılardan çok, bölgenin karışık olmasını isteyen Batılı ülkeler.

Vatan savunması için artık 3-5 gariban ölmesin sadece. Bazı zenginler de ölsün eğer insanlar ölecekse.

Tabi ki ideal olan kimsenin ölmemesi ama bu coğrafya Osmanlı sonrası cetvelle çizilen sınırlar nedeniyle kasten karıştırılmış durumda 100 senedir.

diyorum ki sana ne zaman ki senin o politikacılarının çocukları da gider askere o zaman ben de giderim.
    tabi anlayabilecek misin şüpheliyim.

• quote:

quote:

quote:

Artık yeter.

Zengin mi olucek? Güldürmeyin adamı. Daha dun sinan çetinin minnacık oğlu milyon tl lik araçla senin polisini şehit etti.

Bırak askere gidip şehit olmayı parası var diye senin polisini şehit edip ceza almıyor bu ülkede zenginler.

O zaman nerdeydiniz gıkınız çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronin -- 30 Ekim 2016; 20:25:14 >

• Yaşı bari 24 ve üzeri yapsınlar. yapıyolar 29 ve üzeri yaşlı bakayalar yararlanıo sadece

• Bence bedelli çıkmasın gençlerimiz askere gidip ya suriyeli kardeşleri için ya da terörist anaları ağlamasın diye can versinler..
  • Bedelli isteyen korkaklarin bilgisi olsun diye yazıyorum sıradan asker operasyonlara katilmiyor. Bahane uretmeyin açıkça korkuyoruz ve bedelli istiyoruz diyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekadamm

Bedelli isteyen korkaklarin bilgisi olsun diye yazıyorum sıradan asker operasyonlara katilmiyor. Bahane uretmeyin açıkça korkuyoruz ve bedelli istiyoruz diyin.

Başkomutan konuştu😂😂

• Green Card başvurusu yapın gençler, az kaldı bitmesine.. Tüm ihtiyacınız bir sıfat resmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekadamm

Bedelli isteyen korkaklarin bilgisi olsun diye yazıyorum sıradan asker operasyonlara katilmiyor. Bahane uretmeyin açıkça korkuyoruz ve bedelli istiyoruz diyin.

Korkuyoruz ve bedelli istiyoruz.

Bok yoluna gitmekten korkmak neden utanç kaynağı olmalı onu anlamıyorum. Kimin için ne için ölünüyor o bile belli değil.
  • Ya herkes yapsın ya da profesyonel orduya geçilsin. Zengin yaşasın fakir ölsün mantığıyla bir yere varılmaz. İlla zorunlu olacaksa acemi erler doğuya gönderilmemeli. Bu işi meslek olarak seçen profesyonel askerler doğuda görev yapmalı.
  • Hiç umitlenmeyin derim

• inşallah çıkar, bekliyoruz.
  • Bir gelişme yok herhalde nabız ölçmek için ortaya cikti

• bedelli askerlik kadar saçma bir şey yok gelmesin ztn hem istemediğin bir şey için bir sürü para vereceksin hemde 1 ayda olsa gideceksin. vatan koruma vs. muhabbeti yapanlar vatan yat kalk sürünle, tuvalet temizlemeyle, patatez soymayla korunmaz. nükleer gücün ve uzun menzilli füzelerin oldukdan sonra hiçbir devlet saldırmaya yemez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MKVll kullanıcısına yanıt
    Eskiden 21 gün gidiliyordu artık yok diye biliyorum 2011 ve 2014 de çıkan bedelli de gidilmedi

• ayın 2 si oldu varmı haber?
  • bakanlıkta çalışan bir arkadaşımdan aldığım duyuma göre bu sene bedelli çıkartmayacaklarmış.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.