Bedelli başvurusunu 2024 aralıkta yapıp parayı 2025 ocak ayında yatırdım. Şuan 22/01/2025 tarihine kadar askerlikle ilişiği yoktur yazıyor. 2026 yılının sınıflandırma tarihine atması gerekmez miydi? Benzer durumda olan var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bedelli Askerlik Tarihi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Benim de başvurum Aralık 24, ödeme Ocak 25.
Açıklandı haberini görünce kontrol ettim,
Hala sınıflandırma bekliyor statüsünde. Durum belgesindeki “…ilişiği yoktur” tarihini 31/12/2025 olarak görüntülüyorum.
Bir sonraki dönemde mi sınıflandırılacağız? Benim tercih listem hala 2025deki aylar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Odeme 2025e kaldiysa 2026da gitmeniz lazim sonucta odeme gerceklesince islem tamamlanmiyor mu?
2025 fiyatindan mi odediniz bedelliyi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, Ocakta açıklanan 2025 bedelinden ödedim. Ancak celp ve sevk dönemi tercih sıralamalarım 2025 ayları, 2024 Aralıkta bu şekilde seçmiştim.
Acaba ilerleyen aylarda sıralanacak mıyım, yoksa tercihleri 2026 aylarına değiştirmem mi gerekecek? Henüz bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin gideceginiz yer belli oldu mu? Olmadiysa seneye kalmistir , genede subeye sorun.
Hayır, olmadı. Dediğiniz doğru olabilir, ancak bahsettiğim gibi Celp ve Sevk Dönemi tercihlerim hala 2025 ayları, seneye kaldıysa bunların 2026 olarak güncellenmesi gerekecek sanırım.
e-devlet üzerinden başvuruyu güncelleme yetkim var gibi gözüküyor, ancak henüz denemedim.
Biraz olağandışı bir senaryo olduğu için şubeye danışıp ardından aksiyon almak daha doğru olacak sanırım.
Aşağıya e-devlette görüntülediğim statüleri alıntılıyorum:
Alıntı
metni:DÖNEMİNİZ YOKLAMA DÖNEMİ DURUMUNUZ Sınıflandırmanız bekleniyor. Alıntı
metni:Bedelli askerlik tercihinde bulundunuz ve askerlik bedelini ödediniz. Sınıflandırma sonucunuzu belirlenen tarihten itibaren bu sayfadan öğrenebilirsiniz. Sınıflandırma sonucunuz açıklanana kadar yapmanız gereken bir işlem bulunmamaktadır .
-
En İyi cevabi size sube verir ozaman, bugun 2024de basvuran herkesin sonucu aciklandi.
Ben tarihleri e devletten güncelledim. 2026 yazıyor hepsi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X