Şimdi Ara

Beelink GT1 mini , GT1 mini-A ve GT1 mini-2 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
26
Favori
60.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    33.28 TL. Gümrük vergisi çıkmış görünüyor yukarıda muhtemelen ödeme yaptıktan ysonra belgeyi banggood a mail atıp para iadesini talep edeceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inrl kullanıcısına yanıt
    Rahatca açabildinizmi xiaomi de çok zorluyor

• mamilim90 kullanıcısına yanıt
    Kasılma olmadı fakat yüklenmesi uzun sürüyor. Farklı sitelerde daha hızlı olabilir belki fazla denemedim. Tavsiyem cyberflix kurun Türkçe dublaj önemli değil ise.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet benim cihazda bugün yola çıkmış,umarım kazasız belasız ulaşır bende izlenimlerimi sizinle paylaşırım....

Beelink GT MINI-A S905X2 4GB DDR4 64GB 5G WIFI bluetooth 4.0 ITV8.0 4K HDR 10 VP9 H.265 TV Box Support Voice Remote Control HD Netflix 4K Youtube
    TRY494.03 x 1
    Adaptor: EU
    Gönderildi

Nakliye Yöntemi: Air Parcel Register
    Çıkış Yeri: CN
    Tahmini Teslimat Tarihi: 2019-08-02 05:03:38
    Hocam sizinki minimi mini-A mi

• mamilim90 kullanıcısına yanıt
    GT Mini-A

• Uzun araştırmalar sonucu sonunda GT1-mini-A aldım.
    Öncelikle yardımlarından ve verdiği güzel bilgilerden dolayı @Limanyakan'a teşekkür ederim.

Apple tv kullanıcısıydım ama açıkcası kullanımı kısıtlı olduğu için android box almaya karar verdim.Cihaz gerçekten harika.Airmouse kullanımı çok güzel.

İlk yaptığım kullandığım iptv uygulamasını kurmak oldu.Genellikle yabancıdizi ve film seyrediyorum.Ücretli iptv üyeliğim var ama server içindeki seç izle film ve dizi arşivi çok iyi değil.Trdubalaj-altyazı yabancı film ve dizi arşivi iyi olan kaliteli bir yeni iptv üyeliği alabilirim.Bu konuda özelden yazarsanız sevinirim.

Kodi kurulu değil.Tr dublaj-altyazı yüksek çözünürlüklü dizi ve filmler için kurmamı önereceğiz uygulamalar konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Cihazla ilgili vereceğiniz başka öneriler varsa sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceko35

Uzun araştırmalar sonucu sonunda GT1-mini-A aldım.
    Öncelikle yardımlarından ve verdiği güzel bilgilerden dolayı @Limanyakan'a teşekkür ederim.

Apple tv kullanıcısıydım ama açıkcası kullanımı kısıtlı olduğu için android box almaya karar verdim.Cihaz gerçekten harika.Airmouse kullanımı çok güzel.

İlk yaptığım kullandığım iptv uygulamasını kurmak oldu.Genellikle yabancıdizi ve film seyrediyorum.Ücretli iptv üyeliğim var ama server içindeki seç izle film ve dizi arşivi çok iyi değil.Trdubalaj-altyazı yabancı film ve dizi arşivi iyi olan kaliteli bir yeni iptv üyeliği alabilirim.Bu konuda özelden yazarsanız sevinirim.

Kodi kurulu değil.Tr dublaj-altyazı yüksek çözünürlüklü dizi ve filmler için kurmamı önereceğiz uygulamalar konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Cihazla ilgili vereceğiniz başka öneriler varsa sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.
    Hayirli olsun, netflix denedinizmi 4k veya 1080p gosteriyormu.

• Netflix üyeliğim olmadığı için test edemedim.
  • bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    1080p çalışıyor Televizyonum 4K olmadığı için 4k konusunda bir şey diyemiyeceğim
    Sağolun netflixin kalici olacagi garanti olsa bundan veya GT King almayı düşünüyorum.

• Ürün Cuma günü elime ulaştı. Chromecast çalışmıyor. Bir de ethernet hatası veriyor bazen. Başka sorun yok bende. Üründen memmunum. Kodi, Netflix, Youtube kullanıyorum. Turkvodu sorunsuz yükledim Kodide...

• mrkzk M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Chromecast çalışmaması pek hoş değil işin açığı ihtiyacım yok şuanda cihaz genel olarak çok stabil çalışıyor netflix de ki ses problemi canımı sıkıyor tek ethernet de hiç sorun yaşamadım bu arada.

Netflix de sorun yaşamadım ben.
    İleri geri aldıktan sonra ses de kesilme olmuyor mu

• Apple tv de kullandığım iptv ve turkcell tv de görüntü kalitesi daha iyiydi.Bununla ilgili bir ayarlama yapmam gereklimi ?
    Denedim, bende öyle bir problem yok...
    Teşekkürler

• oyun oynamak için kol önerisi olan var mı?
  • Arkadaşlar lütfen yardımcı olun, sipariş verdim ve durum bu fotoğrafta gördüğünüz gibi sipariş neden halen gelmedi bir sıkıntı var mı, sizin siparişler ne kadar sürede geldi. Teşekkür ederim.
    Beelink GT1 mini ,    GT1 mini-A    ve   GT1 mini-2

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.