Şimdi Ara

Beelink GT1 mini , GT1 mini-A ve GT1 mini-2 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
26
Favori
60.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım netflix kalıcı olur. Mi box tan kurtuluruz. Bu arada ESN km9 da da vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beelink GT1 mini almak isteyeneniz var ise forumda 2.el ilan sayfasında ilanım mevcut. 4GB ram 64GB rom olan model. Aldığım fiyata veriyorum. İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WICARDO -- 1 Mayıs 2019; 23:2:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CXath1

Umarım netflix kalıcı olur. Mi box tan kurtuluruz. Bu arada ESN km9 da da vardı.
    Yani ne demek oluyor bu hocam. Km9 şuan Netflix destekli değil bildiğim kadarıyla. Geçen elimde mi Box vardı aynı şekilde Esn numarası yazıyordu ayarlarda. Ama benim tanixte öyle bi sekme bile yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

Hocam bu fotoğraftan ne anlamamız gerekiyor. Adamlar Netflixten lisans mı almış ?
    NETFLIX ten ESN numarası almışlar. Bu numara NETFLIX 4K için kalıcı olacak mı bunun bir garantisi yok.
    Beelink e kalıcı olup olmayacağını sormak gerekir. Sanırım onlarda garanti veremez.

• Arkadaşlar bu cıhazı 2 tb ve ustu hdd ler ıle denedınız mı?
    çalıştırıyor mu ?
  • fpotur kullanıcısına yanıt
    Bu modellerde ısınma sorunu yaşanmaması için güç tüketimini düşük tutmuşlar. Cihaz zorlanır. Adaptörlü HDD kullanmak iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Bu modellerde ısınma sorunu yaşanmaması için güç tüketimini düşük tutmuşlar. Cihaz zorlanır. Adaptörlü HDD kullanmak iyi olur.
    adaptorlu 3.5 ınclık HDD var sorun degılde
    androıd tv lerın maxımum 1 tb kaldırdıgını duydum dogrulugu var mı?
    2 tb goruyor mu adaptorlu olsa
  • Üstad sanki konu adını tekrar düzenlemeniz gerekecek. GT 1 Mini, GT Mini A, GT 1 A gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fpotur kullanıcısına yanıt
    Bu yeni nesil cihazların güç tüketimi düşük olduğu için HDD çalıştırma sorunlu olabiliyor. Ayrıca A95X max hariç HDD köprüleme yok.
    Bazı cihazlarda yazılım ile bu sorun çözüldü.

Eski nesil cihazlar 2 TB ye kadar adaptörsüz HDD leri açabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackice_serkan

Üstad sanki konu adını tekrar düzenlemeniz gerekecek. GT 1 Mini, GT Mini A, GT 1 A gibi.
    Mini-A ilk çıktığında başlığı değiştirmiştim.
    GT1-A , Ultimatenin kapsamına girer.
    İstenirse onu da buraya ekleriz.
  • gt1 mini-a veya gt1-a almayı planlıyorum ben de. gümrük sorununa takılmadan alabileceğim bi yer var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkzk

gt1 mini-a veya gt1-a almayı planlıyorum ben de. gümrük sorununa takılmadan alabileceğim bi yer var mı?
    Bandgood dan al hocam.

• Arkadaşlar gt1 mini cihaz aldım. Kısa süre kullanımdan sonra cihaz resetledi ve please wait ekranında takılı kaldı. Cihazın enerjisi kesip verdim. Aynı sorun devam ediyor. Hard reset yaptım. Çözüm olmadı. Şimdi eski sürüm bir versiyonu yüklemeyi denemek istiyorum. Hangi şekilde yükleme yapabilirim. Yada yükleme yapabileceğim şekilleri anlatan bir site varmı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• deniz33 kullanıcısına yanıt
    Rom yüklemenin riskleri var.
    Rom yüklemek yerine dispute açıp ürünü iade etmek daha mantıklı.
    Satan yerde mini-A varsa farkını verip, mini-A almak daha uygun.
  • Merhaba TV Box almak istiyorum sebebi ise Smart TV olmayan bir TV sahibiyim dakika başı film izlemek için masa üstü bilgisayarımı TV yanına taşımaktan yoruldum.

Aslında ilk başta Xiaomi Mi Box S almayı düşünüyordum sonra bir dünya alternatif olduğunu gördüm bunlarla ilgili sayfalarca yazı mevcut hepsini okumak mümkün değil ama birçoğuna baktım ve hepsi donanım olarak nerdeyse aynı.

3-4 marka arasında kaldım fiyat aralığım 250-350 arası sizlerin de fikrini almak istedim önceden.

Birde benim bulduğum fiyatlar dışında daha uygun ve gümrük riski olmaksızın yada olağan bildiğiniz site var ise paylaşırsanız sevinirim.

Aralarında en çok Tanix TX6 ve Beelink GT1 Mini mantıklı gibi geldi lütfen fikirlerinizi yazınız.

Birde mini-a birtek geek buyingde gözüküyor (
    www.bee-link.com
    Beelink Official website
    http://www.bee-link.com/Beelink-MiniPC-TV-BOX-128-1.html
    ) bunun uygun fiyatlısını bulamadım.
    Beelink GT1 mini ,    GT1 mini-A    ve   GT1 mini-2

• Inrl kullanıcısına yanıt
    Banggood dan GT1 mini-A .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inrl

Merhaba TV Box almak istiyorum sebebi ise Smart TV olmayan bir TV sahibiyim dakika başı film izlemek için masa üstü bilgisayarımı TV yanına taşımaktan yoruldum.

Aslında ilk başta Xiaomi Mi Box S almayı düşünüyordum sonra bir dünya alternatif olduğunu gördüm bunlarla ilgili sayfalarca yazı mevcut hepsini okumak mümkün değil ama birçoğuna baktım ve hepsi donanım olarak nerdeyse aynı.

3-4 marka arasında kaldım fiyat aralığım 250-350 arası sizlerin de fikrini almak istedim önceden.

Birde benim bulduğum fiyatlar dışında daha uygun ve gümrük riski olmaksızın yada olağan bildiğiniz site var ise paylaşırsanız sevinirim.

Aralarında en çok Tanix TX6 ve Beelink GT1 Mini mantıklı gibi geldi lütfen fikirlerinizi yazınız.

Birde mini-a birtek geek buyingde gözüküyor (http://www.bee-link.com/Beelink-MiniPC-TV-BOX-128-1.html ) bunun uygun fiyatlısını bulamadım.
    Sizin yazdığınız fiyatlar hep aliexpress fiyatları. Vergi çıkmama ihtimalide var ama çok düşük bi olasılık bu. Siz o fiyatlara %50 civarı vergiyide ilave ediniz. Eğer banggood 'dan alırsanız vergi çıksa dahi geri iade alırsınız. Tabi iade almak için ödeme esnasında gümrük sigortasını seçmelisiniz. İyi akşamlar.

• GT1-Mini ve GT Mini-A modelleri arasındaki tek fark Netflix 4k mı eğer bir fark yok ise GT1 Aliexpress de yarın 350 TL ye satılacak (GT1-Mini Modeli) yada riske girmeksizin banggood dan yeni kullanıcı indirimi ile 450 TL ye alınabiliniyor hepsinden ziyade aklımı kurcalayan ise Tanix TX6 modeli donanım olarak çok iyi yazılımsal ufak tefek sorunlardan bahsediliyor ama arada 200 TL bir fark var ortalamada
    (Banggood üzerinden) işin açığı 450 TL verip GT Mini- A yada 250 TL verip Tanix TX6. Merak ettiğim ise 200 TL ye değecek bir farklılık var mı aralarında
  • Inrl kullanıcısına yanıt
    TX6 nın donanımı minilerden daha iyi değil. Mini ya da mini-A yeni nesil cihazlar. Youtube 4K.
    Aliexpressten alınacak cihaza büyük bir ihtimalle % 50 yada % 65 oranında vergi ve bandrol çıkar.
    Banggood dan tarife sigortası ile GT1 mini ya da mini-A almak daha avantajlı.
    Mini-A için NETFLIX 4K ya temkinli yaklaşıyoruz ve 200 TL fark vermeye değer.
    TX6 da PİE tam olarak oturmadı ve çeşitli sorunlar yaşanıyor.
    Mini de pek fazla sorun yaşanmıyor. Açılmayan cihazlar olabiliyor, dispute açılır.
    Mini-A nın yazılımı nasıl bilmiyoruz. NETFLIX 4K için riske girmeye değer.
    Bu model tutarsa fiyatı yükselir.
  • Çok teşekkürler tavsiyeleriniz doğrultusunda Beelink GT Mini-A aldım.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.