KNİGHT ONLİNE DA BEDEVA E ŞYALAR VERİLİİYIRMUŞ CASH KARŞILIĞINDA MI ALINIYOR YOKSA BEDEVA DİOLAR PREMİMVEYACASH EŞİTTİR GİZLİ HEDİYE YAZIYOR
quote:Orijinalden alıntı: 6e500 knight cash yada gold pre alcaksin gizli hediye vericek bunun nesi bedeva
quote:Orijinalden alıntı: FeeLMyKissbunun nesi bedevaAlıntıları Göster ne veriyo acaba ?? alan soleyebılrmı ?
quote:Orijinalden alıntı: Rantrne veriyo acaba ?? alan soleyebılrmı ?Alıntıları Göster rof verdi bana
quote:Orijinalden alıntı: Joutsenlaulurof verdi bana Alıntıları Göster Hadi cnm uçtun sende ne rofundan bahsediyon
quote:Orijinalden alıntı: Cedric KingNcs falan verse keşke Alıntıları Göster sadece 2000 cash ve üzeri alımlarda veriyormuş para ve exp bonusu diger alısverislerde item
quote:Orijinalden alıntı: Rantrne veriyo acaba ?? alan soleyebılrmı ?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Rantr ne veriyo acaba ?? alan soleyebılrmı ? ben soylıyeyım sana 1500 Cash aldm bugun hedıye olrakk BUS verdii blased kagıdıı verdıı... tabıı ardından saydırdı m bende....
quote:Orijinalden alıntı: profosorrrquote:Orjinalden alıntı: Rantr ne veriyo acaba ?? alan soleyebılrmı ? ben soylıyeyım sana 1500 Cash aldm bugun hedıye olrakk BUS verdii blased kagıdıı verdıı... tabıı ardından saydırdı m bende....Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: profosorrr quote:Orjinalden alıntı: Rantr ne veriyo acaba ?? alan soleyebılrmı ? ben soylıyeyım sana 1500 Cash aldm bugun hedıye olrakk BUS verdii blased kagıdıı verdıı... tabıı ardından saydırdı m bende.... güzel item vermiş way beee 1500 cash =1 tane BUS büyük item valla
quote:Orijinalden alıntı: Th3Bakteryquote:Orjinalden alıntı: profosorrr quote:Orjinalden alıntı: Rantr ne veriyo acaba ?? alan soleyebılrmı ? ben soylıyeyım sana 1500 Cash aldm bugun hedıye olrakk BUS verdii blased kagıdıı verdıı... tabıı ardından saydırdı m bende.... güzel item vermiş way beee 1500 cash =1 tane BUS büyük item vallaAlıntıları Göster dün aldım 2100 cash almaz olaydım
quote:Orijinalden alıntı: Katakulatedün aldım 2100 cash almaz olaydım Alıntıları Göster gold pre ile ilgisi yok bu sabah bronze pre aldım ve atack cs çıktı
quote:Orijinalden alıntı: _iSTANBUL_1453_gold pre ile ilgisi yok bu sabah bronze pre aldım ve atack cs çıktıAlıntıları Göster int +4 pendant ve küpe cıktı g.ttu..ee sokmam icin verdiler herhalde:SSSSSS. Hem int hem +4 yakıcam amerika ofislerini valla billa
quote:Orijinalden alıntı: _iSTANBUL_1453_gold pre ile ilgisi yok bu sabah bronze pre aldım ve atack cs çıktıAlıntıları Göster Ne beklersinizki