Eviniz Bir Sinema olsun Beelink GT King Pro anda TV kutusu en güçlü çip son Amlogic S922X-H yongası (dört çekirdekli Cortex-A73 2.21 GHz + çift çekirdekli Cortex-A53 1.8 @ GHz). Bu TV kutusu üst seviye Hi-Fi kayıpsız ses kalitesi ve Dolby ses efektleri size en uygun maliyetli ürünlerinden biridir sürükleyici bir işitme ve görüntüleme deneyimi vermek için mevcuttur.
DTS + Dolby Ses dinle Beelink GT-King Pro özellikleri DTS Hi-Fi kayıpları sürükleyici bir deneyim için size ses kalitesi sunan + Dolby ses çözme, dinle.
Amlogic S922X-lH altı çekirdekli işlemci + hexa çekirdekli ARM G52 MP6 grafik işlemcisi GT-King Pro TV kutusunu yapma yüksek performanslı CPU + GPU ile mükemmel ısı-dağılımı ile sorunsuz ve hızlı çalışır arabelleğe dert ve film izlerken ya da oyun oynarken aşırı ısınmasına asla.
4GB RAM + 64GB ROM 4GB RAM + 64GB ROM depolama belleği sorunsuz HD video görüntüler ve film ve Uygulamaları sayıda depolamak için yeterince büyük internetten kitlesel kaynak indirip vb gezmenize olanak sağlar
2,4 GHz + 5.8 GHz Cihazınızda 24/7 verimli, istikrarlı veri ve video çıkışı için çift bant çift WiFi bağlantısı. Eğer 60 fps @ 4K oynamaya izin verir mükemmel mastürbasyon olmadan 2.4G artı 5.8G çift WiFi ve 1000Mbps LAN çalıştırmak internet akışı ve ses, sorunsuz 3D ve H.256 videoları.
Android 9.0 işletim sistemi Güçlü uyumluluk için Android 9.0 işletim sistemini Uyarlanmış, daha yazılımlar, oyunlar ve kullanıcı deneyimini geliştirmek için uygulamalar ile uyumludur.
2.4G Ses Uzaktan Kumanda Sadece 2.4G ses uzaktan kumanda konuşmak, ve böyle iyi aksiyon filmleri, bugünün hava veya en son haberler gibi, sizin talebe göre TV kutusunu çalışacaktır.
Destek 4K 60fps Çözünürlük çok daha detaylı ve daha iyi görünümlü bir görüntü sağlayan, 60 fps @ @ 60fps + 1x1080P 4Kx2K için çoklu video decoder kadar destekleyin.
Benzersiz Kafatası Tasarım Eğer oturma odası, yatak odası için ekipman yerleştirdiğinizde kafatası desen tarzı tasarımı ile, aynı zamanda bir nefis süs olduğunu.
Özellikler Çalışma Ortamı: -10 derece C - 45 derece C Çalışma Nem: 30pct - 90pct Depolama Ortamı: -20 derece C - 60 derece C Depolama Nem: 10pct - 90pct Teknik Özellikler Genel
Marka: Beelink Model: GT-King Pro Tipi: TV Kutusu GPU: Kol Mali-G52 MP6 sistem: Android 9.0 İşlemci: Amlogic S922X-H çekirdek: Hexa Çekirdeği Yağmurluk: 4G RAM Yuvası Miktarı: DDR4 Çubuk Malzemesi: 120G Maksimum Harici Sabit Disk Sürücü Kapasitesi: 4TB Renk: Mavi Desteklenen Medya
Kod Çözücü Biçimi: H.263, H.264, H.265, HD MPEG4 Ses formatı: AVI, DAT, ISO, MKV, MP4, MPEG, RM, WMV Video formatı: AVI, DAT, ISO, MKV, MP4, MPEG, RM, WMV Fotoğraf dosyası: BMP, GIF, JPEG, JPG, PNG, TIFF Destek 5.1 Surround Ses Çıkışı: Evet Ürün Detayları
5G WiFi: Evet KABLOSUZ İNTERNET: 802.11 a / b / g / n / ac Bluetooth: Bluetooth 4.1 + EDR Güç kaynağı: Şarj Adaptörü arayüzey: CVBS / L / R,DC 12V,HDMI,LAN,OTG,RS232,SD Kart Yuvası,USB 2.0,USB3.0 Dil: Çoklu Dil HDMI Sürümü: 2.1 Diğer Fonksiyonlar: 3D Oyunlar,Diğer HDMI İşlevi: HDCP Güç tüketimi.: 8W RJ45 Bağlantı Noktası Hızı: 1000Mbps Güç Gereksinimi
Güç Tipi: Harici Güç Adaptörü Modu Güç Girişi Vol: 12V Güç Adaptörü Girişi: 100-240V / 50-60Hz
Boyutlar ve Ağırlık Ürün ağırlığı: 0.3800 kg Ürün Boyutu (L x G x Y): 11.90 x 11.90 x 1.79 cm / 4.69 x 4.69 x 0.7 inç
Oldukça kafaları karıştıracak bir cihaza benziyor. Sipariş vermeyi düşünüyorum şu anda fiyat araştırması yapıyorum. En uygun aliexpress görünüyor.
Ses formatı: AVI, DAT, ISO, MKV, MP4, MPEG, RM, WMV
Flac yok mu yani?...
quote:
Orijinalden alıntı: mefce77
Ses formatı: AVI, DAT, ISO, MKV, MP4, MPEG, RM, WMV
Flac yok mu yani?...
Bunlar goruntu formati, flac oynatiyor icinde audio dac ta var.
Alıntıyı yukarıdan alıp içeriğine bakmadan kopyaladıydım Hi-fi deyince herhalde flac olmalı diye düşündüydüm...
bunu en uygun nerden alabiliriz peki
Satan olursa 700tl verebilirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme