Şimdi Ara

Beelink GT1 | 4K TV BOX (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
393
Cevap
14
Favori
33.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beelink GT1 | 4K TV BOX almak istiyorum.Uygun fiyata satmak isteyen arkadaşlar pm atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: draconist

Ben bu cihazı yeni aldım kodi hariç hiç bir video oynatıcıdan ses çıkmıyor, mx player'a codec de yükledim değişen bir şey olmadı ses yok, bir de 10-15 dk geçtikten sonra ekrandaki görüntü yemyeşil oluyor, hdmi kablosunu söküp takıyorum düzeliyor, aradan 15 dk geçiyor tekrar yeşile dönüyor, bu işlemi farklı 3 hdmi kablosu ile denedim hepsinde aynı sonuç var, yani kablodan kaynaklı bir durum değil, TV'deki hdmi yuvalarını da hep farklı denememe rağmen ve eski media playerımda sorun olmamasına rağmen, bu cihazda en geç 15 dk da görüntü yeşilleniyor, ürünü iade açtım, kimseye tavsiye etmiyorum, cihazda pasif havalandırma kanalı da yok, tahminim aşırı ısınıyor.

Lcd tv'in Philips veya eski model sony ise ondan yeşil ekran yapar.

• Arkadaşlar merhaba;

s905x ile s912 işlemci arasında performans açısından çok fark var mı? Fiyat olarak aralarında 25 usd oluyor genel olarak. S912 almaya değer mi?

Teşekkürler,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazı almak istiyorum.Yurtdışından alan arkadaşlar kaça aldı?Wifi performansı nasıldır?Kullanan arkadaşlar görüntü kalitesi,kumanda vs memnun mu tavsiye edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbom38

Bu cihazı almak istiyorum.Yurtdışından alan arkadaşlar kaça aldı?Wifi performansı nasıldır?Kullanan arkadaşlar görüntü kalitesi,kumanda vs memnun mu tavsiye edermisiniz?

Ben Aliexpressten şubatta 16 gblık modelini 224 tlye aldım.Şu an Aliexpresste 32 gblık ultimate modeli 160 tlye satan satici var.Ondan almayı dusunuyorum.

• plusmania P kullanıcısına yanıt
    160 TL'ye satan satıcının linkini paylaşır mısınız? Teşekkürler,

• quote:

Orijinalden alıntı: kokanche

160 TL'ye satan satıcının linkini paylaşır mısınız? Teşekkürler,

Bende satıcı ve linki merak ediyorum.Arkadaş verirse iyi olur?
  • Arkadaşlar merhaba
    Beelink GT1 Ultimate
    bu ürünü aldım ama yanlış fiş aldım acaba türkiyeden kaç volt luk bir adaptör almalıyım
    ürünün linki:

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_607555.html
  • draconist kullanıcısına yanıt
    kullandığın hdmi portunun özelliklerini değiştir. android kutuyu samsung ekrana bağlarken hdmi özelliklerini hd dvd olarak değiştiriyorum yoksa yeşil ekran çıkıyor.
  • dilediğin yerde uygulaması eskiden açılıyordu artık açılmıyor açabilen var mı?

ayrıca dsmart tivibu'da çalışmıyor bunları açabilen varsa çok makbule geçer
  • BiPeRVA kullanıcısına yanıt
    Bein Connect galiba şimdiki adı. Bende açılıyor. Üyelik kapsamındaki içeriği filmleri , belgesel ve canlı film kanallarını izleyebiliyorum ama diğer tv kanalları açılmıyor ne hikmetse.
  • Bu cihaza

Tamam kullananlar gayet memnun ama bu cihaza 500 TL verilirmi?

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/beelink-gt1-ultimate-s912-3gb-ddr4-32gb-emmc-bt4-0-dts-h265-kodi-17-3-4k-media-player-kablosuz-set-295311517

• quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

Bu cihaza

Tamam kullananlar gayet memnun ama bu cihaza 500 TL verilirmi?

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/beelink-gt1-ultimate-s912-3gb-ddr4-32gb-emmc-bt4-0-dts-h265-kodi-17-3-4k-media-player-kablosuz-set-295311517

Dostum bu ürün Türkiye de pahalı zaten. Satıcıların çoğunun amacı Çini bilmeyenleri yolmak.

Aynı ürün aliexpress de 70 - 80 $ arasında yani = 240 TL ile 280 TL arasında değişiyor. Niye fazladan 250 TL veresin ki?

• https://youtu.be/tcZSiNVGihw

Arkadaşlar bu videoda gösterilen 7.1.2 güncellemesini yapan var mı? Ultimate olmayan bizim cihazlara da uygun olduğu yazıyor indirme sayfasında. Yükleme esnasında cihazın altındaki deliğe neden iğne soktuğunu anlamadım ne var orada?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu cihazı bilgisayara bağlayıp, cihazın içine, örneğin kodi içine dosya atabiliyormuyuz?

• quote:

Arkadaslar bu cihazı bilgisayara bağlayıp, cihazın içine, örneğin kodi içine dosya atabiliyormuyuz?

Bilgisayar üzerinden cihazın içine bağlanılabilir. iptv veya kurulum yapılacak apk uygulamalarını cihazın içine kopyalayabilirsiniz.
    fakat Kodi içine dosya atmanıza gerek yok ya cihazın içine attığınız addon veya repostory uygulamalarını kodiyi çalıştırarak kurabilirsiniz aynı zamanda yine addon ve repostory dosyalarını flashdisk e yükleyerek yine kodi içinden kurabilirsiniz.
    Kodi paket bir program olduğunudan direk uygulama kodi içine atamazsınız sadece Attığınız Zip'li uygulamaları Kodi'yi çalıştırarak kodi içinden kurabilirsiniz, bir nevi Bilgisayarda setup dosyalarını nasıl kuruyorsak kodi'de de addon veya repostory dosyalarını aynı şekilde kurarız.

• Beelink GT1 Ultimate'i Gearbest'ten 7 Ağustos'ta aldım. Aramex kargo ile dün geldi. Ürün bir revizyon geçirmiş, içindeki bazı donanım parçaları güncellenmiş. Ama bendeki cihaz bu güncellenmiş versiyon mu, değil mi henüz bakmadım. Bu arada, Android 7.1.2 sürümüyle geldi.

İlk izlenimler: Cihaz beklediğimden ufak. Kendi medya oynatıcısı sorunlu. Ana sayfadaki Ayarlar ile Launcher içinden açılan Ayarlar farklı (Ana sayfadaki Ayarlardan wifi ayarlarına girdiğimde, kullanıcı adı isteyen wifi için sadece şifre soran bir pencere açıldı.) Kodi 17.3 ve SPMC güzel çalışıyor. Cihaza kumanda etmek, metin girişi vs sıkıntılı. Kumandası fena değil, ama doğrudan cihazdaki IR alıcısını görmesi lazım. Logitech K400 kablosuz klavye+mouse ile denedim. O da tam randımanlı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkashgari -- 17 Ağustos 2017; 10:3:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halillby

quote:

Arkadaslar bu cihazı bilgisayara bağlayıp, cihazın içine, örneğin kodi içine dosya atabiliyormuyuz?

Bilgisayar üzerinden cihazın içine bağlanılabilir. iptv veya kurulum yapılacak apk uygulamalarını cihazın içine kopyalayabilirsiniz.
    fakat Kodi içine dosya atmanıza gerek yok ya cihazın içine attığınız addon veya repostory uygulamalarını kodiyi çalıştırarak kurabilirsiniz aynı zamanda yine addon ve repostory dosyalarını flashdisk e yükleyerek yine kodi içinden kurabilirsiniz.
    Kodi paket bir program olduğunudan direk uygulama kodi içine atamazsınız sadece Attığınız Zip'li uygulamaları Kodi'yi çalıştırarak kodi içinden kurabilirsiniz, bir nevi Bilgisayarda setup dosyalarını nasıl kuruyorsak kodi'de de addon veya repostory dosyalarını aynı şekilde kurarız.

Faydalı bilgi için teşekkür ederim.

Elimde test icin gonderiken ip tv server m3u'su var.Linki perfect player 'a elle eksiksiz yazıyorum ama 0 kanal çıkarıyor.Aslinda 1100 kanal var.Birde Beelink'i bilgisayara bağlayıp, gönderilen test linkini kopyala yapıştırla ,cihazin icindeki perfect player' a yüklemeyi deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 17 Ağustos 2017; 11:56:51 >

• Gt1 e Android 7.1.2 yükleyen varmı hangi sürüm nasıl yükledin iz alet çok guzel

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.