Şimdi Ara

Beelink GT1 mini , GT1 mini-A ve GT1 mini-2 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
26
Favori
60.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce ben de banggood tan beelink gt mini-a aldım. 4 - 32 versiyonunu aldım. Umarım sıkıntısız elime ulaşır.
  • Inrl kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Risk her zaman var. Diyelim ki NETFLIX 4K ya engelleme geldi bu Dünyanın sonu değil. Yazılımında sorun çıkarsa, firmanın arkasında serbest yazılım geliştiricileri var. Çıkacak sorunları fazla zaman geçirmeden çözerler. Bence iyi bir seçim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkzk

Az önce ben de banggood tan beelink gt mini-a aldım. 4 - 32 versiyonunu aldım. Umarım sıkıntısız elime ulaşır.
    Hayırlı olsun. Herzaman olduğu gibi kullanıcı deneyimini merakla bekliyoruz.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Ürün elime ulaşınca yazarım tabi ki
  • Banggood dan zor da olsa mini-a sipariş ettim bende, ilk önce siparişimi iptal ettiler, sistem otomatik riskli gördüklerini iptal ediyormuş, sonradan paypal la çözdüm ödeme sorununu, gelince inceleme çekerim, daha önce çeken olmazsa 😉

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fedorac0re F kullanıcısına yanıt
    Gelsin bakalım, belki bende gt1-A alırım. Spidif olmayan makine bizden değildir

• Ses sistemi falan almayı düşünmediğim için gereksiz bana 😉

• Yeni alacaklak olup daha önceden banggood dan alışveriş yapmış yada yapmamış olanlara %10 indirim kodu " elec "

• Merhaba sipariş gelirken biraz ön araştırma yapıyorum fakat aklıma takılan bir soru var. 2010 Model LCD Toshiba bir Televizyonum var görüntü kalitesinden çok memnunum 1080p HD destekliyor.

Sorum ise 2160p.UHD.BluRay.x265 bir film indirdim bilgisayarım da doğru düzgün izleyemedim takılmalar/donmalar yaşanıyor sürekli. Almış olduğum Beelink GT Mini-A bu filmi takılmadan donmadan oynatacak sanırım peki televizyonum eski olduğunu varsayarak ne gibi bir kaybım olacak 4 K desteklemiyor sonuçta videoyu oynatsa bile tv de görüntüde mi kayıp yaşayacağım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inrl

Merhaba sipariş gelirken biraz ön araştırma yapıyorum fakat aklıma takılan bir soru var. 2010 Model LCD Toshiba bir Televizyonum var görüntü kalitesinden çok memnunum 1080p HD destekliyor.

Sorum ise 2160p.UHD.BluRay.x265 bir film indirdim bilgisayarım da doğru düzgün izleyemedim takılmalar/donmalar yaşanıyor sürekli. Almış olduğum Beelink GT Mini-A bu filmi takılmadan donmadan oynatacak sanırım peki televizyonum eski olduğunu varsayarak ne gibi bir kaybım olacak 4 K desteklemiyor sonuçta videoyu oynatsa bile tv de görüntüde mi kayıp yaşayacağım ?
    Tv 1080p oldugu icin Beelink hdmi cikisida 1080p olacak. 4k filmi beelink oynatir gene ama 1080p olarak izlersiniz.

• Teşekkürler

• Banggood daki siparişim bir türlü kargoya verilmedi şimdide sipariş durumda Geri Sipariş diyor.
    Beelink GT1 mini ,    GT1 mini-A    ve   GT1 mini-2

• 5 mayısta sipariş verdim, 5 gün gönderim süresi dediler bekledik, 10 mayıstayız tekrar yazdım live chatten, ürün stoklarında yokmuş.. 16 mayısta gelecekmiş, tekrar bekleyin diyorlar..

Stokta olmayan ürünü neden satıyorsunuz dedim, işte kıvırıyor sistemsel olabiliyor bazen depomuzdaki stoklar uyuşmuyor falan dedi..

iptal etsem fln diye düşündüm, tekrar sil baştan uğraşmak istemedim, neyse 16 mayısa kadar daha bekleyelim yine hareket olmazsa iptal edicem..

diğer satın alan arkadaşlar hareket var mı sizde ?

gıcık oldum iyice... :(
    Aynı durum dolar kuru yükseldiği için ürünün fiyatı da farklı 5 gün boşuna bekle birde üstüne 16 Mayıs'a kadar bekleyip daha pahalı bir şekilde satın alacağım uyuz oldum bu işe acaba para iadesi almadan stoka girinceye kadar bekleyip tekrar sipariş verebiliyor muyuz yoksa komple bu işten vazmı geçsem bilemedim ...
    Sizin sipariş iptal mi edildi ki ?

iptal edilmediyse ne ödediyseniz o rakam geçerli..

stoğa girince yollamaları lazım direk..

ama ben 16 mayısta da geleceğinden şüpeliyim..

neyse 1 hafta daha bekleyelim..

benim sipariş processing - işleniyor gözüküyor hala bu arada..
    Durum : Geri Sipariş / Geri Ödemeye Başvur durumunda
    Status : Back Order / Apply Refound

Geri ödemeye başvurmassak eğer 16sında stoğa girince gönderirlermi acaba
    Bilmiyorum istersen live chatten yaz sor birkere bende hala işleniyor görünüyor... Paypal la ödeme yaptım ben belkide ondandır..
  • Bekliyorum canlı hizmetde halen sıra gelmedi başka bir yerde okuduğuma göre iptal etmediğimiz sürece stoğa girdiğinde yolluyorlarmış
  • Beelink GT1 mini ,    GT1 mini-A    ve   GT1 mini-2
    biraz uzun sürüyor ama sonunda bağlanıyor 20 kişi falan vardı benim önümde sabırla bekledim :) neyse inşalla hayırlısıyla tatlıya bağlanır bu iş :)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.