Şimdi Ara

Beelink GT1 mini , GT1 mini-A ve GT1 mini-2 (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
26
Favori
60.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Takip kodunda bir sıkıntı var bi mail atın banggood a takip kodunda bir şey gözükmüyor diye yardımcı olurlar sanırım 17track dan sorguladığımda bir bilgi çıkmadı.
  • mrkzk M kullanıcısına yanıt
    Bu arada vergi ödediniz mi birde ödediyseniz eğer banggood a bildirimde bulundunuz mu iade için ?
  • Inrl kullanıcısına yanıt
    Vergi ödedim ama 33 küsür RL olduğu için bildirim atmadım. Zor geldi.
  • kullanan arkadaşlara bir sorum olacak bu vergi konusu kimine yüzde 50-60 kimine 30-40 TL çıkıyor. neye göre çıkıyor kesin bir bilginiz var mı? sipariş verdikten kaç gün sonra elinize ulaştı?
    benim aklımda beelink king modeli var ancak fiyat hala düşmedi ve yüksek. mini-a ile king modeli arasında çok far var mı sizce? yazılımları aynı mı bilmiyorum ama king android 9 , mini-a android 8 ile geliyor sanırım. bu arada video çekip izlenimlerini paylaşan arkadaşa da çok teşekkürler objektif yorumları için.
  • plexus_09 kullanıcısına yanıt
    Vergi konusunda banggood dan alırsanız eğer vergi çıkarsa banggood karşılıyor bana vergi çıkmadı neye göre nasıl vergi çıkıyor bilmiyorum 3 TL'lik ürüne 26 TL vergi ödeyende var benim gibi hiç vergi çıkmadan alanda biraz şansa kalmış durumda şuanda :) ortalama 15-20 gün gibi bir süreçte geliyor Android 8 kullanmasının sebebi Anroid TV yazılımını kullanıyor bu sayede Netflix desteği var şuan için forumlarında bu destek kesilir mi diye sorduğumda sattığımız ürünün arkasındayız gibi bir cevap geldi.

GT King donanım olarak üst seviye oyun oynayacaksanız eğer alabilirsiniz fakat oyunla işim yok diyorsanız sadece film ip tv vs. için kullanacaksanız gt mini-a şuan için çok iyi donma takılma sorunu olmuyor 4K video açmakta zorlanmıyor.

Netflix de bir sorun yaşayan benim sanırım video yu ileri aldığımda ses gidiyor geri aldığımda cızırtı şimdide sen senkron problemi başladı ( sadece netflix'de yaşıyorum sıkıntı) onuda çözersem cihazdan şuan için memnunum.

• Inrl kullanıcısına yanıt
    cevabınız için çok teşekkürler hocam. haklısınız vergi işi garip. oyun oynayacağımı sanmıyorum fakat king için tutundurma fiyatı yaparlar diye düşünüyordum, yüksek girdi piyasaya android box için, elbette özellikleri üst seviye; kullanıcı beklentilerine göre değişir yine de.

aslında dediğiniz gibi bana mini-a fazlasıyla yetecek diye düşünüyorum. android 9 güncellemesi alacaktır sanırım. film-dizi izlemek için kodiden başka stremio gibi tavsiye edebileceğiniz programlar mevcut mu?

sizin yaşadığınız ufak problemler de İnşallah güncellemeler ile çözülür. çok tecrübeli değilim bu konularda ama naçizane fikir vermek isterim. başka tv'de denediniz mi? veya hdmi kablo değişikliği, netflix uygulamasının ayarlarında belki bir şey vardır? yani sadece aklıma gelen belki sizin de denediğiniz basit çözüm yöntemlerini paylaşmak istedim :)
  • plexus_09 kullanıcısına yanıt
    Monitörüm de denedim farklı ağ kablosu ile denedim zaten başka hiç bir şeyde sıkıntı yok Youtube 4k vs uzun süreli videolarda sıkıntı yaşamadım sadece netflix oda sadece bende sanırım başka şikayet yok. Bu arada 4 GB Ram çok önemli diye düşünüyordum cihaz şuan için ortalama 2 nin altında ram kullanıyor yani mi box ile aralarında ne kadar performans farkı olabilir merak ediyorum tahminimce neredeyse hiç bir fark olmayacaktır kaldı ki GT King çok daha performans cihazı film için değil oyun için yapılmış bir cihaz zaten gereğinden fazla donanım yani mesela ben dahili hafızasını hiç kullanmıyorum 32 gb bile neredeyse fazla ki 64 lüğünü almadığıma hiç pişman değilim. Ip-Tv izlemiyorum evimde Turkcell Tv Pluı kullanıyorum Netflix dışında indirdiğim filmleri harici Hdd ile bağlayıp izliyorum birde bunun dışında dizi izlemek için Cyberflix kullanıyorum cep telefonunuzda tabeletinizden deneyin hatta çok başarılı bir uygulama tavsiye ederim. Bu arada Netflix ile 2 kere görüştüm yaklaşık 2 saat şimdi Beelink ile temasa geçeceğim Netflix için muhtemelen çözülür diye tahmin ediyorum.

• Merhaba;

Bendeki cihazın ön inceleme ve kutu açılışını çektin merak eden izlemek isteyen bakabilir link aşağıda

Beelink Gt1 Mini-A

birkaç uygulama kurup denedim, çok fazla test etme şansım olmadı daha ama herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Netflix te herhangi bir problemim yok videoda anlattım.

Tşkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fedorac0re -- 15 Ağustos 2019; 0:18:56 >
  • fedorac0re F kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık öncelikle. Şu netflix problemi sadece bana özel anlaşılan cihaz gerçekten de çok iyi netflix i çözdüğüm zaman çok daha mutlu olacağım.
  • Ben de bir sorun fark ettim. 3 çizgiye basılı tutunca arkada çalışan uygulamaları göstermiyor. İlk aldığımıda gösteriyordu.
  • mrkzk M kullanıcısına yanıt
    Üç çizgili tuş bende hiç çalışmadı :)))

Ev tuşuna iki kere hızlı basınca uygulamalar çıkıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fedorac0re F kullanıcısına yanıt
    Satmak istediğiniz cihazın fişi bizim prizlere uyumlumu?
    Bir de USB ye takılı harddisk üzerinden 4K HEVC kodekli 2160p bir filmi altyazısıyla sıkıntısız izleyebiliyor musunuz?
  • Merhaba cihaz UK priz yani ufak bi dönüştürücü ile sorunsuz kullanabilirsiniz milyoncularda 1tl fln..

External hdd kullanmadığım için dediğiniz şeyi deneme şansım yok ama 4k videolar hevc videolar sorunsuz çalışıyor youtube ta..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,neredeyse 1 ay oldu ama cihazdan haber yok hala???
  • eagle35 E kullanıcısına yanıt
    Hangi site ve satıcıdan aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turoktr

Hangi site ve satıcıdan aldınız?
    Banggood.com dan ama hangi satıcı olduğunu göremiyorum,sağ üstte bir kimlik bilgisi numarası var,o satıcıya mı ait acaba?
  • eagle35 E kullanıcısına yanıt
    takip numaranızı 17track.net adresinden konrtol ediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inrl

takip numaranızı 17track.net adresinden konrtol ediniz.
    Teşekkür ederim,taşıma halinde görünüyor...
  • arkadaşlar cihazla igili olumlu/olumsuz yorumlarınızı yazar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aaliveli

arkadaşlar cihazla igili olumlu/olumsuz yorumlarınızı yazar mısınız?
    Cihaz elime bir geçse her türlü olumlu olumsuz görüşü yazacağım hala taşımada görülüyor..

Defalarca ali ekpress den ve diğer çin sitelerinden alışveriş yaptım,ilk kez bu kadar geciken bir ürün denk geldi...
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.