Şimdi Ara

Beden Eğitimi dersini seviyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Beden Eğitimi dersini seviyor musunuz?

(En Son Oy Tarihi: 24.8.2021)
Giriş
  • bugün bi ark la tartıştık sevmeyen daha fazladır dedi inanamadım, bi de size soralım

abi bence boş derslerin kralıdır yani hiç bişi bile bilmiyosan 2-3 top atarsın, not sıkıntın falan da yoktur genelde

• sevmem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben beden dersinde saadece futbol oynayanları izliyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocasına bağlı aslında

• O biraz daaa, gününe, kaçıncı derslerde olduğuna, ve okulda giyinmemizin gerekip gerekmediğine bağlı.

• sınıfta benden başka basketbol oynayan olmadığı için sevmiyorum.futbol oynayan amele,keko dolu sınıf
  • Hiç sevmem.Kıyafet esofman filan.Spor yapmayi severim fakat bunun dersi olmaz.Olsa bile not olmamali.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizde şort giymek serbest, herkes basketbol,voleybol oynuyor. Futbou çok sevmiyoruz. Beden dersleri tamamen serbest geçiyor
  • Nefret ediyorum.
  • İlk ders hoca geliyor boş boş konuşuyor ayakta uyuyorum.2.ders basketbol oynuyorum seviyorum yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DraJeS -- 3 Ekim 2013; 18:18:48 >
  • aslında bedenle uğraşmak istemeyenler için alternatif bi ders olmalı, seçmediyse müzik/resim gibi
  • Bizim beden salonumuz vardı ama soğuktu baya ve büyüktü, kar yağsa bile getirmek zorundaydık elbiseleri sonuçta salonda ders işleyecektik. İşte 10 dk yoklama alınıp bizi serbest bırakırlardı kenarda da oturma yerleri var biz erkeklerin bir alanı vardı oturma yerlerin oraya minderleri doldurmuşlardı tepesine çıkıp tezaruat falan yapardım. Beden hocasını bile kızdırmışlığım vardır. Öyle anılar işte güzeldi ama beden dersinden nefret ederim sınıfa gitmemize izin verilmezdi. Ama hocamız harikaydı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.