Şimdi Ara

Beelink GT1 mini , GT1 mini-A ve GT1 mini-2 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
26
Favori
60.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beelink GT1mini-A yı ürün yelpazesine kattı.

ATV romlu bu model de NETFLIX 4K.

Netflix 4K'yı bir modifikasyon ve entegre DRM ile oynatabiliyor.

Firma aynı DRM nin GT1 mini de olmadığını belirtiyor.

Beelink GT1 mini ,    GT1 mini-A    ve   GT1 mini-2

www.bee-link.com
    Beelink Content of the article
    http://www.bee-link.com/Beelink-MiniPC-TV-BOX-128-1.html

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    King gelmeden Mini A geldi şimdi de 😊 Bu satışa sunuldu mu üstad? Bana Netflix avantajından dolayı king'den daha mantıklı geliyor. Çünkü oyun oynamıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • blackice_serkan kullanıcısına yanıt
    Önce Amazon sitelerinde satılacak. Sonra diğer sitelerde. Henüz satışa sunulmadı.
    KM9 deneyiminden sonra NETFLIX 4K için biraz temkinli yaklaşmak gerekir.
    Ne zaman çıkıyor hocam bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bu DRM olay yazılımla cozuluyorsa mini alanların suçu ne? Zaten hali hazırda King modeli gelecekten, mini yi mini-a olarak koyup, pazarlama stratejisi yapmak doğru değil.
    Bence King modeline de 4k gelecektir, onu beklemek gerekir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAGILE -- 18 Nisan 2019; 9:4:27 >
  • Diwanji kullanıcısına yanıt
    Bu konuda bilgi yok. Heran satışa sunulabilir. Önce Amazon sitelerinde satışa sunulacak.
    Amazon.de de s912 çipsetli GT1-A satılmaya başlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 18 Nisan 2019; 16:24:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAGILE

Hocam bu DRM olay yazılımla cozuluyorsa mini alanların suçu ne? Zaten hali hazırda King modeli gelecekten, mini yi mini-a olarak koyup, pazarlama stratejisi yapmak doğru değil.
    Bence King modeline de 4k gelecektir, onu beklemek gerekir diye düşünüyorum.
    DRM, (Digital Haklar Yönetimi )güvenlik seviyesi sertifikası. GT1 mini de DRM L3, GT1 mini-A da L1. Google Widevine L1, orjinal L1 değil.
    Sanırım bu yazılımı sonradan yaptılar ya da NETFLIX veya Google dan izin aldılar.

Beelink in kemikleşmiş saf android kullanıcıları var. Bu pazarı kaybetmek istemezler.
    NETFLIX 4K için ATV experience kullanırlar mı, tercih meselesi
    Ya da şöyle diyebiliriz herkes NETFLIX kullanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 18 Nisan 2019; 16:19:40 >

• DRM, Digital Haklar Yönetimi. DRM her ne kadar ilk aşamada başarılı bir lisans koruma programı gibi görünse de içerisine girdikçe iç yüzü değişiyor. DRM için hazırlanan özel kırıcı yazılımlar kullanıldığında DRM korumalı materyallerin zor da olsa korumaları kaldırıp, kopyalanabilir hale getirilebiliyor. Güvenlik seviyesinin L1 olması da buna engel olamıyor.

Sanıyorum ki, Beelink A uzantılı cihazlarında NETFLIX in orjinal L1 korumalarını kaldırıp bu DRM yi kopyaladı ve bu cihazlarda kullanıyor. Bu bir öngörü zamanla durum netleşir.

ATV experience romlu ve s912 çipsetli GT1-A amazon.de den sonra Geekbuying te de satılmaya başladı.

NETFLIX 4K.
    GeekBuying
    Beelink GT1-A Amlogic S912 Android TV İşletim Sistemi 3GB / 32GB Sesli Uzaktan Youtube ile
    https://tr.geekbuying.com/item/Beelink-GT1-A-ATV-Edition-Netflix-4K-S912-3GB-32GB-414209.html

• GT 1 Mini var, GT Mini A geldi, GT 1 A geldi, GT K de geliyor 😂😂
    Daha ben almadan kendi içinde 3 alternatif oldu.
    3 farklı işlemci (905,912,922) 😂😂
    İyice azıttılar 😂😂😂

• Beelink GT1-A ve GT Mini-A modellerindeki Netflix 4K oynatma yeteneği kalıcı bir sertifikasyon mu yoksa belli bir sürümde yapılmış özel bir ayarlama mı acaba? Bu aralar bir medya player bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 20 Nisan 2019; 23:16:57 >
  • Mini alan arkadaşlar, mini-a daki rom u yukleyebilseler 4k izleyebilirler mi acaba?

• FRAGILE kullanıcısına yanıt
    NETFLIX 4K izlenemez. Her model için ayrı Electronic Serial Number (ESN) var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackice_serkan

GT 1 Mini var, GT Mini A geldi, GT 1 A geldi, GT K de geliyor 😂😂
    Daha ben almadan kendi içinde 3 alternatif oldu.
    3 farklı işlemci (905,912,922) 😂😂
    İyice azıttılar 😂😂😂
    GT King-A da gelecek. Beelink her şekilde rakiplerinin önüne geçti.
  • Fiyat çok güzel. NETFLIX 4K kalıcı ise mini-A, MiBox ı bitirir.
    www.banggood.com
    TRY459.94 22% Beelink GT MINI-A S905X2 4GB DDR4 32GB 5G WIFI bluetooth 4.0 ITV8.0 4K HDR 10 VP9 H.265 TV Box Support Voice Remote Control HD Netflix 4K Youtube Home Audio & Video from Electronics on banggood.com
    https://www.banggood.com/Beelink-GT-MINI-A-S905X2-4GB-DDR4-32GB-5G-WIFI-bluetooth-4_0-ITV8_0-4K-HDR-10-VP9-H_265-TV-Box-Support-Voice-Remote-Control-HD-Netflix-4K-Youtube-p-1453935.html?rmmds=search&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber&ID=3426&cur_warehouse=CN

• quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Beelink GT1-A ve GT Mini-A modellerindeki Netflix 4K oynatma yeteneği kalıcı bir sertifikasyon mu yoksa belli bir sürümde yapılmış özel bir ayarlama mı acaba? Bu aralar bir medya player bakıyorum.
    Cihazlar , Elektronik Seri Numarası (ESN) ile geliyor. Kalıcı olması gerekir. Aynı şekilde NETFLIX i yüksek çözünürlükte açan, SONY, PHILIPS, SAMSUNG, HİTACHI, TOSHIBA , PANASONIC gibi panellede ve ceplerde de bu şekilde ESN numarası var.

Bu durum and. tv box piyasasını altüst eder. Tahminim NETFLIX 4K açan amerikan ürünleri gibi NETFLIX firması, ücretsiz programların kullanılmaması ya da içeriklerin kopyalanmaması için yazılım kısıtlaması getirmiş olabilir. İncelemelerde durum netleşecek.
    Orası öyle ama mesela lisanslı ürünlerde bile sorun çıkabiliyor. Philips Tv'im son güncelleme sonrası artık Netflix'i açmıyor. Uygulama Netflix sunucularına erişiyor ama login olmuyor. Netflix sorun Philips tarafında diyor. Philips Türkiye'nin dünyadan haberi yok. Netflix bağlanmıyor diyorum onlar ise çözüm olarak dahili Tv yayınını tekrar kurdurmaya çalışıyor. Philips global ancak ülke servisine yönlendiriyor. Şikayetvar sitesinde bu konuda birçok kayıt var. Muhtemelen bu gibi durumlardan dolayı risk almayıp Fire Tv Stick 4K alacağım ama uygulama çalışırken Netflix ihtiyacımı rahatlıkla karşılıyordu. Tv de 2016 model ama Android 8 güncellemesi de aldı ve gayet yeterli. Ama ne yazık ki ESN kayıtlı olsa bile ve uygulama internete bağlandığını teyit etse bile bilinmeyen ve çözülemeyen bir sebebpten dolayı servisi kullanamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 21 Nisan 2019; 18:32:38 >
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Büyük bir ihtimalle Philips , NETFLIX in şartlarına uymamıştır. Mini-A da da NETFLIX 4K nın kalıcı olacağının garantisi yok. Başta Xiaomi şirketi buna karşı çıkacaktır. Beelink hangi donanımda ve kalitede box çıkartıyorsa, Xiaomi firması da çıkartabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 21 Nisan 2019; 19:23:34 >
    Onu bilmiyorum ama daha sorunu bile bilmiyor Philips. Çözecek gibi de durmuyor. Belki bir ara yine çalışmaya başlar. Aslında Android Tv olarak işimi görüyordu. Amazon Tv Stick 4k alacağım.

• Beelink GT1 mini ,    GT1 mini-A    ve   GT1 mini-2

Hocam bu fotoğraftan ne anlamamız gerekiyor. Adamlar Netflixten lisans mı almış ?

• Beelink marka,

GT1 Mini, GT1 A, GT Mini A ve GT King ürünleri kıyasladığımda oyun oynamayacağımdan ve Netflix sertifikasına sahip en güçlü donanım olarak bana GT Mini A benim için en mantıklı seçenek gibi geliyor.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.