Şimdi Ara

Beelink GT1 | 4K TV BOX (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
14
Favori
34.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • digiturk play atlama sorununu cozebilen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnGets

quote:

Orijinalden alıntı: parakinetik

arkadaşlar beelink gt1 cihazım geleli bir hafta olmadı internetten film izlerken birden dondu. fişten çıkardım taktığımda ışığı yandı ama çalışmadı. televizyon cihazı görmüyo.reset attım hiçbişey değişmedi. bir çözümü varmıdır yoksa üç günlük cihaz elimdemi patladı

Aldığın siteyle görüş, ürünün bozuk olduğunu söyle. Çözüm sunacaklardır..

Ne yazıkki yardımcı olmadılar. Bugün yarın diye oyalayarak anlaşmazlık açma süresini de doldurdular anlaşmalıkda açamıyorum(burada benimde acemiliğim çok) tek alternatifim cihazı tamir etmek ama çok araştırmama rağmen teknik destek alabileceğim Bir mecra bulamadım sizin bir tavsiyeniz olurmu. Yardımcı olabilirsiniz çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• parakinetik P kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Cihaza flash atmayı denedinizmi? Birde öyle deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratx38

Merhaba,

Flaş atmak derken hocam açıklayabilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: parakinetik

quote:

Merhaba,

Flaş atmak derken hocam açıklayabilirmisiniz

Yani diyelimki içine yeni bir rom atmak. Bu custom rom olabilir yada stock rom.
    Bunun en kolay yolu microSd kartile yapmaktır. Bunu arastirirsaniz içinden kolay cikarsin.
    Denemekte fayda var.
    Cihaziniza uygun rom atmak gerekiyor ama bunu en iyisi bu forumdan arastirin:http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/others-aml-s912/firmware-roms-tools-by

Ben düzeltilebilir olduğunu düşünüyorum eğer voltajla ilgili bir sorun olmadı ise. Bu konu başlığı altından iletişim kurduğumuz bir arkadaşla cihazlarımıza yeni romlar kurduk pc üzerinden. Bu yolla çözülür diye düşünüyorum. Denemek isterseniz yardımcı olmaya çalışırım.
  • hodoras H kullanıcısına yanıt
    Evet bencede düzeltilir gibime geliyor egerki voltaj sorunu yoksa.
    Mesela benim Mecool BB2 Pro cihazim önceden biraz sorunluydu ama sonra düsündümki custom rom atmam gerekir diye öylede yaptım ve cihaz eskisinden binkat daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hodoras

Ben düzeltilebilir olduğunu düşünüyorum eğer voltajla ilgili bir sorun olmadı ise. Bu konu başlığı altından iletişim kurduğumuz bir arkadaşla cihazlarımıza yeni romlar kurduk pc üzerinden. Bu yolla çözülür diye düşünüyorum. Denemek isterseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Hocam cihazı bir umut bilgisayar tamircisi ne götürmüştüm çok bişey anlamamakla birlikte az voltaj çektiğini söyledi voltaj sorunu dediğimiz bununla alakalı bişeymi

Kastım o değildi. Fazla voltajdan etkilenmiş olabilir dedim. Cihaz adaptore bağlanınca en azından bir ışık yanıyordur diye umuyorum. Bu arada calistirilabilecegini düşünüyorum. Yani rom yenilerken zaten flash yeniden yazılıyor. Denemek lazım. Bilgisayarcılar pek bundan anlamayabilir. Size bir pc yada laptop birde kablo lazım olacak. Gerisini anlamak için beelink gt1 firmware update diye arattirin youtube dan. 3 yöntem var ama sizinki mecburen pc bağlantı yolu ile olmak zorunda. İzleyin videoları ben yardımcı olacağım anlamadiginiz kısımlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: hodoras

Kastım o değildi. Fazla voltajdan etkilenmiş olabilir dedim. Cihaz adaptore bağlanınca en azından bir ışık yanıyordur diye umuyorum. Bu arada calistirilabilecegini düşünüyorum. Yani rom yenilerken zaten flash yeniden yazılıyor. Denemek lazım. Bilgisayarcılar pek bundan anlamayabilir. Size bir pc yada laptop birde kablo lazım olacak. Gerisini anlamak için beelink gt1 firmware update diye arattirin youtube dan. 3 yöntem var ama sizinki mecburen pc bağlantı yolu ile olmak zorunda. İzleyin videoları ben yardımcı olacağım anlamadiginiz kısımlarda.

Evet hocam Işığı yanıyor . Beelink in sitesine sorunumu yazmıştım programıyla birlikte microsd üzerinden Nasıl formatlancağını anlatan ayrımtılı bir video gönderdiler dün akşam harfi harfine uyguladım ama olmadı. Sizce Bilgisayar üzerinden aynı programı kullanarak deneyebilirmiyim hangi kabloyla bağlantı yapmam gerekiyor ve microsd üzerinden olmayan bilgisayar üzerinden olurmu. Burada ilgilendiğimiz için çok sağolun

Microsd kartınızı fat32 olarak formatladiktan sonra yapacağınız işlem şudur: 'Burn Card Maker 2 0.2' programı ile sdkartı boot haline getirmektir.

• quote:

Microsd kartınızı fat32 olarak formatladiktan sonra yapacağınız işlem şudur: 'Burn Card Maker 2 0.2' programı ile sdkartı boot haline getirmektir.

Hocam programı nasıl kullanacağımı araştırdım. Bir tane YouTube görüntüsü var oda Çince. zahmet olmazsa basitçe nasıl kullanacağını anlatırmısınız

evet program Çince ama onu sol üstteki menüden İngilizceye çevirebilirsiniz.
    Sonra yüklemek istediğiniz .img dosyasini seçip ordan başlayabilirsiniz.
    Birde mutlaka cihaza uyumlu rom indirdinizmi?
    Arastirdigim kadariyla cok rom var bu cihaz için;http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/others-aml-s912/firmware-roms-tools-by

• quote:

evet program Çince ama onu sol üstteki menüden İngilizceye çevirebilirsiniz.
    Sonra yüklemek istediğiniz .img dosyasini seçip ordan başlayabilirsiniz.
    Birde mutlaka cihaza uyumlu rom indirdinizmi?
    Arastirdigim kadariyla cok rom var bu cihaz için;http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/others-aml-s912/firmware-roms-tools-by

/>

Beelink firmasının gönderdiğini deniyeceğim

• Tamam kolay gelsin.
    Bir gelişme olursa haber verirsiniz.
    Cihazın arkasında bir seri numarası var. S912 ve G912 ile başlıyorsa 9binli rom A912 ise 6binli rom tercih edilecek. Kablo her iki ucu erkek normal usb kablosu. Bunu biryerlerden almanız gerekecek. Birde ataç lazım olacak. Pc ye amlogic burning tools programını ve sonu img ile biten romu indirin. Cihazın girişin az olduğu kısımdaki usb girişine (diğerinden olmuyor) usb kabloyu diğerini pc ye yerleştirin. Burning toolu çalıştırıp romu seçin. Beelink adaptör e bağlı olmayacak tüm işlem boyunca. Hazırsanız cihazın altındaki deliğe atacın ucunu sokun klik sesini duyun. Eliniz basılı kalsın. Bu arada burning toolsta yüklediğiniz romu çalıştırma butonuna basın. Elinizi atactan çekin. Rom atma işlemi başlamalı. 2 dakika sürecek bu işlemden sonra cihazı tvye takin ve çalıştırın. Duzelecegini sanıyorum. Youtube da bu şekilde rom atılmasını anlatan video mevcut ama cihaz beelink s912 değil. O videonun linki de beelink sitesindeki forum sayfasında var. Sadece kabloyu bulmanız zor olabilir. Kolay gelsin .

• Merhaba,

Bu beelink gt1 kodi üzerinden passtrought çalışıyor mu kullanan deneyen var mıdır?İnternette çelişkili bilgiler var.
    O olmazsa 4k 50/60p videolarda dts ve dolby sesleri sorunsuz(takılma gecikme olmadan) çözebiliyor mu?
  • Merhaba ben fiziksel engeliyim. odamda led tv var ve android tvbox almak istiyorum ben genelde oyun oynarım
    fifa,pes falan bu tv box işimi görürmü sizce
  • memo-e kullanıcısına yanıt
    Oyun için yeterli olacağını sanmıyorum. Daha çok film vs için bunlar. Bütçeniz el verirse konsollara yönelin ya da 300 dolar civarı mini pc gibi birşey alın.

• Arkadaşlar olmuyor. burun caed maket la SD kart üzerin den demedim.USB burning tool üzerinden bilgisayar ile denedim .olmadı ümitlerim tükeniyor. Sıkıntı donanımsalmı acaba

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.