|
Bedelli askerlik indirim bekleyenler az gelin
-
-
inşallah fiyatı düşürürler. benim askerlik derdim yok fakat yakın çevremde bir çok kişi var.
-
ne indirimi ya daha yeni 43 bin 151 tl ödedim. indirim gelirse kalan farkı bize geri iade ederlerse olur tabi.
-
Valla reis haklısın ama devlette işler maalesef dediğin gibi olmuyor. 25 yaşındayım bugüne kadar her zaman işini doğru ve zamanında yapan vatandaşlar mağdur olmuştur. Vergisini zamanında ödeyen keriz yerine konulur, görevini düzgün yapan salak gibi görülür.
Seçim öncesi hazineye para lazım, mutlaka yeni paketler gelecektir. Bu paketlerin içinde bedelli olursa hiç şaşırma. Maalesef ödediğin para yanına kar kalacak.
-
Ben de 20-30k bandında olmasini isterdim ama bu öneriyi dikkate alirlar mı emin değilim. -
Şöyle düşünüyorum. 20-30 arasında olursa hemen herkes bu ücreti ödeyebilir. Yani sürümden kazanırlar, devlet daha çok para toplar. Ayrıca seçim yaklaşıyor oy lazım. Hatta ayrıca devletin giderleri çok artıyor para lazım. Yani gerekli yerlere sesimiz giderse mutlaka dikkate alacaklardır. İsteyenin bir yüzü kara, vermeyen zenci :)
-
fiyatın düşmesi lazım 45bin çok uçuk bir rakam ayda 9000 yapar ayda 9000 kazanan kaç kişi var ülkede
-
Zengine bu para zaten koymuyor. İsterse 300 bin olsun yine verirler ancak bu fiyat fakir ve orta gelirlinin belini büker. -
güzel hayal ama olması imkansız bedelli askerlik belirlenir iken 4400 euro karşılıgı tl olarak belirlendi suan güncel kur karsılıgı 4.400 Euro eşittir 48.865,59 Türk Lirası ocak ayında tekrar zam gelicektir bedelli askerlige eger suan 43 bin tl ise 48 yada 50 bin liraya hazır olun demek
bu süreç 6 ay temmuza ve ocakta zam yer bedelli askerlik
-
Az bile en az 10k dolar olması lazım -
SAKARYA FIRATyoutube#OsmanSınav'dan isimsiz kahramanlar için 71 dakikalık saygı duruşu! #SakaryaFırat https://twitter.com/sakaryafirattv https://www.instagram.com/sakaryafirattvhttps://www.youtube.com/watch?v=p7SZpOUg_iw
-
Devlet gelecek paraya bakar. 10.000 dolar olursa sadece çok zenginler gidebilir. Bu durumda devletin elde ettiği toplam gelir düşer. -
Son cümle çok gereksiz olmuş. Ayak yaptığın çok belki oy veririz filan. 😄 -
Reis bu işler böyle 😅 sonuçta her şey oy için yapılır. Onlar beni memnun ederse ben de onlara oy veriririm, deermişim kgkfmfn -
30-40 bin ödeyen net maldır kardeşim. askerlik la bu altı üstü . kayseri 1.komando taburunda yaptım,adnan doğu kışlasındaydım. zaten %90 ı öyle zorlayıcı yerlerde askerlikte yapmıyor . öyle gitmeyeyim diye 40 bin verilecek bir şey değil. pembe totişli olacak bişey yok. ne derlerse emret diyeceksin tamam işte.
-
Kardeş benim 6 ayım yok. Diğer türlü o kadar para vermem zaten -
Arkadaşlar bu işi TBMM kanunla yaptığı için milletvekillerine mesaj atmak gerekiyormuş. TBMM'de Milli Savunma Komisyonunda bulunan milletvekillerinin bilgileri aşağıdaki adreste mevcut. İsteyenler e-posta gönderebilir. Ben her gün birisine gönderiyorum.
Benzer içerikler
- iespor 1000 mg iğne kullananlar
- sürekli dejavu yaşamak
- whatsappta davet et ne demek
- nişantaşı nereye bağlı
- gece uyurken yanında biri varmış gibi hissetmek
- prompt mühendisliği nedir
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- elektrikli bebek arabası
- bim para sayma makinesi
- türk çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X